Jump to content

tomhylso

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About tomhylso

  • Birthday 04/05/1975

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tomhylso's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. min er innvendig gjenget til lyddemper slik at stålsiktet fremdeles er der
  2. Slik jeg har tolket loven så er vi limitert til et bestemt antall kaliber og ikke antall våpen ? dvs om man ønsker enda et i samme kaliber så skal ikke det være en hindring.
  3. aha! ja da skjønner jeg det litt bedre takker for svar
  4. nettopp gått til innkjøp av en bergans powerframe 130+ men jeg lurer litt på hvordan man egentlig flytter sidelengs på skulderfestet ? ikke godt å se på den "manualen" som fulgte med og jeg har ikke lyst å bruke makt.
  5. tusen takk for svarene, jeg vil anta denne er fra rundt 50-60 tallet så den blir nok stående til pynt sammen med side by side'n
  6. hei, jeg har arvet en hagle og litt pusseutstyr og kom over en litt forsegjort utgave av stålbørsten og lurte på om noen viste litt om denne.
  7. tomhylso

    Sakoklubben

    hei, jeg er på jakt etter en sako quad .22 wmr gi meg en lyd om dere vet om noen som ønsker å kvitte seg med en
  8. hei for å basere meg på egen erfaring...jeg presterte faktisk å sette kikkerten 90 grader feil å satt å justerte på feil turret hele tiden kan det være du har gjort noe tilsvarende ? jeg har selv leupold QR ringer å jeg har mye å gå på i alle retninger
  9. hadde i dag et sånt D'OH moment er jo en liten ting jeg rett å slett har glemt totalt.... å det er jo stramme dingsen til løpet... så etter en test med oppstramming ble den bedre og etter å strammet den lengre en jeg trodde var nødvendig, var det totalt slutt på slengingen og etter å stilt inn kikkert sikte på nytt "drepte" jeg 2 patroner på 40 meter med en 5 serie https://www.dropbox.com/s/em91qyhb7cbbn9e/20130711_191450.jpg
  10. hei, takk for svarene skinnen har selvsagt vært i tankene, der er skruene låst med locktite og sjekket flere ganger den ser tilsynelatende ok ut. har nå kjørt en rundt 1500 topshot og 150 cci gjennom den og den kaster ujevnt med alt... greit nok high velocity er mer presis men ubrukelig som treningsammo pga bråket. hva mener dere; at jeg skal slutte å pusse vekk krutt/bly slam i løpet vil ikke det fylle ut rillene slik at kulen ikke får nok rotasjon?
  11. hei, får vel melde meg inn med min 10/22 TD. og A-tek lyddemper har hatt den en stund nå og lurer fælt på om jeg ikke burde ta en tur tilbake til butikken... har nå pusset,gnikket og polert, byttet selve triggeren til en med stopper mens resten er org. jeg har prøvd 5 kikkerter på den: 2 runder med 2 forskjellige BSA siste var sweet 22. 2x makenzie (xxl) 3-9x og nå til slutt overkill, en nikon 2,5-10X56 IL problemet er at jeg greier altså ikke å skyte den inn for den slenger i hytt å pine, alt over 30 meter er glemme sak. derav grunnen til all optikk byttingen. for meg virker det som jeg får et avvik hver gang jeg bytter magasin (varierer hver gang) på 30 meter greier jeg nå en samling på rundt 4cm etter jeg har skutt det første å sett hvor mye jeg må kompensere... mens på 50m så kan avviket være helt opp i 15 cm dette er med rengjort rifle. hadde jo en plan å jakte med denne og det er uaktuelt så lenge den er så ustabil som den er. har dere noen råd til hva dette kan være ? føler jeg har prøvd "alt" etterhvert.... hilsen lettere oppgitt.
×
×
  • Create New...