Jump to content

Nemo80

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nemo80

  1. Ikke dum ide jonnyvang Hvem rødpunkt og sikte falt du på Christian S?
  2. Men hva fester anbefaler til scopet anbefaler dere. Skal også kunne brukes på kort avstand så derfor tenkte jeg den på siden av rigg 1 og eventuelt rødpunkt fra f.eks aimpoint på rigg 2
  3. Hei Er det noen der ute som har gode råd til en god langholsrigg på en HK MR308 A3? Kikkertsikte er av typen Swarowski Z6i 5-30x50 P BT L. Har sett litt på å sette på en acog eller rødpunkt på siden. Ser litt på ha to rigger som kan byttes mellom med litt for lite skruing. Andre riggen kan være med rødpunk med forstørrelse. Send gjerne andre forslag på hva jeg kan gjøre med HK`en av utstyr.
  4. Ser at "Ironeagletactical" heller ikke kan sende til oss. Så ellers at denne kunne være aktuell, Nordic Components AR22 Stock Kit (15.5 in.) - IET Model #176 Ser nok etter AR utsende og ikke vanlig stock.
  5. Hei. Er på utkikk etter å bytte ut stokken på Ruger 10/22 Target. Har ikke kjøpt den ennå men liker heller tykt løp enn sånn spinkelt som de andre modellene har. Hvem sett anbefaler dere og er det mulig å få tak i Norge? Har sett litt på Nordic Components AR22 Kit with Rifle-Length NC1 Hand Guard and Adj. Butt Stock men den sendes ikke fra USA der inne. Håper dere har tips.
  6. Hei Skal ha opptikk til en HK MR308 A3. Har noen her inne noen anbefalinger? Avstandene er opptil 300 meter men ikke meg imot at den er god for lenger hold og. Skal ellers ha opptikk til en Ruger 10/22 som også skal brukes innen samme område men kortere hold. Tror det er opptil 100 meter. Budsjette erikke helt fastlagt men satt til kanskje ca. 15.000,- for den som skal til HK. Til Ruger'en vet jeg ikke. Håper noen her inne har gode anbefalinger og hva jeg må huske på rundt dette her.
  7. Heisann. Jeg sliter litt med noen klikk nå så vurdere å skifte tenn nåla eller ihvertfall sjekke status på denne. Er det noen der ute som har demontert å skiftet tenn nål på Pardini HP Mekanisk .32 S&W. Vis ja, si gjerne ifra om hvordan det ble gjort. Regner med at det er splintene som sitter på sluttstykket men tør ikke bruke syl for så å slå den ut med hammer før eventuelt sjekket med noen som har gjort det før. Håper på kjap løsning.
  8. Heisann Jeg er på jakt etter en god kikkert til min Sako Tika Quad 22LR Heavy Barrel. Vet at prisen er det man betaler for selvsagt men flere nevner BSA (Optics kikkertsikte 3-9x40 Sweet 22) og andre sier Nikko Stirling (Mountmaster 3-9x40 Mil Dot ret, Paralaks). Har fått vite fra flere hold at det er viktig å ha kulebanekompensator justering. Er det noen av dere der ute som har råd og tips?
  9. Har ingen noen tips?
  10. Har søkt litt og sett på salg/kjøp siden men ikke funnet noe...
  11. Hei Jeg er på jakt etter Spotting Scope som skal brukes på bane. Akkurat nå er det avstand på 50 meter som gjelder men ser jeg fremover så blir det lenger hold. Trenger derfor noen tips. Har sett på følgende: Celestron Regal M2 100ED XLT Celestron Regal M2 80ED XLT Celestron Regal M2 65ED XLT Celestron Ultima 80 Celestron Ultima 80 Celestron Ultima 100 Regner med at Zeiss Victory DiaScope 65 T* FL vinklet er alt for meget. Mulig flere jeg har nevnt. Vet at stativ av god kvalitet er viktig. Tar imot alle tips med glede.
  12. Har en Hammerli Xesse 22 spesial pistol som avtreksbøylen går i stykkker, da tenker jeg på lille tappen som hindrer at sliden kan tas av. Er det flere som sliter med denne feilen. Har knekt denne to ganger på under to måneder Trenger tips om hva som kan være galt. Er kjempe gla i denne så håper det ikke er store feilen og kan lett fikses.
  13. Hei, ett kjapt spørsmål bare. Jeg ser på Ruger SR-22. Er den lovlig å kjøpe til konkuranse? Vis ja, hvem selger den i Norge nå? Vis ikke, Ruger 10/22 er jo over alt. Er den lov til å kjøpe til konkuranse? Håper Ruger SR-22 er lov da siden det er den jeg liker best.
  14. nhd: Hadde vært veldig greit om du brukte fult navn. Ikke alle som er like gla i forkortelser her inne. Jeg regner med at du mener følgende: Le = Leica Ze = (Carl) Zeiss Sw= Swarovski
  15. Hei. Er på utikk etter felt teleskop som er bra. Skal bruke det på langhold ved rifleskyting. Har sett litt på Zeiss & Celestron men er helt newbie på dette området. Vet at Carl Zeiss kan det med speil/glass da. Sett på: Celestron Regal M2 100ED XLT spotting scope Trenger råd for dette her.
  16. Jeg lytter til alt dere sier skal dere vite. Som Lille Arne nevner høres det interesant ut med jaktfelt og kulesti og da må det jo gå ann å søke NJFF om medlemskap og få riktig våpen da Liker å skyte felt så hvorfor ikke prøve dette og Må man da ta jegerprøven da og? Har sett litt etter men finner ikke eksakt info om dette noe sted, mulig jeg har lest meg blind.
  17. Varj: Vis det er eneste måten å få tak i semi-automat rifle så må man jo nesten det. Ikke alle som er medlem i NROF.
  18. Jeffery: Jeg ser på Ruger10/22 siden den er billigere å skyte med som trening i starten. Ellers ser jeg på .223 eller .308 rifle. Ken Adams: TS står for? Vis det er meg er jeg medlem i Aron Skytterklubb & Svelvik Sportsskyttere samt NSF da.
  19. Så eneste måten er å ta jegerprøven selv om man ikke vil skyte noe vilt men kun ligge på bane og skyte på langt hold altså Olesøn Har du eller noen andre noen forslag/anbefalinger innen kaliber .223 & .308?
  20. Hei Jeg er på jakt etter å få godkjennelse til å kjøpe Ruger 10/22. Per dags dato er jeg kun medlem av en klubb som egentlig ikke har program for denne etter det ejg kan forstå. Ble ihvertfall fortalt det når jeg prøvde å levere søknaden hos Politiet en tid tilbake. Da kom dem med at jeg måtte dokumentere programme, endre vedlegge til søknaden hvor det da skulle stå modell etc på det. Dette på bakgrunn av at det er semi-automat som jeg forsto. Er det noen andre som har vært borti dette problemet og løst det på en god måte? Har vurdert å melde meg inn i Norges Jeger- og Fiskerforbund for muligens det letter jobben med å få det godkjent. Kom med tips som kan hjelpe meg videre for å få dette til. Vis noen har anbefalinger til rifler så kom gjerne med det og. Har sett ut .223, .308 kaliber som mulig kandidater. Disse skal kun brukes på bane. Er desverre ingen jeger i meg ennå så den jobben får noen andre gjøre. Takker på forhånd for alle tips og råd.
  21. Helt riktig Gunman76 Du har følgende med GT45 ramme (6 tommers løp): Pardini GT45 6" With 9mm Pardini GT45 6" With 45ACP I GT9 ramme er det (6 tommers løp): Pardini GT9 6" With 9mm
  22. Valget mitt ble Pardini GT45 6" 45ACP. Angrer ikke da den har ett perfekt grep for meg Blir nok en Pardini GT45 9mm også vis jeg ikke bare går for konverterings sett. Kan varmt anbefale den Pardini GT45 6" 45ACP.
  23. 45LC: OK, greit å vite. takker for info. Tips vedr. våpen til felt og bane skyting hadde vært kjekt.
  24. Er det noen her inne som har Pardini og har noen kommentarer. Har hørt positivt om begge og de er gode å holde i.
  25. Varegg: Det er ingen andre øvelser som jeg vet om har mer en seks men alltid gøy å ha flere da. Selvfølgelig støtter jeg det du sier med våpen og følelsen ved å holde det. Det må stemme 110% Praktisk skyting vet jeg ikke om så mye men kan bli vurdert på sikt.
×
×
  • Create New...