Jump to content

Arnti

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Arnti

  Howa klubben!

  heisann. Melder meg inn i denne klubben siden jeg har kjøpt meg en Howa houge 6,5x55. Den har en Vector Grizzly 3-12x56 kikkert, og en Sonic 45 demper, også kjøpte jeg Wetherby underbeslag med 3 skudds magasin. Har også bestilt en sort KKC stokk med bedding, og 5 skudds magasin for å bruke på skytebanen.
 2. Hei, og takk for svar. Jeg spør fordi jeg ikke har peil selv Etter hva jeg kan skjønne så er den fra 1936 siden det er et stempel med 2936. Kaliberet er 16/65 på hagleløpene og 6,5x52R på rifla. I våpenkortet så står det at det er en sauer suhl, og at riflekaliberet er 25/35. Noe som gjorde meg usikker på hva dette egentlig er. Det er åpne sikter, noe som fungerer utmerket. Men jeg er også usikker på disse. Det er et som popper opp når jeg velger rifleløpet, noe som er helt kurrant. Men så er det et som jeg eventuelt må vippe opp selv, også er det en plass til, men den er tom. Hva er disse godt for? Jeg ga forøvrig 5000,- for børsa, noe som jeg er fornøyd med.
 3. Noen som kan hjelpe meg med identifisering av denne drillingen jeg har kjøpt, og eventuelt gjette verdien
 4. Hei I dag ble jeg en lykkelig eier av en mauser M98 30.06. Eller det vil si at jeg har gjort avtale med eieren om at jeg skal kjøpe den, og leverer inn søknad i morgen Som nyutdannet jeger er jeg veldig spent på hvordan den er å skyte med, og om jeg har gjort det rette valget. Hovedgrunnen til valget er ganske enkelt lavt budsjett. Jeg tror den er original HV Mauser som er byttet løp på en gang i senere tid. Jeg fikk beskjed om at den er beddet ( hva nå enn det betyr) Og den er utstyrt med en zeiss diavari z 1,5-6x42 T.( er det en OK kikkert?) Ellers så er den ikke gjort noe med. Så spørsmålet mitt er om det er noe jeg må gjøre med den, eller burde gjøre med den, eller kan jeg ganske enkelt bare sette igang å skyte? Hilsen ferskingen
×
×
 • Create New...