Jump to content

JegerJokke

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JegerJokke

  1. Sender deg info på privat melding Ole-P!
  2. Jeg har full forståelse for at dette er uaktuelt for mange! Samtidig er håpet mitt som du sier at noen føler hunden godt kunne vært mer på jakt og fått mer stimuli i skogen. Det jo ikke alle som har like mye tid til å bruke på jakt i perioder. Terrenget mitt ligger også sånn til at man kan ta både dagsturer og ettermiddagsturer med base i Oslo-området, så hunden hadde ikke trengt å være borte veldig lenge av gangen. Jeg tar gjerne med en interessert hundeeier ut for å kikke!
  3. Hei. Jeg har postet dette allerede i forumet for småviltjakt, men det var ingen respons så jeg prøver igjen her. Jeg har tilgang på et terreng for småviltjakt i Oslo-området, hvor jeg blant annet jakter skogsfugl. Dessverre har jeg ikke hund, så det blir en del støkking uten uttelling. Spørsmålet mitt er derfor om det er vanlig å låne bort hundene sine? Og hvis så er tilfelle, om noen har en hund jeg kan låne en gang i blant? Vil tro at ikke alle har mulighet til å bruke like mye tid i skogen som bikkja ønsker seg. Både ukedager etter arbeidstid og helger er aktuelt. Jeg vil selvfølgelig gjerne ta en kaffe eller tur i skogen med eier av hunden i forkant, så han/henne kan se at jeg er en skikkelig fyr.
  4. Hei. Jeg har tilgang på et terreng for småviltjakt i Oslo-området, hvor jeg blant annet jakter skogsfugl. Dessverre har jeg ikke hund, så det blir en del støkking uten uttelling. Spørsmålet mitt er derfor om det er vanlig å låne bort hundene sine? Og hvis så er tilfelle, om noen har en hund jeg kan låne en gang i blant? Vil tro at ikke alle har mulighet til å bruke like mye tid i skogen som bikkja ønsker seg. Både ukedager etter arbeidstid og helger er aktuelt. Jeg vil selvfølgelig gjerne ta en kaffe eller tur i skogen med eier av hunden i forkant, så han/henne kan se at jeg er en skikkelig fyr.
×
×
  • Create New...