Jump to content

Bkgundersen

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bkgundersen

  1. Er på utkikk etter en Tikka T3 Lite stainless i 6,5x55! Hvem er billigst på det i norge? Syns prisene varierer på hver plass jeg ser!
  2. Er på utkikk etter justerbar bakkappe til min Beretta 686. Ønsker å senke kappe litt for å få den ordentlig inni skuldra samt at jeg slipper å bøye hode ned for å komme i rett posisjon. Er dette å oppdrive på det O-store internett?
  3. Vent til du får prøvd hagla di i det hele tatt med å begynne å planlegge alt mulig! Skyt mye på leirduebanen, øvelse gjør mester Og ang choker kommer dette fram til smak og behag... Prøv di på papp plater sånn at du ser svermen også velger du choker utifra hva du ser! Det ligger også ut skjema på nette om hvor mye chockene sprer på angitt distanse! Sett opp på 30 meter å prøv! Og ammo kommer helt ann på holdet, 3'er eller 4'er bør passe bra Hva mener du med oppe og nede? På SP1 er det jo løpsvelger..
  4. Skjønner at jeg bør ha kvalitet når det kommer til montasjer, men 1100-1200 for ei skinne på 10 cm!? Tenker jeg skal bruke denne kikkerten til jeg får invistert i en god kikkert! Er det noe jeg må være obs på når jeg handler?
  5. Gikk akuratt til innkjøp av ei remington 700 bdl rifle av gammelhøvdingen i huset! Prøvde et par montasjer av en nabo disse passet på basene som står på, er vist warne baser som han sa! Men kikkerten passer ikke med denne montasje/base komboen! Var innom svein rogne idag og han sa at jeg enten måtte kjøpe meg nye montasjer eller picatinny skinne for å få flyttet montasjene nærmere hverandre. Han dro fram ei picatinny skinne til den nette pris av 1180,-kr, jeg sa at dette var uaktuelt da jeg kjøpte rifla for 3000 og en billig brukt kikkert av en kompis for 500,-. Så da bli spørsmålet, finnes det en picatinny skinne som ikke koster 1/3 av det rifla kosta? evntuelt montasjer som fikser problemet mitt? Rifla er ei gammel 700 bdl, kikkertern e 1' toms ncstar med 56mm lysåpning!
  6. Jeg gikk i innkjøp av en Beretta 686 GE sporting (justerbar kolbe) for ikke så lenge siden, men jeg har problemer med å treffe duene etter jeg har fått den innstilt... Hagla ble tatt med til svein rogne, fikk gode tips samt stilt inn hagla mi! Vell og merke fikk sidemann bedre service da han var på utkikk etter ny hagle.. Men når jeg kommer til leirduebanen for å skyte er det bom etter bom etter bom... Jeg har lest alt mulig rart på nettet at jeg skal se litt av skinna, skal ikke se skinna i det hele tatt, skal sikte langt forran, skal bruke disse chokene på bane og disse chokene til jakt, så jeg er veldig forvirret av alt dette her egentlig! Så hva skal jeg se etter selv for å se at hagla passer, hvilke choker burde jeg bruke når jeg er på bane? og hvordan skal jeg sikte?
×
×
  • Create New...