Jump to content

Lurifax

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lurifax

  1. Skulle jammen meg ikke være lett det her Sitter å vurderer mellom de her to: http://www.brukassport.no/produkt/vapen ... tisk-hagle" target="_blank" target="_blank" target="_blank http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=2899" target="_blank" target="_blank" target="_blank Var de to som ble nevnt flest ganger å fikk mest skryt! Heller litt mot mossbergen, men escorten er 1000 spenn billigere..
  2. Takk for alle tipsan! Var jo mye å velge mellom her ja! Skal vente litt til sånn at det tikker inn flere tips Så dere anbefaler ikke baikalen jeg linket?
  3. Hei folkens! Ser etter en billig "allround" halvauto som tar det meste av ammo. Budsjettet ligger på maks 5500 Norske høvdinger.. Skal jakte på Gjess,and og ryper. Må være kaliber 12 ettersom at det er vanskelig å skaffe ammo til annet her hvor jeg bor. Er ikke akkurat kresen på vekt/kolbe, har skutt med litt forskjellige hagler (o/u. s/s. halvauto) å har klart å "tilpasse" meg til de fleste. Har prøvd å søke litt på finn.no og diverse nettsider å den her virka rimeligst: http://www.beverensport.no/products/baikal-mp153" target="_blank" target="_blank Er det noen som har erfaringer med den her? Er selvfølgelig åpen for forslag så lenge det er halv auto å ikke sprenger budsjettet mitt!
×
×
  • Create New...