Jump to content

jakteren

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beklager.. det var dårlig skrevet. Jeg tenkte både på avtrekk og vipp på munningen. Hva er hammerfjær? Hvor sitter den? Jeg tenker primært på singleaction avtrekket.. Altså da hanen er spent opp.
 2. Hei. Noen som har fått justert til et bedre avtrekk på CZ shadow 2? Jeg har byttet til 10lbs rekylfjær. Synes ikke det ga så stor effekt. Noen som har fått til noe her?
 3. Hvor lenge kan man anta at ammunisjon holder seg fersk (hvis den er lagret tørt og fint)? Er ammunisjon "ferskvare" og står seg ett år eller tre? Hvis det er noe forskjell på kaliber er det 9mm jeg konkret lurer på nå.
 4. Hvordan er grepet på den? Best for store eller små hender?
 5. Har også fått tips om Beretta 87 Target. Noen som kjenner til denne? http://schouvapen.no/produkter/vapen/pistoler/beretta-pistoler/beretta-87-target-22-lr/
 6. Den må greie å gå feltløypa ja. Favoritten er browning buckmark black label threaded. Men den er helt ny og ingen har erfaring med den. Det er også løp på bare 10 cm.
 7. Ok. Men jeg tror ikke det blir noen av dem.
 8. Jeg har vurdert ruger iv. Den var favoritten en stund. Men så noen filmer på youtube. Avtrekkeren i plastikk. Lang vandring ogblang vei tilbake for hvert avtrekk. Og så var knappen for å slippe sleiden knallhard. Så jeg dømte den wgentlig av.
 9. Skjønner skjønner.. Men da er det oppklart. Trodde det var en ok ledetråd med de lenkene jeg sendte med. Det er altså en pistol i kaliber .22 Long Rifle (.22LR) jeg tenker på. Kan noen gi meg tips da?
 10. Hei. Ble litt usikker på hva du mener nå. Jeg er bare ute etter å finne en 22 av god kvalitet.
 11. Hei. Jeg har tidligere hatt Matchpistol, men går nå over til enklere modell. To jeg har sett på er: Browning buck mark Contour 22 lr http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=2995 Browning buck mark Black label threaded http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=6152 Er det noen som har erfaring eller kjenner til disse? Evt noen andre merker/modeller som er driftssikre og enkle å vedlikeholde?
 12. Hei igjen alle sammen. Morro å se at det fremdeles er liv i tråden. Ser at hundejegerne fremdeles forsvarer seg med nebb og klør. Så dette er tydeligvis et ømt tema. TS vet jo ikke engang hva en hund er. Nå har jeg skjønt at den er laget av kjøtt og blod. Vi blir nok aldri enige om dette. Men for meg er det greit at dere tror dere har rett. Så vi kan godt si det sånn. Dere vant. Jeg tapte. Det er skytegale støkkjegere og ozonlaget som har tatt knekken på rypebestanden.
 13. Du henger deg opp i ting som egentlig ikke har med tema å gjøre Geir. Nå må vi fokusere igjen. Temaet var mer... reduksjon av antall hunder enn avskaffing.. Tror du det finnes et riktig antall fugler før man kan skyte for hunden? Det er litt merkelig vinkling synes jeg.
 14. Dagl skriver: "Hva du anser som umoralsk har vi andre lite med å gjøre. Du må gjerne synes det, selv om jeg ikke klarer å følge tankegangen din her. Jeg synes forøvrig det er umoralsk å forby en hel gruppe jegere, for å kunne jakte videre selv." Jeg forstår ikke hvorfor dere vrir på det jeg sier. Det hele startet med at jeg syntes det var drøyt med flere enn en hund... Har vel aldri nevnt at jeg skal forby jakt for hundejegere!! Har tilogmed sagt jeg kan være med på å ta pause (all jakt) for å få opp bestanden. Jeg må innrømme at dette har tatt litt mer av enn hva jeg trodde. Så jeg foreslår av vi bare stanser diskusjonen. Skjønner at jeg har tatt feil.
×
×
 • Create New...