Jump to content

Caasberg

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Caasberg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg får bare feilmelding på mail, så jeg poster her også. Ønsker å melde meg på begge dagene. Navn - Christian Aasberg, nick er Caasberg. Klubb - HOBK (Hadeland og Omægn benkeskytterklubb) Kaliber - 6,5x55 med brems. Ønsker å skyte liggende med tofot.
  2. Påmeldt og betalt. 6,5x55, liggende med brems. Blir morro
  3. Jeg kjøpte nylig dette og er godt fornøyd. http://www.safebutikken.no/produkt/vape ... -vapenskap Et rimelig alternativ med ganske god plass. Har forøvrig den forrige safen stående kun til ammo nå, en såkalt "5-7 våpen" hvor jeg med nød og neppe fikk inn 3 rifler. (2 med stjernekikkerter)
  4. Jeg må melde avbud. Kilefjorden Camping har dobbeltbooket hytten jeg bestilte ved påmelding og resten av følget har falt fra Håper dere får bra vær, og at det dukker opp godt med skyttere
  5. Jeg må melde avbud. Kilefjorden Camping har dobbeltbooket hytten jeg bestilte ved påmelding og resten av følge har falt fra Blir vel en tur til Myhrespiten i stedet.
  6. Jeg har bruk disse på enkelte hytter med solcellestrøm hvor jeg leverer internett via radio antenner. http://www.ebay.com/itm/DC12V-Step-Up-t ... SwMmBVzP1H Funker fint, bare å presse en rj45 plugg for nettverk hvor stømlederene holdes utenfor pluggen i isteden inn på konverteren. 5km med ok kvalitet kan du nok glemme. Kanskje under optimale forhold, men da må du godt opp fra bakken og ha 100% fri sikt. 1-1,5km med antennene i boks eller ralativt lavt går nok fint, men signalene vil antagelig være dårlig til medium. Noe som forsåvidt holder fint, da du ikke trenger mer enn 2-3Mb for å få en jevn strøm av gode bilder.
  7. Skal følge med på tråden jeg, liker slikt. Sier absolutt ikke at dette ikke går, for det gjør det, men du sparer neppe noe særlig. Legg inn 2x vanntette (?) kapslinger og endel arbeidstimer også, samt at du ennå ikke har noen software løsning. Edit: Mobilløsning vil kreve brukbar dekning, og den er ofte dårlig på avsidesliggende steder som skytebaner ofte befinner seg på.
  8. Med den tiden man bruker på å få dette opp og i gang har man gjerne passert prisen på et nytt system ganske grundig. Vurderte å sette opp noe lignende selv, men har vel egentlig bestemt meg for å bestille et ferdig kit, selv om dette gir dårligere bilder enn det jeg kunne bygget fikse selv. Artig å forske på ting selv, men om noe skal endres ville jeg lagt energien i å oppgradere selve kameraet i den ferdige pakken. Så er det igjen mer tid til selve skytingen
  9. Vil gjerne melde meg på i begge (alle tre) stevnene. Samling, Poeng og PRS. Christian Aasberg. Hobk 6,5x55, liggende med tofot og demper.
  10. Jeg vil gjerne melde meg på. Christian Aasberg. Hobk 6,5x55. Liggende med tofot og demper.
  11. Håper dere får bra oppmøte. Skal få med meg noen slike stevner etterhvert
  12. Veldig artig å være med på dette for en nybegynner. Meldte meg inn i HOBK i dag, håper å få med meg mange stevner fremover.
  13. Jeg endte opp med å kjøpe den Meopro 6-18x50 kikkerten. Fikk den i går og monterte/skjøt den inn med en gang. Foreløbig veldig fornøyd. .-)
  14. Vet det er masse som kan brukes, men når jeg ser på div tråder her inne så prater mange om skumring, nattejakt, opplyste retikler og at dette må man ha. Dette er foreløbig ikke aktuelt for min del, derfor ser jeg etter en (gjerne brukt) god kikkert uten lys og perfekt optikk, men som fortsatt duger til jaktfelt og lengre hold. Påsikt kanskje opp mot 500m eller mer. Kan godt vurdere en grom kikkert, men da må det være noe brukt til en fornuftig pris. Har sett på endel brukte, f.eks Leupold vx3 4,5-14x50 (liker denne), Meostar 2,5-15x50, Nikon Monarch 6-24x50 og masse andre kikkerter fra kr 2500 og oppover. Men så vet man ikke helt hva man trenger heller da VX2 3-9-40 gir for liten blink for min smak, ut over 100m. På 100m hold ser jeg gjerne ikke alltid hvor jeg treffer i skiva, noe som er "litt" irriterende.
  15. Har en Leupold vx2 3-9x40 som i dag står på en Tikka t3 hunter 6,5x55. Synes blinkene blir noe små på 100m og oppover, og vurderer derfor et nytt sikte. Jeg jakter ikke, kun lekeskyting på bane og etterhvert noe jaktfelt. Trenger derfor ikke noe lyssterkt monster, men en (relativt) rimelig kikkert som gir meg mer forstørrelse til lengre hold, uten kanskje å koste 15-20.000,- Opplyst retikkel og andre fancy ting tviler jeg sterkt på at jeg trenger, i alle fall foreløbig. Ser for meg at det på sikt er ønskelig å forsøke seg på lenge hold, fra 300-500m og lengre da det er gode muligheter i området Har en cz455 varmint som jeg tenkte skulle få overta vx2 'en, dersom det blir noe bytte
×
×
  • Create New...