Jump to content

per1

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. per1

  Airgunworld.org

  Endelig tilbake!Takker !
 2. Det er ikke bare ved hurtigskyting at CO2 taper hastighet i lave temperaturer. Det er velkjent for alle som bruker CO2 våpen. Hastighet og kapasitet synker i takt med gradestokken, dette er et av de sjeldne områdene der teori og praksis faktisk stemmer .
 3. Sto og holdt i en ny LP50 C hos Børselars sist fredag, på den prislappen sto det 21000 . Finner ingen LP50 C på finn.....link??
 4. IZH-46M er en internasjonalt anerkjent rekylfri match pistol med fast pipe, en såkalt ssp (single stroke pneumatic) som spennes opp og lager en fast mengde med trykkluft. Burde være godt egnet til den bruk trådstarter beskriver. Får mye skryt i mange utenlandske luftfora. Vurderer selv en men velger å kjøpe brukt "utaskjærs" pga pris. Pistolen kan sammenliknes med feks FWB 100.
 5. per1

  Airgunworld.org

  Det er til liten trøst at det aldri blir borte så lenge det ikke er tilgjengelig . Klart det er savnet, det viser seg det når flere tror det er borte vekk og er lei for det. Har stadig vært innom for å finne tilbake til tekniske tråder, noe som er umulig nå. Ta dette som svar på anmodningen din....."Just say the word". Siden det er så enkelt er det vel bare fyre opp . Det er synd å måtte ty til 2 svenske luftvåpenfora når vi har et så gedigent oppslagsverk som AGW er og som vi selv har vært med å bygge opp.
 6. Har brukt krympestrømpe på flere styringer. For å få strømpa til å sitte kan du bruke kontaktlim. Tyyyynt lag med lim rundt hele, må jobbe fort så du får på strømpa før limet begynner å tørke. Begynn å varme fra midten og ut til hver side mens du dreier rundt. Da blir det jevnt og fint og overskudds lim tyter ut i hver ende. Har brukt krympestrømpe til mye rart, ikke bare til skjøting av kabler over under bakken . Lanserte dette for Larsen hos Gresvig i Oslo for "hundre år siden" til bruk på lyddempere til .22. Dempet den metalliske lyden som fulgte med ved skyting. Svart glatt krympestrømpe var jo mye finere enn rød gummislange som ble brukt den gangen. .
 7. per1

  Airgunworld.org

  Dessverre enig med deg der vector, det er utrolig mye bortkastet arbeid som ligger gjemt i det som nå står i fare for å bli borte nok en gang .
 8. Jeg har faktisk ikke brukt A-Tec Wave, så den kjenner jeg ikke til . De jeg mente var modul modellene CMM4 / CMM6. Så Wave kan sikkert være et godt valg .
 9. Det er stor forskjell på A-Tech's .22 demper og HW-luft demper i samme kaliber. Har begge og HW er klart best når det er snakk om luft. Har vært gjennom mange modeller og merker av dempere for luft, og HW vinner hele veien fra .177 tom .25 .
 10. Kan bare si som evert, skyt! Den fineste måten å bruke opp pellets på . Har aldri opplevd nevnte problemer i springere eller PCP'er.
 11. Å handle luftvåpen fra England er nesten umulig. Jeg har gitt opp det prosjektet for lenge siden. Det er ingen befraktere som vil ta seg av den jobben lenger .
 12. En svak mulighet for overligger fra gammelt lager kan være Våpen-Søilen i Bergen. De var importør av original engelsk Webley fram til 2006. Handlet mye med de før Webley tok kvelden. Søilen jr. var en hyggelig kar å handle med. Verdt å ta en telefon.
 13. Det er verdt å merke seg det evert skriver. Kan bare si meg 100 % enig i det. BSA er langt fra hva det en gang var og de nye merkenavn er bare merkenavn og langt fra de kvalitetsgevær de markedsføres som. HW95 framstår nok som den beste løpspenneren du kan kjøpe over disk i dag. Gjennom gående god kvalitet og tilnærmet den kraft du ønsker.
 14. Har ikke peiling hvor du ellers kan finne den, men USA eller Europa spiller vel liten rolle så lenge den finnes. Posten finner fram uansett . Mange ganger tar det kortere tid fra USA enn fra lokale norske forhandlere .
 15. Ingen erfaring med HW90, men god erfaring med Theoben Fenman som også er en gas-ram versjon. Hadde et i 3-4 år men valgte å selge til fordel for fjærgevær, da jeg begynte å tynne ut "luftgarderoben". I forhold til et fjærgevær med samme effekt er et gas-ram gevær mye tyngre å spenne opp enn fjærgeværet. Avtrekket er heller ikke av samme klasse som på HW, AA og enkelte UK Webley gevær. Totalinntrykket av gas-ram'en var helt ok, men den tapte som sagt pga tung oppspenning noe en blir lei av etter en 100 skudds runde . For øvrig går HW90 for å være noe av det beste innen gas-ram, men har som sagt aldri testet det selv. Gas-ram'en er også som PCP avhengig av at pakningene holder tett over tid, noe en ikke kan ta for gitt.
×
×
 • Create New...