Jump to content

Silje

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Silje

  1. Lag deg en ny tråd du suerhansen Så kommer du deg nok på jakt du å! Her er det mye super hyggelige mennesker Takk dere andre. super moro med første elgen. Gleder meg til neste elgjakt alt!!
  2. Holmvaag hvis kristoffer vil ha meg med så skriver han nok Alle andre takk igjen!! Vært på elgjakt denne uken. Å min første elg har falt.
  3. Takk SuperHansen Gleder meg utrolig masse
  4. ler litt av meg selv der, men som fersk jeger må man jo bare lære av å prøve Neste uke skal jeg på elgjakt. GLEDER meg maks!!!
  5. Super spennende var det da jeg stod hjemme å pakket sekken. hmm hva skal jeg ha med? det var noe av det første spørsmålet som slo meg. jeg hadde vært å handlet ammo hos xxl å kjøpt nok for duesesongen iår å kanskje neste år? Kaffen ble pakket ned, litt snadderpølse med chili og litt annet diverse. En kniv fangstnett (regnet med å få noen duer med hjem da) våpenkort, jegeravgiftskort pluss mye mer. sekken var ferdig å jeg satt å ventet på Perpølsa skulle bli ferdig med dagen sin å være klar til jakt. Kriblet smått i magen da tiden nærmet seg, solen skinte å det var en perfekt høstdag. Så endelig fikk vi kjørt ut til jordet i Kroer. Det var erteåker, noe som duene er veldig glad i. På veien bort til plassen vi skulle slå oss ned stod det et vakkert rådyr og tittet på oss, utrolig vakkert å så nærme. det hoppet fort ut fra åkeren å løp avgårde. Vi slo oss ned i buskaset med cammo netting og kaffe. ikke lenge etter kommer de første duene, perpølsa spør om jeg er klar og vi hopper opp fra "grava" vi sitter i å skyter. Treff på første dua! det var stor stas! Smilet var stort da jeg hentet den. Like glad når neste falt å gikk for å hente den, setter meg ned å tar tak rundt nakken på den for å løfte den opp. HVA den flakser å prøver å komme løs, dette var jeg ikke forbredt på, å perpølsa var på tur et stykke bortafor for å hente sin skutte due. Tenkte kjapt tilbake på jegerprøven, skvise inn hodet eller snurre den rundt. ok! prøvde å snurre den rundt, 3 forrsøket gikk det. Små stressa med hagla i ene hånda å fuglen i den andre. Dette gikk jo bra dette å. måtte bare finne ut hvordan man gjorde det. Hadde en super opplevelse første gang på jakt som ga utrolig mersmak! Må rette en stor takk til perpølsa som tok meg med ut på min første jakt!
  6. nemo: kan du ikke bare beholde "game" rifla å kjøpe en ny i tilegg telang: ble ikke det nå i første omgang. skal på elgjakt den 25 nå så hadde ikke tid til å sende den inn for å få den gjenget
  7. Da klarte jeg endelig bestemme meg! Ble en Mauser M 12 i 30-06. Å jeg er stor fornøyd. Av optikk ble det en zeiss classic 2.5-10*50 med lys. Så idag er også storvilt prøven i boks. Å jeg gleder meg stort til elgjakta. En hyggelig kar på forumet som lar meg få være med! Skitt jakt alle sammen. Jeg gleder meg stort til denne høsten
  8. Sto at siste gang for ås jff var onsdag. Idag 7.9 var det kun jegerprøven. Står ingen ting mer på terminlisten som ligger på nettet? Skytter der med ås jff og nå også det frivillig skyttervesen begge deler er knall!!
  9. Takk for at jeg fikk bli med Perpålsa Kjempe artig tur på duejakt, å håper det blir fler igjennom høsten.
  10. Silje

    Stolsekk

    biltema selger billige stol sekker kan jo se på de om du er innom der?
  11. leverte i Ski den 21.august, lå i postkassen idag. stemplet godkjent 26. de sa ca 2 uker i skranken på politistasjonen i ski. heldigvis "kjappe" 14 dager..
  12. Var vel ingen kontaktannonse på noe nett dating dette?
  13. spurte standplassleder på hagleskytingen sist å han var usikker, sa jeg skulle følge med på hjemmesiden (njff) men der står det ikke noe..
  14. Det går veldig bra det altså Yhaug, har fått flere tilbud her Mange snille omtenksomme karer ute å går hehe.. Men nød er det jo ikke da, men man får jo ikke kommet seg på jakt om man ikke spør. så da hører jeg like gjerne her å. Er jo ikke sikkert dagene ski eller enebakk skal ha småvilt jakten passer å da.. så til dere som har skrevet til meg på PM tusen takk setter kjempe pris på det å gleder meg til å være med!
  15. første tipset er å finne et treningsenter. finn en ung jente med mye fart som er pt på senteret, kjøp et klippekort å få kjørt deg Beste måten å komme godt igang!
  16. lo godt av den... sender pm jeg første 15 treningskuddene til storviltprøven røyk av på banen idag
  17. hvor er du medlem Rachelle? jeg er medlem i både ås å enebakk jff så idag gikk turen først til hagle banen i ås å fikk skutt to serier. Så tenkte jeg at jeg må jo titte innom rifle banen der å titte selv om ikke rifla er kjøpt enda, å fikk prøve børsa til en super hyggelig mann, mine første 15 treningskudd til storviltprøven er i boks idag!! Super dag! takk for svar alle sammen blir nok litt jakt nå
  18. Kjørt lastebil i 3 år. Så tåler lutt. Hehe Men neida vet jeg kan søke på inatur Men første gangen(e) hadde det vært gøy å lært litt hvertfall av noen som har vært i gamet litt lenger en meg
  19. tenkt på å prate med litt grunneiere, meeen vil helst være med noen som har vært ute på jakt før, så man kan lære alt med beste steder stå sitte gå osv, flå, ja det meste, er helt grønn men vil gjerne lære
  20. haha *meste med tanke på jakt* hoho... ler godt nå ja..
  21. Hei hei alle sammen som tittelen sier er jeg helt fersk fra jegerprøva. Er super ivrig på å komme meg på jakt, og trener aktivt på leirduebanen. Har en beretta 686 s/p1. Ønsker å være med noen med kunnskap å lære litt av! Duer ender hare osv osv. ingen begrensninger er med på alt Om meg: er en jente på straks 26år. driver med hunder fra før og jobber som personlig trener. har en liten jente på 3år. Send meg en PM i innboksen eller legg igjen noen ord her. Jeg bor i Ski. men har bil så "litt" avstander er ikke noe problem
  22. hei hei jeg er med på det meste jeg Har du noe jakt terreng tilgjenlig så bare rop ut. Har per dags dato hagle. men ser meg om etter rifle også men ikke helt klart å bestemme meg for våpen enda.. Hva har du av våpen?
  23. Da var jegerprøven i boks!!! å en ny jeger er klar for litt shopping banetrening og ikke minst JAKT! om noen trenger en jakt kammerat som er veldig klar for å lære så send en PM, har ingen preferanser på jaktformer, bare det innebærer jakt og kaffe å litt skravling så er jeg glad..
×
×
  • Create New...