Jump to content

Che

Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Che

 1. Problem løst, når jeg skjøt inn på 100m i går hang kronograf på løpet. Skjøt inn løpet på nytt i dag uten kronograf og da var alt "spot on". 29 klikk på 450m ?
 2. Kule er en jaktkule RWS EVO 184 gr.
 3. Er vel bare 4,8-35 modellen som har 0,5 cm klikk verdier.
 4. Var å testet litt LH med 300 winmag løp på Blasern i dag, skjøt på 452 meter. I følge skyteprogram og manuell begrening betyr det ca 28 klikk opp på kikkerten med en 180grs kule, ca 878 m/s. Men virkeligheten viste seg å være 43 klikk???? Klikkverdi på kikkerten er 1cm/100m. Med data jeg fikk i dag mistenker jeg reel klikkverdi til å være 0,5cm/100m Noen som har vært med på lignende eller vet noe om kikkerten jeg ikke har fått med meg?
 5. Hei, reiser til Tsjekkia på Muflon-jakt snart. Hvordan er det å ta med trofe i bagasjen hjem på fly, lander på Gardermoen. Noe jeg må tenke på? Ulovlig? osv. Takknemlig for tilbakemelding. Marius
 6. Jeg er på jakt etter ny kikkert til 300 wm løpet. Bruksområde "langholdsjakt" vanlig jakt og gonger på opp mot 1000m Snuser også på Zeiss V8 1,8-14x50 og helt i andre del av pengeskalaen Meopta r2 2.5-15x56. Hadde satt pris på erfaringer/ meninger om noe kjenner til noen av disse kikkertene. Vanskelig og velge her, mye penger og bør da bli godt fornyd....ja dere skjønner greia...
 7. Er på jakt etter ny kikkert til 300 WM løp på blaseren, har ikke lyst til å putte 25 lapp i nytt sikte.../Zeiss/ Swarof etc. Fått anbefalt Meopta Meostar R2, 2,5-15x56 som et rimeligere godt alternativ Hvis noen har erfaring/ formening om kikkerten hadde jeg satt pris på tilbakemeldinger. Noen som har prøvd m/ meoptas kulebanekopensator? Sikte skal brukes til "langholdjakt" og skumringsjakt.
 8. Che

  Savage A17 - Norge

  Noe nytt på denne fronten?
 9. Artig hvordan denne tråden endt som hundejakt, når spørsmålet mitt var hvor JEG kan jakte svin ikke alt for langt over Svinesundgrensen..
 10. Det tar vel ca 7 timer dit..jaktet mye hos Halvor
 11. Time eller 2 etter svinesund feks. Synes det er langt å reise til Skåne...
 12. Noen som vet om bra tilbyder/ terreng rett over svenskegrensa for svinejakt?
 13. Che

  Savage A17 - Norge

  Prøver igjen...Noen som vet?
 14. Che

  Savage A17 - Norge

  Noen som vet om/ når denne kommer til Kongeriket? http://www.alloutdoor.com/2015/01/29/sa ... to-17-hmr/
 15. Che

  Drivjakt Polen

  Kommet til hektene?
 16. Liten oppdatering her.. Fortsatt ikke noe info fra Blaser sentralt ennå. Men Jørn/ Hagemos Jakt og Friluft har vist en glimrende kundeservice i hele prosessen. Han sendte meg nytt løp i forrige uke. Kommer ikke til å kappe eller gjenge dette løpet i førsteomgang. Forhåpentligvis får jeg prøveskutt i løpet av neste uke. Oppdatering kommer.
 17. Noen som vet hvem som leverer AI sitt AXMC, og en ca pris på denne?
 18. Takker for grundig svar M67! Ser det er mye å sette seg inn i her. Bor for tiden i Hammerfest, så det er begrenset med tilgang på div., men er i løpet av Mars i Vinje/Telemark permanent. Jeg ønsker mora og begge døtrene Vil seff. ha god presisjon, men også en mobil rigg som jeg kan transportere i fjellheimen. Nei og det gjør selvfølgelig ikke noe at riggen ser sexy ut, men funksjon over utseende... Får vel ta en tlf. til Rafdal eller Hansen ser jeg. (Men må si at AXMC ga meg litt hjertteklapp) Takker for gode innspill her inne så langt
 19. Ser jeg har mye å lære her... Så det man anbefaler er å få bygd en customrigg, kanskje med et AI chassi...?
 20. Hvis bolten sitter på høyresiden er dette ikke krise, men selvfølgelig er linksvåpen å foretrekke. Kjenner du til MRADń ellers? Har ikke vært borti Hansen før, men de kan event. bygge en komplett rigg for meg?
 21. Finnes det noen formening rundt en Barret MRAD?
 22. Kjære godt folk, har lenge godt å vurdert på å kjøpe meg en LH rifle. Det finnes ett mylder av våpen å velge i. Når jeg skal putte penger i dette ønsker jeg det ypperste av kvalitet, pris er ingen begrensning Jeg ønsker 338LM, er links skytter. Ønsker helst ikke å spesial-importere. Hva kan dere kyndige der ute anbefale? Takker fo innspill
 23. Ingen som har erfaringer med nattkikkertsikter?
×
×
 • Create New...