Jump to content

olsenbanden

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

olsenbanden's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har hatt skogbrann i jaktterrenget i sommer. Stort område som ligger i aske og ikke vil være produktiv for beite eller jakt for den saks skyld. Vurderer å bære inn noen sekker Spire Flerårig og så på gamlemåten og bruke jernriva for å dekke frøene i den forkulla bakken. Noen som har erfaring med eller tanker om et slik prosjekt vil lykkes eller ikke? Har aldri sådd i aske før så dette blir helt nytt for min del.
  2. Hva tenker folket om å bruke lokk nå utover i september? Brunsten er vel stort sett over men trigger det fortsatt nysgjerrighet eller avslører jeg meg bare?
  3. Tja, hang en sikkerhetssæle på en kvist under stigen... denne kan kanskje være grei å bruke i siden sekk og termosen med kaffe blir stående igjen på bakken Ang skytestilling, tror beina kommer litt langt ned ift å bruke dem som støtte på denne modellen, men kommer dyret nært nok blir kanskje vinkelen riktig. Så fremt dyret ikke kommer på min høyre side...Får ta med skytereim i tilfelle.
  4. @M67 hvordan er det å få godt skudd fra en slik plattform? Har en eldre jaktstige stående i terrenget som noen har satt igjen fra tidligere uten skytestøtte. Virker som om det er denne Har ikke klatret opp med rifla, men syntes den virket litt ustø og lurer litt på hvordan det evt blir å skyte der oppe fra. Noen tips til skyte stilling? Er det lang arm som gjelder? Bra utsikt da i alle fall
  5. Passet i alle bra her på østlandet fra bukkejakt til løvet hadde falt. Tilsvarende Optifade mønsteret
  6. Elgen var i alle fall ikke skuddredd http://www.aftenposten.no/norge/Elg-for ... 1949b.html
  7. Kjøpte TE-titan for noen år siden. Litt dyr men avkjøles kjapt og tåler en smell om rifla går i bakken og treffer en stein. Alt i alt godt fornøyd
  8. Har noen oppdatert informasjon om hvor dyra befinner seg på Hardangervidda? lite oppdatering på Numedalsnet i år syntes jeg.
  9. Veldig kjekt med bekjente som tråkker seg fra hytte til hytte før jaktstart og sender rapporter hjem På ruta fra Sandhaug til Litlos ble det ikke sett dyr før de nærmet seg Litlos. Dyr ble sett hvilende sør vest for Kollsvatnet.
  10. @gråhund: Flokkene ble sett fra turistløypa mellom Lågaros og Sandhaug. Vet dessverre ikke mer konkret enn det
  11. Oppdatering fra Hardangervidda: Flere mindre flokker på rundt 100 dyr observert i dag på forsiktig trekk mot øst mellom Lågaros og Sandhaug. I tillegg ble en mindre flokk sett hvilende nord for Bjornesfjorden. Noen som vet om reinsdyra krysser Kvenna på andre faste steder enn skyttarfossen?
  12. Står visst dyr ved skyttarfossen og inne ved Mogen. Også sett godt med dyr sør vest for Litlos.
  13. Fungerer sim på en vanlig telefon? Og evt. sjekket at mms eller gprs gateway fortsatt står riktig?
  14. Takk for rask respons! Hvor tidlig er det noe poeng å sitte fra egentlig? Har godt med syklister på skogsbilveiene utover dagen og kvelden så mistenker at dyra holder seg i ro i tettene til den verste trafikken har gitt seg.
×
×
  • Create New...