Jump to content

leifage

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

leifage's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kan ikke si responsen på mine innlegg vedr. kjøp av en brukt M65 i kal. 6,5x55 var så veldig imponerende. Nå har jeg nå kjøpt rifla, og fått den i hus. En utrolig fin rifle som er svært lite brukt. Tror det er en De Luxe variant av M65, den har ihvertfall litt forskjellig farge fremst på forskjeftet samt på pistolgrepet. Hadde vært morsomt å vite når rifla er produsert, men det har jeg ikke klart å finne ut av. Han jeg kjøpte den av kjøpte rifla brukt i sin tid, men husker ikke når. Etter å få fått denne rifla i hus, så tror jeg at min T3 Hunter vil bli stående mye i våpenskapet i fremtiden. Skulle gjerne lagt ved et bilde av rifla, men det vet jeg ikke hvordan jeg gjør.
  2. Prøver igjen; er det noen som vet om man finner produksjonsår basert på serienummer noen steder på nett? Nå er det like før jeg får min "nye" Tikka M65 som jeg har kjøpt fra en kar i Sverige. Basert på bilder så ser det ut som det er en M65 De Luxe. Stokken har en rødlig farge helt fremst på forskjeftet samt på nederst på pistolgrepet, samt en hvit stripe mellom fargene. Serienummer på rifla er 650-689xx. Er det noen som har peiling på cirka når rifla kan være produsert?
  3. Jeg er i ferd med å kjøpe en brukt (selvsagt...) Tikka M65 i kal. 6,5x55 fra Sverige. Børsa er iflg selger ubetydelig brukt, stått i våpenskapet i hvert fall de siste 10 årene, og ut fra bildene ser den virkelig fin ut. Jeg har forferdelig lyst på M65 etter å ha hørt og lest mye om hvor bra de gamle Tikkaene er. Det å kjøpe i Sverige og ta den inn i Norge er visstnok ingen sak. Jeg har tenkt å få den tilsendt poste restante til nærmeste posthus i Sverige, og hente den der. Etter det jeg skjønner, så trenger jeg kun å vise kjøpetillatelsen fra Politiet i tollen, så ordner de resten. Jeg har i dag en Tikka T3 Hunter i samme kaliber inne til reparasjon. Den skal jeg mest sannynlig selge. I den forbindelse snakket jeg med Schou våpen, og nevnte min plan om å kjøpe en M65. Prisen kan virke stiv; SEK 6500. Hans reaksjon var "det må du ikke finne på, du får jo ikke deler til den". Jeg har virkelig lyst på den rifla, og prisen skremmer meg egentlig ikke. Det følger med en eller anna Taco kikkertsikte som mest sannsynlig ikke vil stå lenge på den rifla hos meg. Jeg regner med å finansiere rifla med salget av T3'en. Rifla vil bli brukt til elgjakt og litt jaktfeltskyting - samt annen jakt kanskje. Hva sier entusiastene? Jeg har forsåvidt bestemt meg allerede, men er likevel nysgjerrig på respons fra folk som helt tydelig ivrer for gamle Tikka'er. Til slutt; er det mulig å finne ut hvilket år rifla stammer fra ved hjelp av serienummeret? Jeg har søkt meg blå, men noen database eller oversikt har jeg ikke klart å finne.
  4. Jeg er i ferd med å kjøpe en brukt (selvsagt...) Tikka M65 i kal. 6,5x55 fra Sverige. Børsa er iflg selger ubetydelig brukt, stått i våpenskapet i hvert fall de siste 10 årene, og ut fra bildene ser den virkelig fin ut. Jeg har forferdelig lyst på M65 etter å ha hørt og lest mye om hvor bra de gamle Tikkaene er. Det å kjøpe i Sverige og ta den inn i Norge er visstnok ingen sak. Jeg har tenkt å få den tilsendt poste restante til nærmeste posthus i Sverige, og hente den der. Etter det jeg skjønner, så trenger jeg kun å vise kjøpetillatelsen fra Politiet i tollen, så ordner de resten. Jeg har i dag en Tikka T3 Hunter i samme kaliber inne til reparasjon. Den skal jeg mest sannynlig selge. I den forbindelse snakket jeg med Schou våpen, og nevnte min plan om å kjøpe en M65. Prisen kan virke stiv; SEK 6500. Hans reaksjon var "det må du ikke finne på, du får jo ikke deler til den". Jeg har virkelig lyst på den rifla, og prisen skremmer meg egentlig ikke. Det følger med en eller anna Taco kikkertsikte som mest sannsynlig ikke vil stå lenge på den rifla hos meg. Jeg regner med å finansiere rifla med salget av T3'en. Rifla vil bli brukt til elgjakt og litt jaktfeltskyting - samt annen jakt kanskje. Hva sier entusiastene? Jeg har forsåvidt bestemt meg allerede, men er likevel nysgjerrig på respons fra folk som helt tydelig ivrer for gamle Tikka'er. Til slutt; er det mulig å finne ut hvilket år rifla stammer fra ved hjelp av serienummeret? Jeg har søkt meg blå, men noen database eller oversikt har jeg ikke klart å finne.
×
×
  • Create New...