Jump to content

RuneLA

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

RuneLA's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Reputation

  1. Begynte å fore på åkern i oktober/november, har vert mye aktivitet men ikke fått tid til å jakte før nå. I går datt første reven som gikk og spiste hundemat som jeg hadde strødd rundt hovedåta. Rare forhold da reven var der, så ble litt overrasket. Var vell rundt 25ms med kastevind og kraftig regnvær. Reven ble skutt i mellom 19:00 og 20:00.
  2. Tenkte jeg skulle prøve meg på sjøfuggeljakt med lokkefuggler, hovedsaklig ender og skarv. Har noen lokkeender å tenkte evt. å va med meg noen svartmalte 1,5flasker. Noen tips for en som er ny innen jakt med lokkefugler?
  3. Vært et par turer i marka å sett rundt noen vatn, mye kvinand men lite med gress ender.
  4. Var en tur i Skaun i statskogs terrenget der, hørte fugler men så dessverre ingen. Men var noe snø så laget mye lyd når jeg gikk. Men når sant skal sies er det ikke lenge siden jeg begynte å jakte her. Skal kjøpe sesongkort til neste år og, men da skal jeg begynne tidlig og gå i terrenget og se etter fugler før jakta begynner, å lære meg terrenget i noen områder før jakta begynner.
  5. Noen som har noe tips om hvor det bruker og være ender nært Trondheim i statskog sitt jaktterreng? Har sesongkort der men hadde lyst på ei And til jul^^
  6. Hvordan er star baikal opp i mot for eks. Silma Storfjell og Lappland. Med tanke på kvalitet og hva slagt amunisjon mann kan bruke? http://www.xxl.no/Root/Jakt/Jaktutstyr/ ... 85_1_Style http://www.xxl.no/Root/Jakt/Jaktutstyr/ ... 79_1_Style http://www.xxl.no/Root/Jakt/Jaktutstyr/ ... 63_1_Style
  7. Blir sikkert en baikal da. Har kjøpt meg våpenskap og pusseutstyr så nå er det bare og sende inn søknad;)
  8. Hei. Har tenkt og kjøpe mi første halge. Busjett maks 4000kr. Har tenkt på star baikal. Men hva er fordeler og bakdeler med enkel eller dobbel avtrekker? Har hørt mye godt om star baikal så tror kanskje dette blir min første, så blir det sikkert invistering i en dyrere senere siden min samboer også har jegerprøven i boks vil sikkert hun og jakte etter hvert.
×
×
  • Create New...