Jump to content

BrowningGTI

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

BrowningGTI last won the day on March 25 2023

BrowningGTI had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BrowningGTI's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

20

Reputation

  1. Den vil havne noen millimeter bak baksiktet, amatør.
  2. Har lyst til å bruke denne til bever og bukk så må ha litt skumringsegenskaper. Har en gammel Zeiss Classic Diavari 2,5-10x50 liggende og linjene syns jeg passet ganske godt. Har ikke bestemt meg helt, men kan fort bli en Classic til.
  3. Gamlemor har endelig laget lyd igjen. Hylsene er presset ned og trimmet med utgangspunkt i 9,3x72R. Presisjonen virker til å være ganske bra, selv om jeg kun har prøvd med grove åpne sikter. Skal montere kikkert og er i tenkeboksen angående montasje. Har ikke lyst til å modifisere henne mer enn nødvendig og da utgår hakemontasje og kanskje også sving. Disse må vel freses og loddes på plass? Fikk ideen om å få en børsemaker til å modifisere basene til Sauer Hexalock og skru disse i pipa. Eneste inngrepet blir da isåfall et par skruehull. Hva tenker kammerfolket om dette? Fikk foreslått picatinny som løsning, men det er uaktuelt. Eventuelle andre forslag tas imot med takk.
  4. Jeg har bestandig vært svak for brytevåpen og da spesielt kipplauf. Ikke prioritert det tidligere, selv om det har vært nære på flere ganger. Var derimot innom den lokale våpensjappa for noen uker siden og der sto en gammel Sauer Tell. Kippen har rett stokk og mangler svinerygg, noe jeg egentlig ikke er særlig begeistret for på kipplauf. Treverket på sin side er ikke akkurat av den høyeste graderingen som er å oppdrive heller. Likevel falt jeg pladask for rifla og klarte ikke dy meg. Vipps (eller faktura), jeg var eier av en kipplauf. Kaliberet er noe obskure 6,5x58R Sauer. Måtte omtrent starte politietterforskning for å skaffe diesett, men det løste seg til slutt og dette er snart på vei fra Tyskland. Nå gjenstår lading og prøveskyting, som forhåpentligvis blir i løpet av påska en gang. Om presisjonen er ok ønsker jeg å montere kikkertsikte og bruke den på rådyrbukk og bever. Så er det store spørsmålet. Hva slags montasje? Hakemontasje ville uten tvil vært det mest korrekte på en slik gammel dame, men prisen er skyhøy, spesielt om jeg ønsker flere kikkertsikter. Rent praktisk er jeg også mer begeistret for svingmontasje. Hva tenker kammerfolket? Ser bildekvaliteten blir kraftig forringet på forumet, men la gå. De gir i det minste en pekepinn på hvordan rifla ser ut.
  5. Tusen takk for tips! Da skal jeg følge med der. Tar gjerne imot tips til nytt også.
  6. Hei! Har ei dobbeltrifle under bygging og trenger våpenkoffert. Er på jakt etter en klassisk koffert, men dette virker ikke å være så lett å få tak i. Vil helst ha eikekoffert trekt i lær, noe alla det Purdey og Holland & Holland leverer sine best guns i. Klassisk koffert trekt i canvas kan gå, men ikke helt det jeg er ute etter. Har funnet et par steder i utlandet, blant annet ebay, men vil helst handle her til lands. Noen som vet hvor jeg kan få tak i noe sånt? Jeg er ikke fremmed for å kjøpe brukt, om det er noen som sitter på et eller annet som kan passe beskrivelsen.
  7. Hei! Har ei dobbeltrifle under bygging og trenger våpenkoffert. Er på jakt etter en klassisk koffert, men dette virker ikke å være så lett å få tak i. Vil helst ha eikekoffert trekt i lær, noe alla det Purdey og Holland & Holland leverer sine best guns i. Klassisk koffert trekt i canvas kan gå, men ikke helt det jeg er ute etter. Har funnet et par steder i utlandet, blant annet ebay, men vil helst handle her til lands. Noen som vet hvor jeg kan få tak i noe sånt? Jeg er ikke fremmed for å kjøpe brukt, om det er noen som sitter på et eller annet som kan passe beskrivelsen.
  8. Hei. Mulig of topic, men da får moderator bare slette. Far min kjøpte ifjor en ny Sauer 404. Dessverre var stokken modifisert med justerbar kolbekam. Har prøvd å finne en uten, men har ikke vært lett. Er ikke noen her som kunne tenke seg å bytte? Plaststokker eller laminat er ikke av interesse.
×
×
  • Create New...