Jump to content

AndersAntonMaier

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AndersAntonMaier

  1. God ettermiddag godtfolk! Jeg skal søke på jaktkort på rein for første gang. Er det sånn at jeg, dersom jeg får kort, kan ta med meg en venn som kan jakte på samme kortet? Eller må mann få tildelt individuelle kort? I så fall kan det bli vanskelig å få til noe jakt sammen... På noen sider står det regler om dannelse av jaktlag; på andre står det ingenting. Lurer mest på hva som gjelder for sistnevnte...
  2. Jeg var ute rundt skeikampen i helgen. Så orrfugl, men det var på langt hold. Jaktkameraten hadde hare på 20 m, men manglende erfaring gjorde at han holdt tilbake på skudd. Skal en helg til Grue på Finnskogen om noen uker. Noen som har gjort seg opp noe mening om bestand der?
  3. I år er det første gang jeg følger med på resultatene av takseringen, og i den forbindelse lurer jeg på hva man kan regne som et godt resultat? Der jeg skal jakte oppgis det 22 per/km2 og 4 kyllinger per par. Er det bra?
  4. Er det noen her inne som vet om bønder mann kan spørre i Bærum? Har hørt med Løvenskiold på Eiksmarka/Fossum, men der hadde de ikke anledning til å gi flere tillatelser... Svar mottas med takk!
  5. Et alternativ å bruke til pizzbunn er den typen naan-brød/pita-brød man får kjøpt i "innvandrerbutikker". De store tynne m. diameter på ca 3o cm. De funker ypperlig for Italiensk-bunn-effekt, kan fryses og tines lett; og ikke minst, de blir skikkelig sprø. Vanligvis fan av å gjøre alt fra bunn, men når jeg først skal lage noe enkelt som pizza - da gjør jeg det enkelt.
  6. Jeg skal selv gå til innkjøp av min første rifle i løpet av sommerern, og har 0 peiling. Det blir vel ikke noe mer riflejakt på meg enn på litt rådyr i ny og ne, så jeg vurderer å kjøpe brukt. Noen som har noen meninger/kommentarer til Remington 660 .308Win?
  7. *10.000 daa. Krøet er navnet på terrenget. Har tidligere jaktet der opp med Sigurdshelleren som utgangspunkt. Blir spennende å se hva resultatet av takseringen blir.
  8. Skal en tur på Finnskogen med noen kompisser første helgen i oktober. Vi skal til området rundt gruet. Noen herre inne som har noen erfaringer der i fra de ønsker å dele?
  9. Jeg har fått kort i et lite terreng (10 daa) i Njardarheim, Sirdal, første perioden i jakta. Det er noen år siden jeg har vært der oppe nå, og lurer derfor på om det er noen som har informasjon å dele. Hvordan var det der oppe i fjor? Hva er statusen ift. lemmen?
×
×
  • Create New...