Jump to content

Olem1984

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Olem1984

  1. Dette var imponerende, så sinnsykt bra med respons fra Dere som vil dele fra Deres erfaringer, alle sammen; tusen takk @Kolbe Rolf: Jeg reiste med Diana Jaktreiser bestilte turen i Januar, fortalte dem at ønsket var en dåhjort og en muflon, jeg sendte dem rett før avreise en endring på at jeg ønsket flere dyr om mulig og det var ok, de forlangte ikke ytterlige forskudd av den grunn. Jeg endte opp med ett dåhjort trofe på 3,5 kg og ett på 3kg. Muflonen var 80cm, (heldig med den, men lommeboka gråter) Grisen var en ung hanngris og ikke noe kjempestor sak, rev kosta ikke noe, skytinga av den fikk vi på film. Guiden var sinnsykt proff, han var tydelig også jeger, terrenget var meget godt tilrettelagt for jakt, greiner var kappet i "skytehøyde" osv osv. Tipper hele festen kom på 60-70K med søkke å snøre. Av det utgjør muflonen alene ca 25. Endelig svar må komme videre,avregningen har ikke kommet enda. @Nyati: Biletten er allerede bestilt, mitt reisefølge hadde allerede bestilt mellomlanding her og jeg vil heller sitte sammen med Dem enn å reise alene og direkte, jeg får lære til neste gang og være litt mer frampå med mine ønsker. Men takk for forslaget :)Håndkikkert med avstandsmåler har jeg fra før, så den er i boks. @Wolverine67: Jeg er åpen for alt, også Damara Dik Dik, helmontasje av den hadde kledd stua mi Er den veldig kostbar? @svinejakt: Gi meg litt tid, jeg skal komprimere opptakene litt,sortere bildene og prøve meg på å få lagt det ut her, skryt fra Dere, og å vise Dere hvordan det var gjennom bilder\film har jeg veldig lyst til @Carlsen: Gøy å høre at turen dit var vellykket, det gir håp vettu. Må si at avstandene du nevner skremmer meg litt sånn umiddelbart, bortimot 400 meter er i overkant for meg, men det er vel opp til skytteren om man vil la skuddet gå. Vi får ta situasjonene som de kommer, jeg er litt avslappet i forhold til dette, men skjønner at jeg må noen turer på en 200meters bane. Lykke til i Skottland, Må jakthellet følge deg @Pondoro: Jeg reiser med en Sauer 202 Cal 3006, Mener du at det kan være andre arter enn Eland vi kan støte på som jeg ikke kan skyte pga for lite kaliber, er vel stort sett bare PG på den Ranchen? Jeg spørr kun av uvitenhet, intet annet Jeg skulle ønske at jeg ikke hadde en jobb som ødela for mye god fritid, denne turen går kun på jakt, har ikke avsatt tid til å besøke noe av det andre du beskriver, men jeg skal reise masse framover, håper det blir flere turer, da skal jeg prøve å få med meg noe av det du beskriver som er verdt ett besøk @Olesøn: Bilder kooooomer, jeg bare trenger litt mere tiiiid Gleder meg til å vise Igjen, takk alle sammen
  2. Hei å hå hvor det går. Nå er turen til Ungarn dessverre over, hadde en knalltur. Målet var en dåhjort og en muflon. Begge deler endte med suksess. Blei to (for meg) flotte dåhjorter, en muflon, (vannvittig spennende jakt) ett villsvin og en rev. Dåhjorten var i full brunst, å stille innpå rautende bukker med fullt av hunndyr rundt seg er både krevende og vannvittig spennende. De opplevelsene sitter i sjela til den dagen jeg dør. Alt med denne turen var bra, til og med maten var helt nydelig. Og Ungarn som jaktland er meget bra tilrettelagt. Og bare så det er nevnt, vi jaktet ikke i hegna område Hadde med egen kameramann, masse av jakta er filmet, det er gull for seinere. Hadde ikke før kommet hjem før spørsmålet om neste tur dukket opp. En kompis lurte på om Namibia var aktuelt, rakk nesten ikke svare før flybiletter blei bestilt. Avreise 25 mars 2014. Vi skal til Gras Hunting Ranch, noen med erfaringer derfra, og tips å dele med førstegangsjeger til Afrika? Vi har booket direkte, flyr med sas til Frankfurt, South African Airways til sør afrika og derfra videre til Windhøek med samme selskap. Kompisen min mener vi bør leie våpen der nede, jeg er skeptisk, skyter godt med mitt eget våpen, andre sitt blir jo uvandt. Eller hva mener folket? Når det gjelder avskyting så er jeg avslappet, tar det om kommer av gode trofeer, men Kudu og Gems står høyt på lista.
  3. Hei Er relativ fersk her inne på forumet, men jakt har jeg drevet med i mange år. Jakt og naturopplevelser opptar all min fritid, og også en del av tiden når jeg skulle vært på jobb. Prøver hvert år å komme meg utenlands 3-4 ganger, noe jeg har lykkes med både i fjor og i år. All form for jakt er spennende, men rådyr og rådyrjakt er nok det som tiltaler aller mest. Når det gjelder utenlands jakt er min største utfordring å få med noen å reise sammen med. Har tidligere vært mange turer i Polen. Russland har jeg vært i, Sverige og nå i Oktober står Ungarn for tur. Gleder meg masse. Ser det er mange likesinnede her inne, blir hyggelig å bli "kjent" med Dere.
×
×
  • Create New...