Jump to content

grasmyr78

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by grasmyr78

  1. Er klar over at de veier en del, og har både befølt og tatt på sånne stokker
  2. Skal ikke brukes til jakt, ønsker å sette den opp til en solid langholds rifle/bane skyting:) men er usikker på det med å sette den i den stokken.
  3. Har en 700 xcr ll.270 win. med hengslet magasin, som jeg har lyst å sette i en choate ultimate sniper stokk på . men det er en hel stokk uten magasin åpning under, er det mulig å kutte ut det hengslete magasinet og kun ladde rett ned i lukket magasin brønn, uten å begynne å kappe hull til magasinet??hvor kan man få tak i deler til det? finner ikke noe info om det.
  4. hvilken kaliber skal man velge? tenker litt på 6.5*55 og 270. forslag til et ok kaliber til en rimelig peng. avstand blir 300 og opptil 800m.
  5. hvor kan man få kjøpt 17hmr varmit løp? vurderer å gå fra standar løp til varmit løp til cz455
  6. Hvor mye fjerner/freser man i stokken sånn ca. før man legger på bedde masse? har vurdert bedding lenge men blir stoppa av den usikkerheten på hvor mye man ca skal frese ut av stokken? har en m98me boyd tommelhull stokk og cz455 me evolution stokk som vurderes å bedde.
  7. midway.no har masse til oki priser.
  8. noen som vet hvor man kan få kjøpt deler til disse haglene? sånn som stokk, løp. div.
  9. Noen som har prøvd dette.".www.ezdipkits.com " ???
  10. har prøvd gamepoint og vmax på gås, de var ikke noe å skryte av. grå gåsa er en veldig hardskutt fugl, og med disse skuddene så kom hun seg på vingene ,fløy litt før hun døde. gikk så over til TNT ,og ble meget fornøyd med den , ble mer "kill" på stedet , og man berga kjøtte godt også.
  11. Har en m98 som jeg har en sonic45 demper til. den ble litt fremovertung . å vill jevne det ut med å kappe løpet, noen som har forslag om hva som er den beste lengden å kappe den til??
  12. Hmmm...visste ikke at skiskyttere brukte halvautomatiske våpen??
  13. Fordelen med demper er at gåsa ikke helt greier å oppfatte hvor skudde kom fra, og de kan vente litt med å fly. og du da får mulihet til et skudd til, har opplevd det flere ganger selv
  14. grasmyr78

    Bedding av m98

    Er det noen som har bilder fra en bedde jobb på en m98, hvor mye skal man frese ut av stokken før bedding,hvor mye bedde masse og om søylebedding.???osv har bare igjen å få den beddet i ny stokken så er den endelig færdi, har lyst å prøve dette sjøl men er litt i tvil ennå så noen gode forslag+++
  15. Er ute etter en m98. har veldig lyst på en 308 men er i tvil om man skal ta 6.5*55 skal brukes til smått og stort forslag til hva man skal velge? er det noen som har en m98 liggende?omså uten stokk.
×
×
  • Create New...