Jump to content

8mmJeger

Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 8mmJeger

  1. Hei. Kom over en morsom hette utstøter for hagle patroner, noen som har noe informasjon om produsenten?
  2. Hei. Takk for svar. Hvor kjøpte du dem?
  3. Hei. Noen tips ang et linsedeksel til en IOR 4-28x50? Creek sine er ikke et tema pga lav kvalitet. Takk for tips.
  4. Takker for et meget fint reisebrev. Ser frem til booking info. Dette er noe jeg kan tenke meg.
  5. 8mmJeger

    Dåhjort

    Takker for tips. Tja, er ute etter trofe, ikke så lett å ta med seg kjøtt, om det blir for langt unna.
  6. 8mmJeger

    Dåhjort

    Hei. Noen som har vært å jaktet på Dåhjort? Tips på hvor en bør reise? Takker for tips.
  7. Hei. Takk for svar og tips. Joda, Vågsland er nok flink han, men tid sier dere.....Mauser 69, hvor lang tid brukte han på rifla di? Hvor lang tid bruker han på ei rifle? Noen som har brukt Helland, trollstova.no?
  8. Hei. Noen som har erfaring med Alf Helland? Skal få bygget meg ei rifle på ei mauser kasse for den Chilenske arme, kal. 7*57. Må da få tak på en som kan lage en moderne kopi, utgave av jaktrifler fra 1890-1910 i stil.
  9. Hallo. Ja, ok, det er ikke en av de store PM`n men, det er da en PM. Går med tanker om å bygge meg ei langhold, for meg, mer "korthold for andre, rifle men med en lett kikkert. Noen som har erfaringer med denne fra S&B? Hvor langt? Har bane som gir meg max 550m. 1.5-8`n gir meg en lav montasje, lettere, hendigere for den type jakt jeg kommer til å bruke rifla på, rådyr, rein og elg. Mye skogs terreng med store flater, myrer og fjell terreng. Så rifle må være lett og hendig å gå med dagen lang, god optik og ha mulighet for å skru meg inn når målet drar seg ut litt. Takker for tips og hjelp.
  10. Hei. Takker så mye for godt svar ignorant og dere andre. Tja, trist, flotte våpen og ei fin kasse, men med dette i bakhodet er det ikke den beste å bygge ei rifle på, som skal ut i vær og vind. Blir nok noe på en M98.....
  11. Hei. Går å lurer på å kjøpe/bygge meg en S&L M 65 eller M68 i 358 NM. Flotte kasser, våpen etter min mening. Men, du å du, her om dagen var det en kar på bana som sa" S&L med låseklak bak, uff nei kasta skota like mye som kragen om det kom fukt/regn i kammeret". Hmmm...er det sant? Har ikke klart å finne noe som sier dette, men lurer nå da.....er dette riktig?
  12. Japansk. Heheh, tja, må vel ta det som jeg finner, er å få tak på. Med mine handyman egenskaper ang trearbeid så må den være komplett.
  13. Tja, om de andre klarer å holde seg unna...... Så blir det mer job på meg. Men, det går nok bra. Det får bli dine og mine kniver. Får se litt rundt å finne en smed som kan hjelpe meg. Takker for tips og hjelp.
  14. Takker for svar og tips. Å nei å nei, ikke noe rustfrie kniver her takk. Det gromeste hadde jo vært en smidd kniv, ikke "bare" slipt.
  15. Hei. Noen som vet om en smed som smir/lager kjøkken kniver? Vet det er flere smeder i Japan og noen også i USA, men, det hadde da vært moro om det var en her på berget som laga slike å da.
  16. Hei. Er det noen klubb/miljø for langhold i Hedmark? Har startet litt selv, men hadde vært moro å bli med noen, for å lære og ha det kjekt.
  17. Takk for svar. Jepp, det er det vi, jeg, kommer til å gjøre.
  18. Hei. Vi er to stk. som skal på drivjakt i Tyskland. Kompisen har ikke ei rifle som egner seg, så han har tenkt å reise med kona si rifle. Ok det, utlånserklæring i boks. Men, kan han reise til utlandet med den?
  19. Oh, se der du Kipplauf som blir brukt under bjørnejakt. BRA!
  20. Hei. Se der du, karabiner med mye historie. Har du pussa litt på dem?
×
×
  • Create New...