Jump to content

Ravis

Members
 • Posts

  171
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ravis's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

 • Collaborator
 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

6

Reputation

 1. Hastverk er lastverk. Les hele tråden forfra, så finner du svaret helt automatisk. Den stokken der ser ut til å ha fint spill som vil tre skikkelig fint fram om du følger Raudnakkes oppskrift. Klart du kan få den mørkere på annet vis, men da blir det som det blir, tenker jeg.
 2. Da er min 40 år gamle Sako L579 ferdig. Tusen takk til Raudnakke og alle dere andre som har bidratt. Jeg fortsetter med min Belgiske sideligger fra 1946 som er arvet fra oldefar gjennom min far.
 3. Jeg har kjøpt koboltsikkativ hos Gaute Rostrup i Sandnes. 7-8 tiere for en flaske, sånn ca. Det har funka meget godt
 4. Ja, skal legge ut bilder. Tenkte å ta det i Woodstocktråden, i hvert fall behandlingen av stokken. Denne børsa er velbrukt, så det er mange hakk i den. Har sikla, rensa med acteon, brukt nålefiler på nettskjæringa, rensa med organisk terpentin og dampa. Kommer til å måtte fortsette dampinga noen steder ser jeg. Det er et par småstygge kvister som kom fram. De er ikke fylt ut, så jeg lurer på å fylle med pussestøv der. Ellers så ser jeg at treet har sånn "fiddleback" struktur. Den kunne jeg bare ane under den gamle olja. Denne stokken kommer nok til å bli veldig fin! Til slutt skal jeg behandle løpssettet. Jeg har lyst å gjøre det så fint og bestandig som mulig for framtiden. Noen som har tips der? Jeg har lest litt om metoder som det amerikanske forsvaret bruker til sort motorblokklakk fra Biltema
 5. Gode nyheter fra børsemaker. Å tilpasse løpet/løpshakene er for en bagatell å regne, og låskassen skulle også gå greit. Det betyr at jeg i løpet av sommeren/tidlig høst(pga prioriteringer) får etterregistrert våpenet. I Mai starter jeg oppussingen av treverket, og under den gamle oljen/dritten ser jeg det er mye liv som er skjult. Dette våpenet kommer nok til å bli veldig fint til slutt.
 6. Good! Smått bekymra nå, men tilsvarende optimist siden det er nordpå. Ikke trist å jakte der, for å si det sånn
 7. Har prøvd DM, Facebook og sms. Kan se ut som det må bli CCL framover
 8. Guttungen er CNC operatør og står i en 7-akset maskin. Tipper firmaet hans vil ta seg godt betalt, dog. Fordelen er at du har 3D modell, og den kan jeg ta inn i MicroStation for så å lagre som ParaSolid, som går rett inn i maskinen
 9. Har fått tak i en slitt sideligger fra 1949 med JF løp. Målinger viser at målene stemmer, bortsett fra ørlite ved løpshakene som skal ned i baskylen. Det fine er at det er nok gods på det nye løpet til å maskinere bort slik at det blir likt mitt Da blir neste steg å modfifisere kassen og få våpenet registrert(har sjekket med lokalt politi og fått GO)
 10. Tenker du på denne? Hvis denne kan løsnes og festes på nytt løp som er nokså likt, så kan det gå? https://www.dropbox.com/s/q3enx2ad23qfe ... 8.JPG?dl=0" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank Har kontakt med en på gruppa her. Han har denne: https://www.dropbox.com/s/9q1a4tp5s6gzn ... 5.jpg?dl=0" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank Så, "avlodde" begge to og sett min på hans under forutsetning av løpene passer ellers? Hans løpå har et utstikk som felles ned i baskylen ovenfra, men den kan kappes inntil. Det hadde bare vært aldeles fantastisk å få dette til! Oldefars børse passer meg 100% Samme løpsprodusent i hvert fall: JF
 11. Nei, det er akkurat det. Selve adapteren er jo mer enn sterk nok, og den vil passere stedet man må borre opp(om man klarer det på skikkelig vis), men så er det evt gass/trykk mellom adapteren og kammeret jeg tenker på.
 12. Jeg forutsetter jo at cnc verkstedet er i stand til å borre/frese opp igjen plomberingen. Den står i kammeret.
 13. Takk for svar! Forklar gjerne litt mer hva som er ufordelaktig "skytemessig". Stusset litt på hva du mener med skytemessig. Jeg har dialog med politiet angående dette, og har klarsignal til å få den etterregistrert.
 14. Graver fram denne tråden igjen! Jeg vil bringe liv til oldefars gamle sjelfulle plomberte hagle, se min tråd: viewtopic.php?f=3&t=112520 Kunne en sånn adapter gjort susen om jeg klarte å borre opp løpet? Jeg strever fælt med løsninger her, og går ikke av veien for å gå over til kaliber 20. Lenke til produkt: http://www.gunadapters.com/12-gauge-to- ... er-series/ http://www.gaugemate.com/info/sub-gauge-adapters
×
×
 • Create New...