Jump to content

steinsbo

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

steinsbo's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som vet hvor en kan kjøpe Synchro stokk til 202 XT? Og eventuelt hva den koster?
  2. Takk for all input. Da har jeg ladd opp fire ladninger fra 38 til 41 grains. Samt en Sierra 63 SP kule i stige fra 35 til 37 grains. Blir spennende å teste hjemmeladd ammo i dette kaliberet.
  3. Målet er kombinasjon, finne den raskeste ladningen som går bra i rifla. Max hastighet er ikke hovedmålet, presisjon er viktigere.
  4. Dette er den aktuelle kula: http://www.hjemmelading.no/produkter/1188467871/1207567642/1213863171/1213985896 Det er ikke hornet om jeg ikke tar helt feil siden den er listet utenom på siden. Men er vel mulig den ikke tåler full guff likevel.
  5. Hei Akkurat begynt å lade litt smått, og hadde tenkt å lade Sierra 45 grs. SPT med Hodgdon CFE223. Har litt problemer å finne noe min og max å ta utgangspunkt i til ladestige. Kanskje dere har bedre ressurser enn det jeg finner på nett. Dersom andre har prøvd denne kulen eller kruttet i dette kaliberet tar jeg gjerne imot tips.
  6. Var akkurat på kikk etter noe av det samme som deg til en 22-250. Jeg havnet på en Minox ZV 3 4.5-14x44 SF som jeg har bestilt fra opticsplanet. http://www.opticsplanet.com/minox-zv-3-4-5-14x44-riflesope.html Denne har kanskje ikke alt du ser etter, men tror den er et greit kompromiss. Sightmark er vel en ren kinakikkert, og sikkert ok til en 17hmr, men veier dobbelt så mye som Minoxen og ca en kilo. Minoxen er det 10% på hos opticplanet nå, og Minox etter hva jeg har lest meg til kjøper/lager linser og mekanikk til disse i tyskland, men settes sammen i kina. Det sammen med halv vekt, og passelig forstørrelse gjorde at det ble den for meg. Falcon Menace og Millett og lignende er vel også kikkerter på ca kiloen.
  7. Anschutz trenger bare ett skudd. Enig. Har et 10 skudds magasin, vet du hvor det er mulig å finne flere uten å bikke 5-600 kr? Vet det var en plass tidligere som ikke sender til norge lenger. Aftermarked...
  8. Fikk noe fint i posten igår. En Anschutz 1415-1416 heldempet i .22lr Heldempinga er utført av Børsemakeren på Hadeland, og både ser og høres veldig bra ut. Dette er vel så nærme jeg kommer drømmerifle i dette kaliberet. Skulle jeg si noe på rifla er det kun at jeg heller kunne tenkt meg en stegs eller to stegs avtrekk istedet for snellert, samt at jeg kunne tenkt meg flere magasin. Så dersom noen har noe liggende(for bytte eller salg) er det bare å ta kontakt.
  9. Ny her på forumet, men har et par spørsmål. Er straks ferdig med jegerprøven og skal ha meg hagle så raskt som mulig. Vært noen turer på banen og måtte stå over noen runder pga tomt for utleievåpen, og det her jeg ikke lyst til lenger. Skal ha meg en o/u, "middelklasse" 8000, +/- 2000. Tenker da brukt beretta, miroku eller finn classic muligens, men kom over denne Weatherby Athena d'Italia III på xxl. http://www.xxl.no/Root/Jakt-og-fiske/Jakt/V%C3%A5pen/Hagle/Hagle-Athena-D%27Italia-III/p/1059380_1_Style Lurer derfor på om det er noen her som har erfaring med denne hagla? Veldig sparsomt med informasjon å finne på nett, det jeg finner er at den kosta ca 15k for et par år siden, både her og i statene. Nylig satt ned i pris på XXL, fra hvor mye vet jeg ikke. Finish, kvalitet og pris har på et par forum blitt sammenlignet med Beretta SP og Browing Citori, men føler det kanskje er å håpe på for mye. Hva sier dere? Noen meninger eller helst erfaringer? Takk
×
×
  • Create New...