Jump to content

spinn

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

spinn's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.redjacketfirearms.com/ Ser ut som det ikke er noe problem lenger nei.....
  2. Tenk dere praten rundt leirbålet: " Jeg har 17 TUSEN trofeer på jaktrommet.....og har bare dekt to vegger så langt......"
  3. Jepp, det er ille! Men her i Norge så opererer vi med en avansekalkyle som ikke ligner noenting fra importør til forbruker. Derfor kan prisene sprike så mye. Når jeg som bedriftseier ringte en importør og gav ham mitt organisasjonsnummer ifb med en bestilling så var det jo alltid snakk om firmarabatt. Den råeste rabatten jeg fikk på et produkt var 63% ved første bestilling... I Amerika som jeg har handlet mye med i jobbsamenheng er det en helt annen, mere nøktern, kalkyle kan man si. Der er heller ikke avansen så stor i mellom hvert ledd.
  4. Skjønner veldig godt hva du mener, kjøper våpenskapet hos Safebutikken. Etter litt tankespinn besluttet jeg å kjøpe et litt dyrere skap en først planlagt. Jeg reserverte faktisk et i dag. Tok en telefon, skravlet litt, fikk super behandling og alle spørsmål besvart. Og han var billigst i markedet på gjeldende våpenskap. (Seifuva SG-149D) Får det for 4.250.- Når det gjelder børsa er jeg til dels enig med deg, kommer til å ta en runde til på den når tiden er inne. Jeg må også påpeke at utgangspunktet for tråden gjelder to nisjebutikker som kun driver med våpen, og ikke XXL og GMAX. Der kunne jeg ikke tenke meg å handle børse. Som du sier så er kaffekoppen og litt juging en del av det hele, i hvert fall i mine øyne. 15-1600 kroner gjør meg hverken arm eller fattig, jeg bare synes det er irriterende at prisene spriker så mye. Men de to gjeldende butikkene er ikke i fare for nedleggelse.... Ser man på dette tilfellet her så kan man jo få seg en OK kikkert for 4.500.- om man handler hos den rimeligste eller skyte med åpne sikter om man handler dyrest..OM man bare har den summen som her er forespeilet. Et prisnivå er det kun vi forbrukere som kan gjøre noe med, men det er også et tveegget sverd. Ved å handle billigst konsekvent så presser man de små, litt dyrere ut av markedet. Når konkurransen opphører stiger prisene igjen. Se bare hva som skjedde med dekkmarkedet når regjeringen åpnet for parallellimport, Sharif, Megahjul og lignende kjørte alle i grøfta. De store dekkjedene gjør det ikke såå godt i markedstester lengre eller? Sweet:) Det var en god deal!
  5. Jeg pleier å orientere meg veldig godt i markedet før jeg handler, klok av skade. Noen og enhver har vel gjort et dårlig kjøp en gang... Men jeg skal gi en tilbakemelding om jeg finner noe. Får dessverre ikke tid å reise dit før søndag formiddag. Flere som skal innom herfra regner jeg med eller?
  6. Tusen takk for mange innspill, godt å se at vi er enige om dette i alle fall. Jeg kommer til å handle hva jeg trenger der hvor jeg sparer mest penger, er ikke laget av gull jeg heller dessverre, men jeg kommer til å handle "småting" hos den butikken jeg kan stikke innom på vei hjem fra jobb. Da er det å stikke innom messa på Lillestrøm i løpet av helgen for å myse om det er noen messetilbud på våpenskap.....
  7. Sitter og funderer her...og lurer. Har et dilemma: Våpenbutikk A ligger 10 minutter unna i nærområdet, våpenbutikk B ligger en halvtimes tid på motorveien unna....Og jeg vil gjerne bruke butikk A, liker stilen deres. MEN; De priser seg ut av markedet med syvmilsstøvler! Brand B våpenskap: 6000.- hos A, 3490.- hos konkurrenten Tikka T3 Lite: 8695.- hos A, 7000.- hos konkurrenten Det er jo ikke noe å lure på, men når betjeningen i våpenbutikk A blir gjort oppmerksomme på dette blåser de det av med "når du er i ei knipe hjelper vi deg med å få fiksa børsa di" "Bedre service her" Og lignende. Men det var ikke aktuelt å engang nærme seg konkurrenten i pris på noen av delene..... Det blir ganske frustrerende når det er sånn eller hva synes dere?
  8. Hvis han du skal arve av kjøpte Mauseren, har det vært utstedt et våpenkort på våpenet. Fra min far døde til jeg fikk brev fra politiet om Mauseren min gikk det 3 år. (Børsa lå på et lager i over 20 år) Våpenkortet mitt er vel på vei i posten nå. Nederst på våpensøknaden i selger-rubrikken skal bobestyrer e.l. skrive på som bekreftelse på salget. Hjelper dette?
  9. spinn

    Whisky

    Hei alle sammen! Mitt første innlegg, også blir det om whisky og ikke børse/jaktrelatert! Men vi kan vel være enige om at whisky er en del av hele hobbyen? Lade-Lagavulin, bål-Bruichladdich osv....sikker på at vi kan finne mange varianter... Jeg er Islay-mann på min hals, med en stor favoritt i Lagavulin's 16-åring. Men det har jo gått på Laphroaig triple Wood, Ardbeg cask o.l. i fleng. For oss Islay fans finnes det også en super irsk whisky som er veldig drikkendes: Connemara peated single malt. Videre har irene lang tradisjon i single-pot brygging, og Redbreast er en så god whisky at den må man egentlig bare prøve. Usa er vel ikke verdt å nevne her, men Jack Daniels Single Barrel er en utmerket søt og god whisky, nesten som dessert.....men ikke kast stein på meg nå da! Vi har vel alle smakt forbuden frukt eller....? God Påske! Lars-Erik:) Påskemeny: Lagavulin, Redbreast, Talisker og Glenkinchie......hva er deres??
×
×
  • Create New...