Jump to content

HaRKooN

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

HaRKooN's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tusen takk , dette var første skikkelige svaret et har fått . Dvs , er det godkjent til jakt kan du gjøre hva du vil med utseende ..
  2. Igjen er jeg ute etter hvor tar du dette fra , hvilken lov/forskift . For etter det du sier kan jeg bygge min ruger 10/22 om til å bli kliss lik en ar15 og gå på jakt med den . Noe jeg finner vanskelig for å tro . For å presisere det så har jeg ikke tenkt å gjøre noe av det , men vil forstå lovverket .
  3. Helt enig , har bestillt deler i dag , snakket med en Espen. Godmpeiling på hva han solgte og hva det kunne brukes til , virket ærlig , dvs prøvde ikke å prakke på meg ekstra fjas .. Sålangt en av de beste servicer jeg hat vært borti på våpen ! Kommer til å handle mye der i fremtiden !
  4. Er det noen som vet om en lov eller forskrift som definerer hva som menes med rifle av militær karakter ? Er ganske lei diskusjoner rundt dette og lurer på om det er noen som vet hvor det står. Selv politiet hadde ikke noe svar på hvor det stod . De hadde dog mange meninger rundt det , helt til de ble spurt hvilken lov/forskrift de hjemlet sitt svar i . Håper det finnes noen jurister her inne som kan komme med et godt svar ..
  5. Kan bekrefte at .450 bushmaster mater helt fint fra magasinet i min Remington 700 kasse. Ser tråden er gammel , men da får evt andre som lurer på det samme denne info
  6. Om du får det levert ut så regner eg med at du vet at det er ulovlig å skyte praktisk med helautomatiske våpen , så med mindre forsvaret har begynnt med halvauto vil du gjøre noe ulovlig med å skyte med denne .
  7. 24 mnd karantene gjelder så vidt eg husker fra du begynner å skyte praktisk rifle . Vel er det en stund siden jeg kjøpte min . Men om jeg har lest lovtekst rundskriv og retninglinjer fra forbundet riktig skal du skyte RIFLE aktivt i 24 mnd før du kan erverve likt som pistol , men pistol og rifle henger ikke sammen . I tillegg er det en del krav om stevnepoeng i løpet av disse to årene . Poeng nr 2 er at politiet kan har ikke hjemmel i noen lov om å nekte deg pga karantene . Men hvis klubben din stempler anbefaling til deg før du har dette i orden , så bryter de reglene til sin organisjasjon , hvilket det står i loven at alle klubber skal være underlagt for å drive med praktisk , ergo så blir dette også ulovlig .. Når det er sagt er det faktisk en lovlig snarvei til praktisk rifle , dog er den ikke særlig "snarere" , men mye gøyere . Har man jegerprøven og jaktrifler , kan de aller fleste brukes til praktisk rifle i "bolt action" klasse . Ergo får du skyte med eget våpen i de 24 mnd du er i karantene og deretter lovlig erverve halvauto rifle som står på praktisk listen .. Praktisk rifle er det strenge krav til og bør være , noe annet ville være galskap .. Se på USA med sine liberale lover , slik vil vi vel ikke ha det Håper både du og mange andre til tross for dette begynner med praktisk rifle , da det er fantastisk morro
×
×
  • Create New...