Jump to content

bigbore79

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bigbore79

 • Birthday 04/29/1979
 1. Ok, hva ligger de på tro? 80 fpe som noen av disse leverer er jo veldig mye i forhold til kaliberet og kulene har en tendens til og "voble" slik som i denne videoen: " target="_blankmen jeg vet det finnes noen meget spesielle kuler til .177 de kalles rabbit magnum: http://luftvapen.e-butiken.se/ammunitio ... -power-177" target="_blank kanskje disse i .25 kunne utnyttet våpenet til det fulle, kjegleformen duger knapt nok til 1000fps og kanskje vi kan se enda større hastigheter med .177 i fremtiden og kanskje litt dugende anslagskraft. .172hmr er mitt favoritt krutt våpen, og da snakker vi 2400fps+,og jeg har sett hare tatt på 240 meters hold med et slikt : Denne kulen er jo mindre en standard .177 luftgevær, .17hmr er jo .172 med 17 eller 20 grain kuler.
 2. FG-skap har jeg allerede, jeg har krysset av på semi og fylt ut art, kaliber, pipelengde, fabrikk merke og modelbetegnelse, det eneste jeg ikke fylte ut var nummer da den ikke er i butikk enda.(noterte dette) .22 er sikkert bra det også. Og så dette med regulator, jeg ser fler er opptatt av dette, jeg kikket litt på en daystate air ranger .25 denne: http://luftvapen.e-butiken.se/luftgevar ... air-ranger" target="_blank Men den var veldig dyr, 15 000 er allerede langt over det jeg burde bruke, men den var saftig fin og leverer 80 fpe.
 3. Jeg noterer ned bak øret alle bekymringene her, jeg er jo veldig spent på om søknaden blir innvilget selv, hvis den gjør det så er jo det bra hvis ikke så må jeg ha et bacup våpen ergo denne posten, kanskje jeg får vurdere hva mr Olsen sier "skyt en gang eller ingen" på en annen side sett så er det vel en grunn til at magasinet ble opfunnet ,jeg skrev repeater og lurer nå på om det betyr kun semi, i så fall så tok jeg feil, jeg mente bare magasin gjerne bolt action, men å skulle ned i kuleesken for hvert skudd slår meg som litt tungvint.
 4. Jeg fant et annet alternativ, men det er jo enda kraftigere, benjamin rouge 357.
 5. Personlig så liker jeg å ha muligheten til et oppfølgningsskudd, slik som med en dobbeltløper.
 6. Ja jeg er jo enig i at presisjon er det viktigste og mange sverger til singel skudds våpen.
 7. eg skal mate deg med teskje, AVALANCHE som jeg la inn link på har ennå ikke kommet til pyramid air, jeg har mailet med dem og har fått svar tilbake at den vil bli levert i semi og trolig bare semi, endring: syntes du det er liberalt?
 8. Nei du får ikke forskjellige versjoner av dette våpenet Og du ville ikke fått denne søknaden godkjent dersom du hadde belyst søknaden slik du skal for politiet. Våpenet er ulovlig i Norge så det blir feil å diskutere slike våpen på dette forum som er for lovlige jegere og skyttere Jeg regner med at du er forumets kverulant.
 9. Hva med en stor hare da, jeg tenkte det var greit med litt anslagskraft da, opp til hare størrelse men ikke hare heter det seg med salong i norge så jeg regner med at det er en grunn, evanixen leverer 150 fpe det burde vel være nok, ligger ikke en vanlig .22 på ca 120fpe ?
 10. Nå beveger vi oss inn på hva jeg har skrivd i min søknad til politiet og hvilken tekniske data det aktuelle våpenet har (du får mange forskjellige versioner) så jeg føler vi har sporet litt av, vi får se hva resultatet blir, men intil videre hadde det vært litt artig å høre hva du mente om selve våpenet
 11. Du kan velge semi, faktisk så har de bare semi hos pyramid air som jeg vurderte å importere fra, det er informert om at det dreier seg om import, de sa det gikk bare tollvesenet får en utgave av ervervstillatelsen, når det kommer til lovligheten så får man vel fortsatt godkjent ruger 10/22 semi, så jeg ser ikke helt problemet.
 12. Ja den var lekker den men det var single-shoot.
 13. Jeg prøvde å få tak på en shinsung dragon slayer .50 , denne hadde magasin, men alle har sluttet å selge den(noen som vil selge en brukt? Bakdelen er at det ikke er regulator så det blir mye forskning på sweet spot og fylletrykk og bruket begrenser jeg noe når jakt med luft ikke er lov her til lands, jeg har en stående invitasjon fra UK om kanin og duejakt med luft som det dessverre ikke har blitt noe av ennå. Vi har skal faktisk over der å jakte småvilt snart.
 14. Jeg må presisere at det ikke gjelder Norge.
×
×
 • Create New...