Jump to content

andlie

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

andlie's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. rifla kommer i all hovedsak til å bli brukt til rev, gås og div småvilt jakt på forskellige hold. alt fra 30 til det som kommer til å være forsvarlig med ny optikk. har en kompis som har hadd meopta lenge som har byttet til vortex. prisene er ikke avskrekkende i det heletatt men det som lokker er livstidsgarantien . tusen takk for all feedback !!!
  2. Hei alle !. lurer på hvordan førstørrelse jeg skal gå for på min 222. har en gammel kikkert med fast forstørrelse å den er mildt sagt moden for utbytte. har sett på vortex sin PST 4-16x44. blir dette nok til 100-200 meter ?. eller burde jeg gå for 6-24x50 ?. alle tips mottas med stor takk !
  3. Tusen takk !!!. Har sendt mail til winge nå så er meget spent på svar !!!. Tusen takk for all hjelp !!!
  4. Takk for tipset !. Sendte dem en mail (på svensk) så kanskje jeg klarer å lure meg unna men jeg har en svensk kompis jeg kan få til å ta kontakt med dem . Tusen takk for alle tips !. Om noen kommer over denne tråden i ettertid så tar jeg gjærne mot flere råd !
  5. Tusen takk for tipset !. Har sendt mail å venter spent på svar ! . Håper jeg slipper å måtte få fabrikert :-s... meiner jeg hadde en lærer på vidregående (mekk) som meinte at sånt kunne enkelt lages der ved skolen... kunne hørt der også ?
  6. Hei !. Jeg har kjøpt meg ei tikka M55 i kal 222. Et fårsåvidt nydelig våpen som etter det jeg har klart å finne får bare skryt. Men jeg har et problem. Jeg vil ha flere magasiner. 2 eller 3. Disse er nærmest umulige å finne til salgs på nettet å folk som allerede er eier av slike ønsker ikke å kvitte seg med dem. Dærfor lurer jeg på om disse kan lages av en børsemaker ?. Evt blikkenslager eller noen som kan slikt ?. 3 skudds magasinet er litt smått for min del... å hva det evt vil komme til å koste. Kjenner en børsemaker som tar 600 i timen så jeg se for meg dette kan bli en dyr afære.
  7. Hodeløse skruer var ikke dumt !!!!. Mye pjesk å få perfekt lengde på sånt ?. Er så ubestemt på hvordan jeg skal angripe mitt prosjekt.... "løpet" er jo kjørt om jeg fyller å coater.... ikke det at jeg under noen omstendigheter tror jeg kommer til å bruke faste sikter men....
  8. Slet med det samme når jeg skulle fjærne siktene på min M55... av med kornet å fjærne 2 skuer så er det av. Samme greia bake. Men hva bruker du til å tette hullene ?. Noen sier lim / epoxy å noen beddemasse. Skal glassblåses og duracoates så jeg går før komplett fylling istedet for skruer. Blir sikkert bra det der !
  9. kommer nok aldri til å bruke de faste siktene så jeg tror bare jeg tetter de helt . men epoxy er tingen da eller ?
  10. Hei jeg er ny her å dette blir min første tråd så tilgi meg om jeg ikke er heilt inne på denne forum greia. jeg har kjøpt med et Tikka M55 222. denne kom med faste sikter som jeg har tadd av men det jeg lurer på er hvordan går jeg fram for å tette hullene etter skruene ?. den skal glassblåses å duracoates så jeg vil ha det så gjevnt som overhode mulig ! . takk
×
×
  • Create New...