Jump to content

NielsM

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NielsM

  1. Kikkerten burde da ikke flytte sig i ringene? Hvad kaliber skyder du med? Og hvilke montageringe? Du kunne jo evt prøve at slibe ringene? Via tapatalk
  2. NielsM

    Mauser m12

    Hej! Bruger selv følgende på min m12: Recknagel Picatinny rail og leupold qrw 30mm low. Det passer perfekt til min swarovski z4i 3-12x50! Ingen ændring i træfpunkt ved afmontering.
  3. Nogen der kender lidt til den nye 101 Alaska? Den er jo ret fin sådan lige umiddelbart. Sendt via mine fede fingre.......
  4. Nu er der selvfølgelig en bruger der har kappet ned til 43cm. Men 45cm burde være nok? De sidste 2 centimeter er vel ikke nødvendige. Der kan selvfølgelig blive et problem med en meget kort salonriffel og en tur til Sverige (hvis man ville have sådan en med på jagt i sverige) Har I ingen våbenpas i Norge?
  5. I Danmark hedder det minimum 60cm total længde. Dog er det lidt en gråzone da løbet vist "skal" være minimum 30cm. Men dette er jo ikke relevant til jagtbrug.
  6. NielsM

    Howa klubben!

    Mange tak for hjælpen Scarrow
  7. NielsM

    Howa klubben!

    Vældig flot riffel! Kunne du måske tage nogle flere billeder af kindpuden? Og hvordan denne justeres? Jeg har samme skæfte/stok og vil gerne lave noget lignende
  8. Baikal mp153. Ellers kunne det være en Akkar pumpgun, sådan en har jeg(12/76). Den er fin til en tur på søen. Og robust, enkel og slidstærk. Og så er det en smule cool med en pumpgun
  9. Jeg har en Hogue overmould stock/skæfte til min gamle mauser. Den forreste del var også blød som smør, men så fræste jeg ud til 2 stykker rustfri stål og lagde i bunden. Derefter fyldte jeg det med 2 komponent epoxy - det er blevet meget stivere nu. Og vægten er stadigvæk fin. Næste trin er at få beddet resten af låsen, med devcon beddingmasse. Har din kompis tænkt på at save i boyd stokken/skæftet? Måske noget i stil med dette? :
  10. Velkommen rkn - godt at se flere fra nvf/vtf
  11. Den danske bukkejagt er slut for i år - jeg har selv brugt Hornady 180grain interlock sp. De har virket godt, pænt udgangshul uden meget kødspild.
  12. Hej! Tænkte at jeg også lige ville vise min "duracoat kanon" .22lr Schultz & Larsen Otterup baneriffel med svær pibe, afkortet til 39cm - flutet, modificeret ladegreb. Billig china kikkert på toppen - men det funker fantastisk Fin riffel til plinking/hyggeskydning.
  13. På skydebane: Propper og aktive høreværn. På hagljagt: Aktive høreværn. Jagt med riffel: Aktive høreværn, trækker dem først ind over øret før skud. I Danmark er det desværre ikke tilladt med dæmper på jagtvåben. Sendt via mine fede fingre.
  14. Hej! Jeg er dansker, og har ikke rigtig set nogle steder hvor buejagt bliver tilbudt. Der er dog efterhånden mangen private buejægere her i landet. På vores jagt har vi et par medlemmer som skyder med bue i bukkejagten. Sidste år havde jeg en ven der skød en flot seksender på jagten. Men jeg er desværre ikke bekendt med folk der tilbyder buejagt til udenlandske gæster. Ps. Dette er min første post på dette forum. Håber at det danske er til at forstå. Sendt via mine fede fingre.
×
×
  • Create New...