Jump to content

vlx

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vlx's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvem er det som selger slike 22/45 lite? Har ikke funnet den i nettbutikkene jeg har sjekket til nå. Har liggende en innvilget sivilpistol 5 søknad viss prisen ikke er avskrekkende... Hva slags gjenger er det? 1/2"-20 UNF, slik at a tec'en til salongen passer?
  2. Det var ice.net som ble brukt... Ikke imponerende stabilt. Blir fiber i det nye bygget når det er klart.
  3. På OCC var det lånt bygg uten fast oppkobling til internett. Hadde nok vert SSI på alt ellers... Litt risiko med offline scoring i beta versjon av html5 klienten.
  4. Da var OCC ferdig. Resultatet var som forventet at Eric Grauffel vant... Ser at det er en som har lagt ut video fra noen stage'er allerede. Dette var en av 7 som fikk DQ, så det mangler mange kjekke stage'er som segway'en, "skiskyting" osv. Noen her som var der og har bra filmer / bilder?
  5. Noen som har hørt noe om mulighetene til å få tak i x-five topp? Har x-six supermatch, men skulle hatt noe som gikk i standard klassen. Snakket med pvas for noen måneder siden, men da var det snakk om at det ville ta lang tid å skaffe.
  6. vlx

    CZ SP-01 Shadow

    Er det noen som kjenner til om det er forhandlere som har SP-01 Shadow Line varianten inne? Av de jeg har vert i kontakt med er det ingen som kan svare når de får tak i noen...
  7. Har ikke peiling på når det skjedde. Oppdaget det i butikken når jeg var innom sist lørdag. Snudde uten å handle da... Handlet en del ammunisjon på xxl før, men har inntrykk av at det stort sett er billigere på gmax nå. (Tenker spesielt på 9 mm der Geco 124gr er billigere enn Fiocchi 115gr.)
  8. XXL har satt opp prisen til 49 øre. På nett står det 39, men blir til 49 når du legger til i kassen.
  9. Er det noen som har peiling på hva slags regler det er i Italia angående eksport av magasiner? Magasinene til sig'en er produsert av Mec-Gar. Fristende å få en i Italia å ta med noen hjem om det er lovlig...
  10. Har kun brukt Fiocchi 115gr i min x-six til nå. Ingen problemer med veksling eller noe.
  11. 1430 gr på vekta til Capsicum, om den vekta stemmer er den godt utenfor... Er det samme feste på aristocrat siktet som på LPA, slik at det eventuelt kan byttes? Eller er det festet flere steder?
  12. Lassi: Hva ble vekten med slikt sikte?
  13. Har kjøpt meg en 10/22 VLEH med a-tec demper. Løpet er ikke gjenget ennå siden han som utfører det ikke var på arbeid den dagen jeg var innom. (Skal tilbake for gjenging når jeg får tid.) Er det sannsynlig å få børsemakeren til å gjenge opp demperen også, slik at det går an å få en annen dimensjon? F.eks. M18x1? Eller er det noe de pleier å være skeptiske til? Noen som har peiling på hvor mye ekstra det eventuelt vil koste å gjenge begge deler? http://www.a-tec.no/vedlikehold-av-a-tec-lyddempere" target="_blank M18x1 ser ut til å kreve minst 19,5 mm tykt løp, så den delen bør ikke være problem. Ser også ut til at demperen har nok gods til å kunne øke til M18.
  14. Er det noen som har hørt noe mer angående når vi kan få tak i disse pistolene? Begynner å bli nærmere 3 uker siden jeg hørte at de lå hos tollvesenet... Bruker tollvesenet sååå lang tid? (Eller er det en annen forklaring?)
×
×
  • Create New...