Jump to content

bendros

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bendros's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for tips! Har nå vært å kjøpt en CZ 75 SP01 Shadowline fra intersport. Hele ramma var slimmere på denne. Ble anbefalt denne pga håndstørrelsen min. Må bare komme meg på en skytebane fort nå! Skyter i Oppegaard, men terminlista viser at start er 13. aug! Noen som veit om en bane sentralt i Oslo og omegn hvor jeg kan dukke opp å skyte litt?
  2. For oss som ikke har tømmerstokkhender synes jeg stock III satt bedre i hånda. Skal tilbake på intersport i dag og sjekke ut før jeg eventuelt kjøper den. Tipper den blir enda bedre med noen slimme aluplater. Takker for gode svar, da blir det nok en stock III! Som første 9mm vil jeg ikke begrense meg innen bestemte skyttergrener. Da forstår jeg det som at tanfo stock III dekker det meste.
  3. Burde kanskje skrevet bruksområde! Jeg er relativt fersk, har skutt jevnt i 6mnd og fått godkjent søknad på .22 og 9mm. Har allerede kjøpt en high standard. Hadde tenkt å kjøpe en 9mm som kan brukes til det meste! PPC, felt og praktisk prod. Så kan jeg heller kjøpe en pistol rettet mer inn mot det jeg ender opp med å bruke den til senere. Har forstått det slik at Tanfo Stock III kan brukes i alt dette. Siden limited ikke har DA utgår vel den fra production.
  4. Er i beite for en 9mm! Har mulighet til å kjøpe en Limited (http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=37923038" target="_blank) eller kjøpe en Stock III fra intersport her i Oslo. Er det noen som vil råde meg til hvilken jeg går for? Liker veldig godt grepet på stock III, har litt små hender og CZ ble litt for stort. Er det noen forskjell utover bull barrel på limited og forlenget støvdeksel på stock III ?
  5. Får tak i Shadow for 7400 på intersport bogstadveien, men takk for tips! Var mer ute etter om noen har prøvd phantomen, den er jo relativt lett (800g) Har skutt med glock17 før som veier 733g og det gikk relativt bra.
  6. Hei! Har akkurat fått invilget 9mm og .22 søknad. Kjøpte en High Standard og er meget fornøyd med den, men er også ute etter en 9mm. Den skal først og fremst brukes til å bli god til å skyte grovt, varm i trøya osv... og deretter brukes i til litt feltskyting, ppc og ipsc production. Har blitt anbefalt å kjøpe en CZ 75 sp 01 shadow av en bekjent som skyter production. Men jeg er student og har i utgangspunktet ikke råd til å legge ned 7400 for en ny Shadow. Men Hunters House har 2 Phantomer liggende ute, demovåpen. Er det noen som har noen erfaringer de vil dele med meg ?
  7. Tusen takk for raske og gode svar! Nå får jeg tatt avtrekk og alt ser ut til å fungere!
  8. bendros

    Våpensøknad

    Hei Har nå fått tilbake søknadene, våpenkontoret hadde ringt meg da jeg kun førte opp kaliber og bruksområde på 9mm pistolen. Hvis jeg skulle kjøpe brukt måtte da alt fylles ut, slik at de kunne sjekke at pistolen jeg kjøper er lovlig. Søknaden er nå innvilget med et notis om at den skal kjøpes hos en autorisert forhandler
  9. Hallo! Er relativt fersk her inne. Fikk godkjenning av politiet og var så heldig å arve en gammel High Standard Supermatic Citation Military, model 107 Fikk med noen ekstra grep, og det er her problemet startet. I det jeg plukket av grepet på venstre side hoppet det en fjær ut av våpenet. Jeg fant noen schematics på nett og det viser seg at dette var "Sear Bar Spring" Jeg lot bare våpenet ligge etterpå. Er det noen som vet hvordan jeg får den fjæra tilbake der den skal være? http://www.gunpartscorp.com/Manufacture ... htm?page=3 Del nr: 37 spratt altså ut...
  10. bendros

    Våpensøknad

    Hallo! Ny her på forumet og har akkurat søkt politiet om .22 og 9mm. Skyter i Oppegård Skytterlag og bor i Oslo, men er folkeregistrert i Tønsberg. Så jeg søkte i Tønsberg, det morsomme var at jeg fikk streng beskjed om at både fabrikkmerke, løpslengde,modell og nr (hele smæla altså!) måtte fylles ut hvis jeg skulle kjøpe brukt pistol privat, det var fordi de da skulle sjekke om den aktuelle pistolen var lovlig!! Hvis jeg ikke fylte inn alle punktene MÅTTE jeg kjøpe hos godkjent forhandler! Med .22én var ikke det noe problem, den "kjøper" jeg av min onkel, men med 9érn vet jeg jo ikke det før jeg har kjent på flere våpen og funnet et som er egnet. Synes dette var noe merkelig da jeg umulig kan vite akkurat hvilken pistol jeg skal kjøpe brukt. Synes dette er håpløst av politiet. En kammerat av meg søkte under Follo Politidistrikt og fikk søknaden invilget uten å fylle ut annet enn kaliber, mekanisme og type. Noen som vet om politiet kan legge slike restriksjoner? Virker som om de ulike politidistriktene ikke følger samme policy her.
×
×
  • Create New...