Jump to content

Skogfiolen

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Skogfiolen

  1. Thanks`you all. Jeg har nå vært på e-bay og kjøpt et middel som lover høy konsentrasjon av Permetrin. Tar cowboy-bootsa på, og begir meg ut i skogen igjen.
  2. Tusen takk for svar! Har jaktdress fra Magasinet: "Dovrefjell Turmann med insect Shield" innsatt med permetrin, dresssen er fin, kjøpte den helt tilfeldig med tanke på myggen nå før bukkejakta, men på turene ellers med bikkja i skogen har jeg jo bare brukt buksen, pluss en vanlig T-skjorte fordi det har vært så himmla varmt. Jeg har prøvd de myggnettingsgreiene for ansiktet, men enig, da ser man jo ikkeno!! Hvor får man tak i sterkere DEET? Har de det i Sverige? Eller er det nettbutikk fra andre land jeg kan bestille fra? Jeg også prøver å leve med de, er ikke pingle, men som jente har jeg langt tjukt hår, og det er ikke lett å fjerne de, for de stikker av, og jeg finner dem ikke. Så blir det lett for at jeg vegrer meg for å gå i tetta.
  3. Er mye i skogen, dvs rundt omkring utenfor stier, i Nordmarka. Driver og skal lære opp valpen til å bli brukelig bandhund, så vi tusler rundt, sniker og tar det rolig. Men den siste uka har hjortelusflua kommet tilbake for iår, og er utrolig plagsom. Har fått 2-3-4 hjortelusfluer med meg hjem hver dag (på meg, ikke bikkja), børster de greit av på armene, men det er ikke så trivelig å kjenne at det kravler og biter i nakken etter en fin tur i skogen... I dag trakk jeg hatten godt på, og smurte godt med Mygga på all bar hud, (armer, ansikt, hals og nakke), og hadde håret i hestehale. Likevel ble det noen jævler med hjem i dag også. Er det noen som vet om noe lurt som virker?
×
×
  • Create New...