Jump to content

anaren

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

anaren's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. anaren

    Ladeproblemer

    Ja selve patronen kommer helt inn. Vanligvis kommer det et klikk og patronen sitter fast. Selv om jeg bare presser patronen inn slik den skal, kommer det ikke noe klikk og den skytes ut igjen. Tror jeg får ta den med til jakt og friluft for å se om de vet hva som er galt.
  2. anaren

    Ladeproblemer

    Hei! Har en Marocchi SI 12 halvauto hagle. Sist jeg skullr skyte på leirduer oppdaget jeg at magasinet ikke fungerte slik det skal. Jeg klarer ikke å ha noen skudd i magasinet til tider, men klarte å få inn ett av og til. Problemet er at når jeg skur den inn så spretter den bare rett ut igjen. Noen som har forslag om hva som kan være galt? På disse haglene har man ikke tilgang på å komme inn i selve magasinet å få rengjort. Hvis det er en slags fjør i magasinet kan det virke som at denne ikke funker helt.
  3. Ja, da tar jeg meg nok en tur ut og klager. Er utrolig irriterende ja! For meg virker det nesten som at den fjæra eller hva det er som presser patronene opp er litt dårlig. Virker som at presset ligger litt for langt foran slik at patronen ikke ligger vannrett når jeg skal lade.
  4. Har også dette problemet med min t3 223. Har to magasiner, kommer ikke helt på hvor mange de tar i farten, men tror det ene tar 4 eller 5 skudd og det andre tar 3 eller 4. For meg er hvertfall det minste magasinet litt bedre, men et utrolig irriterende problem når det raske oppfølgingsskuddet klikker...
  5. Denne tråden har vell egentlig dødd litt ut, men kan i hvertfall fortelle at jeg endte opp med en Marocchi SI12. Ganske fornøyd med den, men har oppstått et problem nå i det siste. Det har seg slik at når jeg putter patroner inn i magasinet får jeg som regel en inn, men neste går inn, ligger der i to sek før den blir skudd ut av magasinet. Ser ikke på dette som noe særlig stort problem når jeg feks skal på jakt og kun kan ha to skudd tilgjengelig, men litt irriterende når jeg skyter på leirduer. Er det noe jeg kan rengjøre eller må jeg kontakte børsemaker? Takker for svar!
  6. Nydelig rigg! Du vil vel ikke røpe hvor mye du har gitt for alt dette?
  7. Hei, har to problemer jeg håper noen kreative jeger kan hjelpe meg med. For noen uker siden oppdaget jeg endelig at det var ender i elva. Vi eier en del jorder som ligger der og har et ganske stort område vi kan jakte på. Fra jordene ned til elva er det først mye busker og kratt også en bratt bakke ned til vannet, altså er det ganske utfordrende. vi har heller ikke en kano som vi kan hente endene i, men jeg har teipet sammen en rive som rekker ca 3m har ikke så veldig lyst til å bade der heller pga sterke strømmer. Så mine to spørsmål er: hvordan kan jeg snike med inn på endene uten at de oppdager meg? er ingen erfaren jeger når det kommer til andejakt. har en lokk på mobilen som funker relativt greit, men de kommer ikke nærmere enn 20 meter. Har en ghillie suit liggende som jeg sikkert kan ta på meg ned dit, men vil det bli mye bedre av det? Og for det andre, hvordan får dere tak i ender som er skutt? Mange har sikkert hund eller i minste fall kano. sitter her med en rive . vurderer å blåse opp en slags tube vi henger etter båten med, så jeg kan padle ut i den og hvis noen selger en grei kano, ta kontakt!
  8. anaren

    Utstyr-langhold

    Når vi først er inne på langhold, hva bruker dere som blinker?
  9. anaren

    Utstyr-langhold

    Har utrolig sansen for denne her! noen norske forhandlere som har denne?
  10. Hei lurte på om det er noen som har forslag til hva slags oppbevaring man kan ha evt rifle og annet utstyr i når man er ute og skyter. Her kan jo en helt vanlig sekk gjøre jobben, men håper noen har litt kreative patenter å komme med. Har f eks sett på langholsbloggens sine filmer på youtube hvor har har en virkelig grei oppbevaringssak til sitt utstyr. Noen som vet hvor dette kan kjøpes? Hvis du har noen gode erfaringer med slike skytebagger mottas all respons med takk!
  11. Finner ikke dette på nettsiden, men noen som vet prisene deres på lokkedue?
  12. Dere som jakter med leidueammo, hva slags choke bruker dere? Dette er kanskje noe man må teste selv i sin egen hagle og slikt, vil bare se hva som er mest vanlig.
  13. Noen som vet om de har layout blinds på J&F? Finner ikke noe i nettbutikken, men føler ikke den er like utfyllende som butikken
  14. J&F har tilbud hvis du trenger myee, 2000 duer og 2000 skudd til 4000
  15. Trener privat noen som vet om j&f har tilbud på litt store mengder leriduer og skudd?
×
×
  • Create New...