Jump to content

Greppe

Members
 • Content Count

  333
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Greppe

 1. Er det greit å finne ammo eller hylser til 22hornet?
 2. Fikk ny pipe i til kjøkkenbenkprosjektet tidsnokk for villreinjakta. Den nye tynne pipa i 308 (45cm) går utmerket. Med demper, kikkert og rembøyler klokket det hele inn på 3090 gram. Tror ikke det er mer å hente når jeg har Hansenkassa, men dette er passe vekt for lange dager med mye bæring. Vurderer å få noen til å legge på coating før neste sesong.
 3. Savnet dem etter en dag på banen og fant dem senere i veikanten det jeg bor...
 4. Kan du ikke legge inn en chims Under i fremre ring? Jeg har med hell laget chims av ølbokser. Fantastisk våpen, ganske misunnelig.
 5. Utrolig kul børse, gratulerer😀 Heldigvis er det så få slike at jeg ikke havner i trøbbel før det blir 8 våpen i garderoben.
 6. Det jeg alltid har i sekklokket er sportstape. Brukes til å lukke store og små sår, forhindre gnagsår, støtte om man tråkker over. Brukes også til ymse feltreparasjoner.
 7. Jeg har Khalesen og en Zeiss Victory HT 2,5-10x50. Helt subjektivt liker jeg egentlig alt ved Khalesen bedre med unntak av størrelse og vekt. Småvilt som blir borte bak det trådkorset er enten veeeldig smått eller mer enn 300 meter unna.
 8. Expedition Norway, fra Kina...
 9. Har aldr sett noe slikt, har du en link. Rent umiddelbart virker det som en ganske upraktisk sak dersom man må tømme sekken for å legge seg. Liggeunderlag (skumrull) bruker jeg til mye mer enn å ligge på.
 10. Dette er vel en av de bedre avsporingene her på kammer på Kammeret😂
 11. Neste bil blir kassevogn med 4X4. Kjører i dag pickup, med telt på stativ oppå planet. Veldig fornøyd med denne, men etter å ha lånt kassevogn på jobben er konklusjonen at det er mer praktisk. Lager en enkel innredning er det veldig lett fo to personer å bo komfortabelt. En kassevogn vil dog neppe bli kulere enn pickup.
 12. Hva har du brukt til kjerne? Merket antydning til det du beskriver der jeg hadde brukt bonocell. Bono er mye mykere enn divinycell.
 13. Har ikke direkte tips til 230-V avfukter, men på tur kan kattesand i tøyposer brukes til å ta opp det mesta av fukt.
 14. Jeg har faktisk gått på smyg etter hjort i stillongs, (helt alene), etter at jeg åpenbart støkket hjort på grunn av g1000 stoffet til Fjellreven. Jeg satser på ull og en tynn skalljakke / bukse i sekken.
 15. Gratulerer med fangst! De harene ser jo helt fine ut, bruker du helmantel?
 16. Takker:) Da var det bestilt, så er det bare å vente... Ventinga er det som er vanskelig med dette, enten man venter på at ting skal herde eller komme med posen... Ingen vits i å gå videre før den koblinga er på plass.
 17. @Bell Hyggelig at det er til inspirasjon. Som jeg skriver lenger opp i tråden er jeg ikke ekspert på materialer eller stokker. Veien blir til mens man går, er mottoet. Når det gjelder materialer fra BT så har jeg brukt duken. Den blir helt grei når epoxyen har herdet, men jeg innbiller meg at det finnes duk som er lettere å jobbe med (mykere). Epoxy fra BT har jeg lest her på forumet a skal være like bra som West System. Eneste grunn til at jeg ikke brukte det var at jeg ikke fant fram i kjemikalieavdelingen til BT. Beste tips når det gjelder epoxy er å skaffe en liten elektro
 18. @Bly Takker, krympetape er bestilt! Jeg hadde i utgangspunktet slått fra med å lage stokken delbar, på grunn av regelverket om totallengde, kolbe, som enkelt kan slås inn eller felles inn, osv. Etter å a studert Sakoprosjektet ditt igjen så ser jeg at den avtagbare kolben er festet fremfor pistolgrepet. Da blir jo i praksis våpenet ubrukelig uten kolben. Omtrent like hendig som kun pipe, låskasse og sluttstykke og dermed lovlig. Da blir neste spørsmål: Hva slags muffe har du brukt for å skjøte på stokken. Klarer ikke å finne noe om dette i tråden, beklager om jeg har oversett
 19. En veldig bra tråd for oss som ikke kvalifiserer til doktorgrad innen ballistikk. Men nå er det vel i ferd med å bli relativt nerdete.🙄 Skyting ut mot 600 meter og verifisering av BC... Er ikke ment som annet enn et hint om at dette kanskje kan «skremme» vekk de som egentlig var i målgruppa om jeg forstod TS korrekt. Takker forøvrig for en fantastisk Inspirerende tråd. Bare synd det er langt til baner med 500m+ ...
 20. @Dodraugen er dette bløff? Alle Yukon Photon RT utgavene har infrarødt IR lys fastmontert, og modellene med betegnelsen "S" har IR diode med en bølgelengde på 850 nm, og modellene uten "S" har en bølgelengde på 940 nm som er helt usynlig (Black Led), og ved behov kan også ekstra IR lys kjøpes og festes til kikkertsikte. (Se tilbehør). Det er sakset herftra: https://www.tenoastro.no/main.aspx?page=article&artno=26392 Jeg spør fordi jeg ikke kan nok om IR belysning.
 21. Kjenner ikke ATN som du linker til. Viktig at du velger noe med en IR som ikke skremmer grisen.
 22. @Bly Mange veldig bra detaljer i den tråden og særlig om Sakoen din. Du bruker krympetape når du støper avtrekker. lurt, men hvor har du fått tak i det? Har forsøkt på nettet, men uten resultat.
 23. Gratulerer med ny sykdom 🥴 @Bly Takker, men jeg har not vært sjuk en god stund... Har også vært igjennom den tråden og en Sako Carbonlight. Det er vel på tide å ta en ny runde i tråden for å plukke flere ideer.
 24. Jeg har ikke prøvd noen av de du linker til, men blir veldig overrasket dersom de er noe bedre enn den Lupolden du har.
×
×
 • Create New...