Jump to content

Scitech

Members
 • Content Count

  387
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Scitech

 1. Hei, bruker en redding necksizing die til 17 Hornet, og "mistet" pin (som dytter ut brukt tennhette). Vet noen hvor jeg kan få kjøpt en erstatter? Grunnet kaliberstørrelse må den være liten (usikker på nøyaktige mål, men <=1mm i diameter) Alternativt, hvis jeg vil fjerne brukt tennhette før vask, men ikke vil dytte skitne hylser opp i dia, hva gjør jeg - finnes det noen håndholdt/enkel innretning for dette?
 2. Hei, Har fått sansen for S&L og lurer litt på om ikke jeg skal anskaffe enten en victory eller tactical. Er det noen som kan uttale seg om disse og hvordan de sammenlignes med hverandre? Finnes det noen butikker i buskerud/vestfold/oslo som selger S&L eller må jeg helt ned til Arendal for å se noen børser?
 3. Hvis du ikke får halvfeit av å holde i en KKC stokk slik som meg så er det noe galt Neida, hver sin smak, men jeg er veldig godt fornøyd med KKC stokken. Ikke brukt GRS stokken, men umiddelbart inntrykk var at grepet var litt for tykt. Berserk stokken kjentes dog noe bedre ut.
 4. Noen fortalte meg en gang at man ikke behøvde pusse grundig med mindre man så behov for det (gruppene åpner seg). Jeg er ingen ekspert på område, men i og med at dette utsagnet var forenelig med hvor glad jeg er i å pusse så har jeg tatt dette til hjerte Igjen, ingen ekspert her altså, men jeg liker å dra snoken gjennom et par ganger etter endt skyting bare for å få ut kruttslam og snadder. Da har jeg et "relativt" rent løp, uten at jeg merker endringer i presisjon. Jeg, som deg, har også opplevd endret presisjon etter pussing med børste og olje. Dersom du er over snittet interessert
 5. Ja, stussa litt på valget av MOA/MOA konfigurasjon, men det ligger kanskje noe fornuftig bak det. Mon tro om det kommer med MIL/MIL etterhvert?
 6. Noen som har tittet gjennom IOR Crusader? Skal vistnok være tålig bra!
 7. Scitech

  Cz-Klubben

  Er det ei varmint pipe? Hvordan passer varmint pipa i en factory barrel stokk? Må man pusse ned en del eller bare litt finjustering?
 8. Scitech

  Cz-Klubben

  Jeg ville nok ikke avskrivd cz'n med det første. Dette høres veldig ut som et stokk/bedding problem. Jeg har ikke hatt lingnende opplevelser, verken i varmt eller kaldt være, men jeg har opplevd vesentlig treffpunktforandring etter jeg har hatt låsekassa ute av stokken for en liten stund og satt den inn igjen. Det er synonymt med ny innskyting. Så det illustrerer i og for seg hvor stor påvirkning det kan ha (dette er en ubedda stokk).
 9. Scitech

  Cz-Klubben

  Hva slags stokk har du på denne og er den beddet?
 10. Scitech

  Cz-Klubben

  Fikk nettopp sporingsnummer for Postnord nå. Har vell tatt ca. 1,5 uker siden jeg bestilte fra Boyds til den nå er inne i det norske distribusjonssystemet. Dette er faktisk dobbelt så raskt som når jeg tidligere har bestilt direkte fra boyds. Blir vell litt dyrere, men uansett en rimelig og god stokk i mine øyne. Udelt positiv erfaring med JC sålangt.
 11. Scitech

  Cz-Klubben

  Vedrørende boyds og $100-grensa: Jeg har nettopp bestilt en stokk fra boyds via JetCarrier, og det gikk knirkefritt å få bestillinga igjennom hos boyds, selv om jeg betalte med et "norsk" visakort. Stokken ligger å godgjør seg i fortolling nå.
 12. Hvor går definisjonen på "jaktvåpen"? Er det slik at dette utelukker alle rifler som ser "tacticool" ut, eller er det greit så lenge det er en trestokk av noe slag? Er det ikke greit hvis stokken er matt svart ?
 13. Scitech

  Howa klubben!

  Har du fått det 3-skuddsmagasinet i Norge? Kunne godt tenkt meg noe slikt til jakt
 14. Scitech

  Howa klubben!

  Spørsmål til folk med Howa: Noen av dere som har erfaring med å bytte løp (via børsemaker) på Howa? Jeg har prøvd å finne ut litt om dette, og det jeg har lest så langt er at løpet sitter noe inst inni h*#"% godt. I den anledning lurte jeg på om det medfører at løpsbytte på en Howa er vanskelig å få utført og hva eventuelt prisen vil bli.
 15. Poenget er vell at det ikke finnes noe som heter "MacKenzie kikkerter", og at det derfor ikke gir mening å spørre folk om erfaring med MacKenzie kikkert som sådan. Disse kikkertene er masseprodusert og selges under mange forskjellige navn for å være et rimelig alternativ (og jeg ser for meg det er en enorm fortjeneste på disse). Når det er sagt så er det jo selvfølgelig ikke sånn at disse kikkertene ikke er brukanes til noe, men akkurat til skumringsjakt ville jeg vell vurdert noe annet.
 16. Scitech

  Cz-Klubben

  På høy tid at jeg melder meg inn før børsa forsvinner ut av skapet. Mange flotte CZ'er her gitt CZ455 17 HMR/22 LR Falcon Optics 4-14x44IR Yodave avtrekk DuraCoatet Boyds stokk (Boyds stokken er lettere og har lenger LOP enn orginalen). Av det jeg har å rutte med er det denne som definitivt ser mest dagslys
 17. hva slags HMS-regime er det folk kjører når de påfører DuraCoat? Full respirator, hansker og kjeledress, eller bare ei enkel støvmaske. Ser det varierer en del i videoer jeg har sett. Vet at DuraCoat inneholder en del "snadder"-kjemikalier som mye annen maling, så kunne tenkt meg å ivareta sikkerheten så noenlunde. Hvordan er det forøvrig med disse kjemikaliene når DuraCoat først har stivnet og herdet i 30-40 dager? Vil det da være helt harmløst og noe man ikke behøver å tenke på? Da jeg søkte litt rundt på interwebben fant jeg ikke noe særlig om folk mente det kunne være noen helsemessige kon
 18. Er det noen kvalitetsmessige forskjeller på de ulike Duracoat produktene (Aerosol kit, Shake'n spray, ordinær)? Takk.
 19. Scitech

  Howa klubben!

  Folk med Howa i 308 (1/10 snurr): Hva er deres erfaring med lette kuler? Noe som tyder på at den sliter med å stabilisere disse? Kjøpte noen esker S&B 124gr FMJ treningsammunisjon, og det ga noe større grupper enn jeg hadde håpet. Noen som har lignende erfaring eller har jeg eventuelt hatt en dårlig dag på banen? Begynte å lure på om en mulig årsak var at 1/10 snurr ikke stabiliserte de lette kulene, men det er ren spekulasjon fra min side.
 20. Scitech

  Cz-Klubben

  Får man kjøpt individuell låsekasse til cz 455 noe sted eller selges kun hele våpen?
 21. Scitech

  Cz-Klubben

  Tommelhullstokken til boyds er lengre enn den orginale tommelhullstokken til CZ. Vet ikke hvordan det er for de andre stokkene.
 22. neida, det er ikke store justeringa det er snakk om (5 klikk ned, 2 klikk høyre), men hadde jo vært moro å fått v-max og gamepoint å gå i samme hull Dette er ren ønsketenkning som sagt, skal innrømme det. Skal teste de ulike v-max typene å se om jeg merker noen stor forskjell mellom de.
 23. Ok, jeg får ta med meg en hornady eske å prøve litt til helga. Fin presisjon på v-maxen til cci selv, men håper på å finne en v-max ammo som har mer eller mindre samme treffpunkt som gamepoint (det er lov å håpe)
×
×
 • Create New...