Jump to content

Eivindr

Members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Eivindr's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Noen som vet hvordan lovverket er mtp. Kjøp av antikk colt single action eller lignende i Danmark? Tenker da på om det er noen andre regler rundt det enn i Norge, evt. Om man må ha tillatelse? Og også om det er mulig å ta med gjennom Sverige på veien tilbake til Norge.. Er på tur så har litt limitert data tilgang til å Google og finne ut av dette selv.
 2. Regner med de tar forbehold om evt. feil når det gjelder lager og pris i nettbutikken da. Det gjorde de hvertfall tidligere i år når de hadde tilbud på 115gr 9mm. Da var denne nedsatt til 1,49 og jeg bestilte 3000, men fikk tilbakemelding to dager etterpå at de hadde gjort en feil og at de ikke hadde nok på lager til alle. Derfor endte de opp med å sette ned alles ordre til 500 skudd og gratis frakt... Blir det tull igjen denne gangen så er jeg ferdig med XXL. Ellers hadde jeg ikke noen funksjonsfeil med de 500 115gr, men det har vel vært snakk om en del dårlige lot'er fra Fiocchi tidligere.
 3. Dere som har kjøpt 9mm, hvilken type kjøpte dere? Jeg så at tilbudet var aktivt både på 123gr og 115gr, så jeg bestilte 123gr. Det var jo skambillig, men lurer på om ikke de har gjort en feil der? Det sto at den var nedsatt til 1,72 (eller noe, fra 2,12), og med 25% havna den på 1,29 smellen i nettbutikken. Grunnen til at jeg regner med det var en glipp er at de har endra prisen igjen nå til 2,12.
 4. Litt OT: Er du sikker på at en får våpenkort på ekstra piper når de er i samme kaliber?
 5. Takk for svar! Det ble 42" deluxe modellen, litt dyrere enn jeg hadde håpet på, 1535NOK med frakt uten moms (som det sikkert blir når den kommer). Men gleder meg likevel, virker som en skikkelig grei bag å ha når en skal trene med litt forskjellig iløpet av en dag på banen.
 6. Hvor bestilte du fra? Jeg vil også handle denne baggen, men ingen av selgerne på ebay er interessert i å sende til norge..
 7. Tok ca. 7 uker i Agder nå, ikke så galt som jeg kunne frykta. Bare fått giro da så det blir sikkert 8 totalt.
 8. Supert, da er jeg innenfor kravet uansett med L2 = 2 stevner. Får levere bunka med søknader imorgen og håpe de blir behandlet før neste år. Siste som søkte i klubben vår tok det noen måneder for.. Takk igjen for raskt svar
 9. Takk for svar Men bare for å være helt bombesikker. Det er 4+ starter som gjelder for å bli regnet som mosjonsskytter? Ikke 4 individuelle stevner på forskjellige datoer? Og lvl2 dynamisk teller vel som 1 start ?
 10. Har noen spørsmål angående søknad og erverv som jeg håper noen her kan hjelpe meg med (er førstegangssøker på jaktvåpen, men har en del pistoler og har vært med i pistolklubb en stund). 1. Skal blant annet søke på en mini 14 til jakt, men som også muligens vil bli brukt til noe konkurranseskyting. Må konkurranseskytinga oppgis på søknaden for at jeg skal kunne bruke den til det også eller holder det å oppgi jakt? 2. Er det godt nok med: Våpenets art - Rifle, Fabrikkmerke - Ruger, Modellbetegnelse - Mini 14, pipelengde - >40cm og krysset av for halvauto? 3. Må en ha kvitteringsoblat på jegeravgiftskortet for at det skal være greit å sende med søknadene? Holder det med utskrift av kvittering fra nettbank på at det er betalt? 4. For å regnes som mosjonsskytter innen pistolskyting må en ha 4 stevnestarter på et år(?), er det kalenderår som gjelder? Har 2 stevnestarter i desember 14, 2 i februar 15 og ett dynamisk lvl2 stevne i år, er dette nok til å regnes som mosjonsskytter (trener 2-3 ganger i uka)? Regner med at det blir en del stevner til i år, men hvis aktiviteten jeg har nå er god nok kunne jeg spart noen kroner på behandlingsgebyr ved å sende med flere søknader nå.
 11. Eivindr

  Sig Sauer 1911

  Ville ikke tatt den slasken der sitt ord for at det er en god pistol. Men syns ikke de var så gale selv når jeg var å så på de. Jeg var riktignok ute etter en litt mer "klassisk" 1911 da, så de var ikke noe for meg.
 12. Eivindr

  Brownells Norge

  Tydeligvis bare meg de ikke liker da. Sendte først en epost for 2 uker siden, så en epost for noen dager siden. Ingen har blitt besvart. Har ikke vært uhøflig heller.. Men den ene gjaldt forventet leveringstid og nummer 2 gjaldt en ting som manglet i ordren jeg nå har mottatt og betalt. Må vel bare ringe de da hvis ikke jeg får svar iløpet av noen dager til, men foretrekker e-post da det er greit å ha ting skriftlig i tilfelle en glemmer hva en har fått beskjed om eller skulle trenge dokumentasjon ved en senere anledning.
 13. Eivindr

  Brownells Norge

  Dere som har hatt kontakt med de, ringer dere? Noen som har fått svar på e-post (post@brownells.no)?
 14. Interessant! De har ikke noe sånt i nettbutikken nå, men kan sende dem en mail. Hvilken ammo var det? Tør jeg tippe Magtech 9K? MAGTECH 9x19 147grs. JHP-SUB 9K Og det var visst 2,34kr/stk jeg betalte ifjor ei gang.
 15. Jeg var også på utkikk etter dette for en stund tilbake. Da sjekket jeg rundt på nettet og fant egentlig bare dyre enkelt pakker. Hørte med jaktdepotet og de kunne ikke (var det de sa til meg hvertfall) skaffe kasser og selge billigere. Forhørte meg videre med gmax og pedersens. Begge disse kan skaffe til reduserte priser ved kjøp av mange. Jeg endte opp med å kjøpe noen kasser fra pedersens, 9mm 147 gr sub hollow points til ca. 2,32kr/stk. Mulig en kan få det til billigere hos gmax med geco, men jeg har hvertfall vært veldig fornøyd med de magtec skudda. Har snart brukt tusen av de uten en eneste funk feil og over halvparten var med demper på. Er forresten en glock 19 med løp gjenga fra fabrikk og a-tec pmm6 jeg har brukt.
×
×
 • Create New...