Jump to content

Torbo

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Torbo

  1. Gecco5, har du fått blåst ut av deg nå? Jeg tror ikke du helt skjønte ordlyden i det jeg skrev. Det var en spøk! derav bruken av og . Det er sånne jævla verdensmestere som deg som alltid skal gjøre en hver tråd om til ubrukelig hvem kan pisse lengst diskusjoner. Gratulerer!
  2. Det som irriterer meg litt med dette er tanken på den ferske hjemmeladeren som har fått streng beskjed om å lese ladeboken, og nå sitter å trimmer hylser Jeg husker selv når jeg begynte å lade, helt sinnsykt nøye på alt og følte boka til punkt å prikke. Glad jeg ikke begynte med 9mm
  3. Satt å plundret litt med 9x19 ladning i dag da jeg la merke til at det er forskjell på europeiske og amerikanske data hva angår hylselengde på 9x19. Lee, Speer, Hogdon og Hornady oppgir .754''(19.15mm) som maks lengde mens ladeboka og vithavuori mener at .748''(19.00mm) er langt nok. Hvorfor? Jeg fant frem et representativt utvalg av engangsskutte hylser cbc, gecco, s&b og gfl som jeg presset, og de viser seg at bare et fåtall av de måler under 19.00mm. Det er ikke det at det er av så stor betydning, for de blir stort sett borte lenge før trimming er aktuelt. Men jeg lurer nå likevel på hvorfor de opererer med forskjellige tall.
  4. Med de opplysninger som NM149 nå har kommet med, så må jeg si meg enig i hans og SKEE sin meninger om temaet. Jeg trodde ærlig talt ikke revolver var aktuelt for NROF. Men man lærer stadig
  5. Her har du etter min mening 2 alternativer 1 Svar helt ærlig og etter beste evne 2 La være å besvare dette spørsmålet At prosessen blir vanskeligere for søker skal ikke være noe pressmiddel mot deg. Det er du som er blitt bedt om å besvare på skjemaet, da er det du som må svare. Søker får mulighet til å argumentere sitt synspunkt ovenfor politiet uavhengig din uttalelse, hvis søknaden avslås. Nå er jeg ikke veldig godt kjent med NROF men av det lille jeg vet så skjønner jeg godt at du spør, for her ville jeg vært i tvil selv.
  6. Har en følelse av at veldig mange putter inn de 2 letteste fjærene med en gang, og det trenger nødvendigvis ikke bli så bra. Revolveravtrekk skal viktigst av alt være jevnt hele veien igjennom. Da må man av og til mikse og trikse litt med forskjellige fjærer før man finner riktig medisin. Alle elsker S&W 629 men personlig så synes jeg RH er et mye penere våpen og SBH er etter min mening den kuleste revolveren på markedet, pris tatt i betraktning. Det er bare noe tiltrekkende med den ærlige upolerte råskapen i disse to revolverene. Så selv om det kanskje ikke hjelper Ts så mye, så kan jo dette etter min mening ikke ende galt uansett Det eneste lille minuset er jo som nevnt tidligere at det tar litt mer tid å tømme SBH i løypa. Men da får resten for f... bare vente!
  7. Avtrekket på Redhawk kan med enkle grep gjøres betydelig bedre. Synes det er en smule overdreven at det skal være så forferdelig vanskelig å få til avtrekk på Rugere. Jeg har flere Rugere deribland en Gp100 og den er det rett og slett et meget godt avtrekk på. Fjærsett og noen gode polersteiner, så er du langt på vei på egen hånd. Men blackhawk er stilig da
  8. Nei for guds skyld, kjøp 9mm først da det funka jo for fantaboksen så
  9. Kjøp den beste .22 du har råd til og drit i 9mm frem til du får råd igjen. Innen den tid har du kanskje nokk kunnskap til å forstå hvordan du skal få til å bruke 9mm pistolen din. De som skal kjøpe alt med en gang faller i 80% av tilfellene bor ganske raskt. Rett og slett fordi de går lei av å ikke få det til. En ekstra bonus er jo at mens du skyter .22 og koser deg så kan du prøve så mange 9mm som mulig til du får spart opp til din egen. Da kan du ta en avgjørelse basert på egen erfaring og ikke intrernettrykter.
  10. Torbo

    Oslo skytesenter

    Så da har vi avklart at hvis man gir Oslo skytesenter penger, så gir de deg våpen og ammunisjon Dette er jo vell og bra. Men hva skjer om våpenet du kjøper mot formodning ikke fungerer slik det skal? Erfaringer rundt reklamasjoner, og evne til å vise fortsatt innteresse når kunden ikke er fornøyd, er av ganske stor betydning når man skal vurdere kvaliteten på en forhandler. Eller?
  11. Torbo

    Oslo skytesenter

    Noen som har erfaringer med kjøp av våpen hos Oslo skytesenter?
  12. Bestillte noe ammunisjon hos dem, da pakken kom i dag var en del av 38 spc jeg hadde fått Selleri og gulrot istedenfor Geco som jeg hadde bestilt. Ringte ned og forklarte hva som hadde skjedd. Svarte lød: Vi beklager, behold selleri og gulrot, Geco er på vei. 2 timer senere plinger det i postens sporingsapp på tlf. Ny Pakke på vei til deg fra Jaktdepotet AS Har utelukkende gode erfaringer med denne gjengen. Det beste av alt er at de svarer på mail og faktisk tar telefonen
  13. Ja la traktoren ligge i skapet å bruk en S&W som sprer som en hagle istedenfor
  14. porkpicker: jeg er helt enig med deg. MEN vist du skal opp på størrelse gås eller rev, så er det min personlige mening at hverken 17hmr eller 22wmr er godt egnede kaliber. Så det jeg prøver å si er at vist man bruker sunn fornuft i forhold til hva man skal skyte på, så spiller det fint liten rolle om man velger 17 eller 22. Velg det som er lettest tilgjengelig eller eller kjøp 22lr til lek og spar pengene til børse i 223 rem.
  15. Jeg har skutt MYE kråker ut til 100+ med 17 hmr v-max og jeg kan garantere at dødligheten er det ingen ting i veien med.
  16. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... 14141B5BF2
  17. Er det til Minien du skal ha reim? Jeg bruker denne http://www.opticsplanet.com/specter-gea ... t-201.html" target="_blank . Litt dyr men fungerer utmerket.
  18. http://www.ebay.com/itm/Accu-Strut-Stab ... 35d61ddbda" target="_blank Jeg bruker LT 6'' på min og den samler under 1'' på 100m med det meste. Sellier&Bellot og American Eagle fungerer utmerket for meg, billig er de og Prøv en pakke av hver å se hva du får
  19. Dette høres jo riktig kjempeflott ut. Jeg er sikker på at villmarken ønsker deg velkommen:)
  20. ...................................................................................
×
×
  • Create New...