Jump to content

czoslo

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

czoslo's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

 1. Takk for flotte og raske svar folkens. Løpet er riflet, ergo - dette er en rifle etter alt å dømme.. Beklager feil i header. Serienummeret er 25, og stemmer overens med alle overflatedeler som er synlige. 25 er det eldste i serien som er dokumentert iht. Kongsberg sine sider Det er vel fornuftig å ikke pusse/shine våpenet dersom det skal selges. Etter min mening burde slike gjenstander stilles ut "as is". Enige? Er 10.000 kr en grei pris i markedet mon tro?
 2. Disse likner jo veldig, men hvor kommer årstallet 1852 fra da mon tro..? Vet du ca verdi på disse?
 3. Hei, Rydder ut av min mormors hus, og kom over denne haglen. Har googla meg grønn og finner ingen tilsvarende, med lademekanisme som anvist på bilde. Lademekanismen er en sylinder som kan "deles" i to, lades, og presses ned igjen, med tennpinne i bakhånd. Det står ikke noe om merke på den, men delene samsvarer med samme serienr. Kan dere være så snill å hjelpe meg med denne? På forhånd, takk!
 4. Hahaha, ja jeg kom over den der på lovdata! "Snøballkasting eller slippe snø på mennesker eller dyr" Må være fryktelig truende å få en snøball etter seg Så da er det pr. def. ikke noe jeg kan "tas" for? Med mindre jeg møter en maktsyk trønder med bart.. Takk for svar!
 5. Hei alle sammen! Jeg har vært gjennom det meste jeg kan finne av relaterte tråder, men finner ikke noe konkret nok - så jeg ønsker innspill. Jeg skal på en hyttetur/jakttur til helgen langt inni Telemark. Planen min er å ta med min 9mm for å øve til høst-stevne i oktober, samt prøve å få min gode venn til å fatte interesse innenfor feltet. Det vil skytes hurtig, middels og rolig. Spørsmålet mitt bunner igjen ut i, "er det lov å skyte på egen eiendom" så lenge det ikke er til fare for andre? Er det noe vits å informere den lokale lensmann og risikere å få forbud? Eiendommen er voldsomt stor, og naboer er visstnok langt unna(3-4-5 km unna). Jeg tenkte å bygge opp en voll og skyte slik det gjøres med instruktør. Har naturligvis tillatelse til dette samt medlemskap i pistolklubb.
×
×
 • Create New...