Jump to content

TheFinn

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TheFinn

  1. Blånerte for første gangen i dag og resultatet vart ok den, men lurer litt på før og etter prosessen før blånering for og få best mulig resultat. Rengjøring før blånering og etter behandlingen etter blånering, noen som har noe noe tips?
  2. Takker for svar. Skal ta og ringe han Hansen...
  3. Noe som kjenner til Hougthon Black 15 stoffet og har bruksanvisning til dette stoffet. Har en spann på 20kg som jeg kjøpte for 15 år siden men husket ikke blandings forhold til dette....finner ikke så mye om dette på nett heller.
  4. ? jeg har kjøpt en Rino 650, trenger jeg kjøpe topo kart til den eller de bare og ta den i bruk med en gang?
  5. Jau, vi er en 3-4 man her I Haram som skyter på stål opp til 1000m, har i grunn ikke kaliber eller plass til og skyte lengre.
  6. Er mulig og finne ut type/mengde krutt de var brukt i 9,3x74r Norma 18,5 gram Alaska, dette blir vel ikke produsert lengre? Skal til og kjøpe pipe til Tikkaen, denne ble inskutt/justert med Alaska i sin tid. Eller andre forslag???
  7. Noen som bruker 6xcn til lang hold? Jeg skyter en del på papp på 300m, så lang minste samlinga på 49 mm, 10 skudd med 105 grains Amax, N19, CCI hetter og Norma hylser. 920m/s. Mye skyting på 500m stål, minste plata 100mm. Er de noen som har skutt på 1000m her hjemme? Skal til og henge opp stål 700-1000m før og sjå hva man kan få til, 6mmn blir vel litt lett ved slike avstand og vind.... Skal sjå om jeg kan holde meg innenfor 1 MOA på 1000m, eller er jeg for optimist? Hva samlinger skyter dem på 1000 yard, noen som veit??? Bruker, Howa kasse, LW 1-8" 26" Timney GRS Sigthron 8-32x56 TRG to fot (kopi aluminium) Hausken jakt
  8. Gjennom skyting på rådyr ja, god sår kanal. Haugland har lagt ut en film om dette, se Longrangeblog 128.
  9. Første året med 6xc I år, brukte 105 grains a max, helt ok slakt. Ser at Haugland bruker denne kula til rådyr jakt dokk I 6,5-284. Kommer og bruke den kula i framtida også.
  10. Vapentidningen (svensk) er vel en av dem få vi har her i norge, drøssevis med amerikanske blad da.
  11. TheFinn

    6 XC

    Pussig dette ja, er de skutt mye med løpet? Kan de ha noe med lading av ammo, type die. Eller ved skyting, rekyl opptak, tofot/beanbag osv??? (Jeg bare tenker høgt). Men dette he du sikkert kontroll på.
  12. TheFinn

    6 XC

    Spørs ka forrige eier mener med 'nydelig presisjon'? Og ka krav du har???
  13. TheFinn

    6 XC

    Husker ikke helt men de er vel 3-4 kr stk, ikke noe billig kule. Får ikke den i bulk desverre.
  14. TheFinn

    6 XC

    Lasse, har samme våpen/pipe som du, bruker 105grain Amax med 39grain N19, col 68mm, 920m/s, fungerer som bare de med mitt våpen, bra presisjon på 100-300-500m. Har testet både 105grain Scenar L og 105 grain Nosler C Competion, best preisjon med Amax synes jeg, skyter gås/rev/rådyr med denne, en kule til alt mitt bruk,,,,,
  15. Kvitekrist. denne guiden som er på bilde finner du i et gjenge sett på Biltema.....
  16. Muttern, få tak i Loctite Hysol på RR og bruk til bedding av skinne, kjempe stoff. (krymper minimalt) fjern eventuell maling fra skinna og rubbe overflata så limen sitter fast i skinne ved demontering.
  17. Blåser liv i denne tråden igjen, Mye bra her ja, har akkurat begynt med skyting på "moderate hold". Fikk pipet om rifla mi til 6XC i Feb, Howa kasse med LW 1:8 66cm pipe, Lader med A-Max, 40 grain N19, Federal Match hette. avstand 320m. Første gang på bana, skyter på stål gonger, samling ca 40mm Par dager etter, gongen er 10x10 cm, samling 29-30mm. Disse er de beste samlinga, mye dålig skyting også, terenget mitt er veldig dålig ved enkelte vind rettninger, så trenger en del trening på dette med vind Har gonger på 485m også så de blir og trene på begge disse holda, Keep going,,,
  18. TheFinn

    Langhold 320M

    From the album: Rifle

  19. TheFinn

    Langhold 320m

    From the album: Rifle

  20. Leste oppskrifta på nett ja men, når jeg pressa Lapua hylsa fikk jeg en voldsom p-nis hode på disse, Rem/Win hylser vart mye bedre, de må vel skyt formes til kammer trur jeg? Skal test skyte noen skudd og se ka de blir til, om jeg tør da Noen som kan gi en pekepinn på lading, i orginal hylser med 105 grains AMax bruker jeg 40 grain N19, tør vel ikke lade så mye i omforma 250 hylser. Hadde i 40 grain men de ble veldig fullt ja, så jeg tenkte og prøve med 38 grain, om jeg tør og trykke av da,,,,,
  21. Er de noen som har prøvd og pressa 22/250 hylser til 6xc? Har masse 250 hylser som ikke blir brukt mere,,,,,
  22. Hei, Har som sagt en på begynt prosjekt som stoppet opp, må ikke sjå på finnisjen på dette Hadde en fin en som jeg brukte men den har jeg rotet vekk så klart Skal se om jeg får noe bilder fra bror min på to kniver som han bruker,,,, Flaut, som gammel kniv maker så bruker jeg kjøpe kniver, allt som jeg har lager er reist vekk,,,,,, Hadde fjørhammer og lagde mest damask blad for de meste, men de ble så tidskrevende at tia rekte ikke till, så de ble sjølv slutta. Her er de brukt, farget mammut jeksel, og barken til mammut støttann, festet til titan plate, blad og resten av dela rustfri kniv stål, husker ikke betegnelsen akkurat nå.
  23. TheFinn

    Lommekniv

    From the album: Hobby

  24. TheFinn

    Lommekniv

    From the album: Hobby

×
×
  • Create New...