Jump to content

Jambi

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Slik jeg husker d bar hun denne i lommen til å fra jobb, om ikke mer(EDC?). Fremdeles aktverdig?
 2. Ift dette med "aktverdig formål"; jeg husker en kollega av meg, tror hun var fra portugal. Hun hadde en lommekniv på kontoret til å skrelle frukt osv. Ingen reagerte d minste.. Aktverdig nok?!
 3. Mao så er det bare å legge igjen våre flotte, svært bruksnyttige, lommekniver igjen hjemme når en går ut døra.. Tragisk, hvis noen ville skade en person kunne en gjort det med f.eks en kulepenn eller noe. Å gjøre et verktøy forbudt å bære fordi en tenker på hva en potensielt kunne gjøre med det blir bare feil. Skjønner jo greia med kruttvåpen osv men kniver?! Come on.. Norge du kan bedre..
 4. Klar over den internasjonale flyloven ift kniver. Men jeg mener Norges lover ift dette er unødvendig strenge, ser faktisk heller ikke hensikten? En må da kunne skille på en som bærer en lommekniv og en lovbryter som bærer kniv som våpen/selvforsvar? Det burde jo være en lek for alment politipersonell?
 5. Det var jo det jeg tenkte egentlig. Måtte bare stille spørsmålet ut i fra nysgjerrighet/frustrasjon. Her har en samlet/kjøpt flotte lommekniver(Spyderco, CRK osv..) å så får en ikke i dette landet ta de med seg ut døra?! Mens bikker man noen grenser er det langt mindre restriksjoner..
 6. Er det noen partier i Norge som har oppmykning av denne litt kjipe lovgivningen vår på agendaen?
 7. Skitt fiske har mye hellkniver.
×
×
 • Create New...