Jump to content

MagnarA

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MagnarA

 1. Er berre og ta kontakt med dillon, so tenkjer eg dei sender deg ny ganske so kjapt. Har ikkje opplevd slikt på mine dillon presser. Og det har vert nokre trange hettelommar opp i gjennom.
 2. Eg anbefalar deg og besøke nettsida og forumet til svartkrutt.net. Og mykje intresant på norsksvartkruttunion.no. Der er mellom anna ei liste over medlemsklubbar, so du kan leite opp dei som er nærast deg enkelt. Det er vel på sin plass og advare om at Svartkrutskyting er avhengigheitsskapande. MagnarA
 3. No er du nok på feil grein razor. Det det her er snakk om er nok kassa for finpistol.
 4. Børselars har hatt grepsplater
 5. MagnarA

  Pardini gt9

  Tja. Er slik med fleire eg har kjennskap til. Men det går vel og ha på litt locktite.
 6. MagnarA

  Pardini gt9

  Skruane på min må ettertrekkast jamnleg. Har ca samme mengde skot igjennom min som deg. Men hadde nokon klakka til meg 15000 gonga hadde vel eg hatt en par lause skruar og.(no seie eg ikkje at eg ikkje har det)
 7. Eg har brukt cci std i min sia eg kjøpte den for 5-6 år sia. Lite problem med ammo. Eine magasinet krangla litt no i vår og eg er på tredje avtrekkarbøylen. Men alt i alt ein god pistol. Har testa topshot og opplevde vel nokre matefeil. Cci blazer er og testa og problemfri, men følest litt hardare i rekylen.
 8. Det ein og kan ta med er at i rundskrivet gjeld eit lvl2 stemne som to startar og eit lvl3 som 4... So det blir då forskjelsbehandling mellom forbunda.
 9. Reservevåpen gjeld jo pr våpen uansett. So du får kun ein start i f.eks revolver pr feltstemne.
 10. Litt hardare. Typ winchester i small pistol.
 11. MagnarA

  Delevåpen

  Hei. Eg kjøpte eit delevåpen ein gong. Selgar leverte inn løp og ramme etter og ha demontert resten og sendt det til meg. Fungerte fint det.
 12. Isopor er ekspandert polystyren som ofte smeltar i kontakt med polyester som består av styren. Det er muleg at epoxy ikkje angrip på samme måte, det har eg aldri prøvd. Ville besøkt ei båtforretning og skaffa noke ekspandert pvc. Oftast kjendt som divinycell produsert av diab. Ein densitet rundt 60 er sterk nok men hardare kvalitetar er enklare og bearbeide. Om du får det til og hefte på plaststokk tvilar eg på. Men det kjem an på kva type plast stokken er laga av. MagnarA
 13. Eg pleier skrive " NSF sine program for finpistol". Ruger mark IV er ikkje egna til 2a og 2b..
 14. Sikker på at den ikkje er godkjendt. Den er komt med på det siste vedleggsskjemaet til DSSN.
 15. Gjeld samme reglar for erverv av t.d ein ruger 10/22 til mini rifle som for erverv av ar? Plagast med full jaktgarderobe. MagnarA
 16. Tykkjer VV N340 er eit godt krut til 44 magnum. Brukar kun 240 grains kuler.
 17. Her er måla på ringane i sprintluftskiva. innerX=11mm X=22mm 9=48mm 8=75mm som og er diameteren på svarten 7=101mm 6=128mm 5=155mm. Har ikkje måla på presskiva atm.
 18. Meinar og hugse at svarten på sprintskiva er litt større enn den på presisjonsskiva. Skal prøve og hugse ei av kvar når eg er innom bana i kveld.
 19. Det ser ut som huntershouse fører taurus i 32. Du kan jo sjekke med dei.
 20. Min knakk, Tok kontakt med stenvaag pr telefon og hadde ny del i posten dagen etter. Den er i eit anna materiale. Betydeleg tyngre enn den plastbøylen som var der originalt. Fikk eit intrykk av at han var klar over problemet og hadde ein god del nye på lager. Dette var i mai i år. Min Xesse er stenvaag mod. MagnarA
 21. Min klubb køyrer i hovedsak stemner uten premiering. So i den forstand har klasseinndeling lite for seg. Opplever likevel at mange skyttarar bruker klassesystemet som ein motivasjonsfaktor frå år til år. Spesielt på banestemner der krava er faste, men og i feltskyting. Meinar at norgesfelt bør klasseførast utfrå maks oppnåeleg sum. MagnarA
 22. Avtrekkarbøylen på min knakk etter rundt 2000 skudd. Ringde Stenvaag og hadde ny i postkassa dagen etter vederlagsfritt. Den nye bøylen er i eit beidre materiale. Merkbart tyngre.
 23. Ein steyr lp50e og du kan tørrtrene og trene dei program du vil. Er jo berre og stille avtrekksvekta opp til 1000g det.
 24. Du blir god i 22 om du er god i luft. Tørrtrening er og eit godt alternativ.
 25. Er ute etter ladedata til 32acp . Skal brukast til spesialfelt i ein Walther PPK frå Interarms. Ei lett lading. Regnar med og måtte bytte returfjør. Har både lest ladeboka og har lagra link til vihtavouri og andre produsentar. Er med andre ord ute etter det du har funne ut at gjer din dag i feltløypa mest fornøyeleg. Magnar A
×
×
 • Create New...