Jump to content

mosolh

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

mosolh's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. og kor lenge er det holdbart etter slik "hurtigspeking" ??
  2. Lurer på det samme. Vi heng sau i kraftstasjonen vår for tørking. der er det rundt 20 grader, luftig og tørt. Vil det bli for varmt for speking av hjortekjøt?
  3. Han fekk ingen svar. Lurer på det samme
  4. Vart skutt eit hjortevilt seint i kveld. Pga tida fekk me ikkje gjort alt me ville. Hjartet vart beslutta lagt i vatn over natta, då me ikkje hadde salt og anna klart. Er dette ok? det skal saltast og tørkast vidara, men reknar med det går greit at det ligg i vatn over natta??
  5. mosolh

    Lokking av rev.

    Må berre beklaga innlegget mitt. Når eg no lese det i etterkant er det forferdelig rotet skreve. Men eg var fortsatt høg på adrenalin då eg skreiv det.
  6. mosolh

    Lokking av rev.

    Hei. Er heilt ny her. Visste ikkje om denne sida, men vart guida her etter ein google søk eg hadde:-)) Veit det er masse rev i området og er perfekte forhold no om dagane med skare og månelys. Eg har aldri skutt verken skutt eller lokka rev før, har berre brukt fløyta eit par ganga frå tunet heime. Eg har Crit`r-Call pee wee og var ute for eit par timar sidan med berre sokkar på for å bevege meg mest mulig lydlaust. Hadde sett meg ut ein bra plass tidligare i dag og la meg til. etter 3-4min kjem reven over vatnet.. Pulsen stige. Problemet var at eg ikkje låg heilt utpå kanten slik eg burde, så vart ei "blindsone" når reven kom nært, før den plutselig kom til synet igjen 4Meter !!!!!!! frå meg. Fy søren for ein sjuk situasjon.. men er ikkje lett når den er så nær.. Det vart ikkje lett med kikkertsikte, men eg trekte av, men var for høg og vart bom. Låg igjen noke små hårdottar, men ingen blod. Faen og.. Eg burde kanskje ikkje trekt av i det heile, men eg følte det var ok, men når eg tenker etter så såg eg at eg var for høg. Og no kjem det som er spørsmåle som eg no etter å ha lese tråden 1time endå ikkje har fått svar på. Er MANGE som har stilt spørsmål, om kor lang tid kan ein venta med å lokke på samme plass igjen. No hadde eg tross alt reven på 4-5meter hold og fekk barbert av den eit par hår. Kan eg då forvente å lokke den tilbake i morgen??! Noken som har erfaring med dette??
×
×
  • Create New...