Jump to content

jarlemann

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

jarlemann's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Si fra hvordan det gikk på torsdag da Bestilte skinne nå, gleder meg til det kommer pakke i posten!
  2. Hehe er jo alltid gøy å modde, men føler det blir dumt å kjøpe noe for å modde det når jeg i stedet kan kjøpe noe som er ferdig tilta
  3. Takk for svar Da bestiller jeg skinne så ordner jeg ringer etterpå. Kanskje jeg til og med får overtalt deg M67.
  4. Får man ikke mye spenn hvis det files av tilsvarende 20moa? Hvis ikke kan jeg jo bare file av de ringene jeg har nå i stedet for å kjøpe optilock.
  5. Har planer om å handle skinne med 20 moa tilt av type http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/236342 Har prøvd å søke litt, men blir ikke helt klok på det her. Kikkerten er en duralyt 3-12x50, rifla er en t3 lite. Så til spørsmålet: kan jeg bruke leupold std ringer som jeg har fra før eller må jeg handle nye ringer? I så fall, hvor høye? Jeg vil selvfølgelig ha kikkerten så lavt som mulig.
  6. Dette var helt utrolig gøy å være med på, og jeg gleder meg til neste mulighet til å skyte langt Takk til m67 som bruker mye av sin tid til å hjelpe andre og støtte opp. Synd det var så få som møtte opp, men på den andre side blei det jo bare mindre kø for oss som var der
  7. Dumt spm: Hvor mye ammo er fornuftig å ha med seg? Holder det med ca 50?
  8. Ett klikk er 1cm på 100m. Det blir vel 1/3 moa? Da dropper jeg tanken på å shimme. Må nok skru av å se hva det er børsis har gjort for noe. Jeg kommer nok mest sannsynlig ikke til å skyte noe særlig på 1000, men liker å vite at jeg har mulighet hvis det skulle by seg.
  9. Takk for raske svar, forresten. Bor i Søgne. Lite vits å bestille nye ringer og base hvis det ikke er brukans til noe. Hvorfor er kikkerten ubrukelig, forresten? Er litt knot å skru på den, men hvis en ser bort fra det? Er jo en mulighet å stille inn vha overgangen ja. Noen andre lure triks? Må da være mulig å shimme dette til tenker jeg
  10. ramski: Da er det ikke mitt oppsett det er noe galt med i det minste M67: #6 er som #4, men med tynnere trådkors så vidt jeg har forstått. Er noe så spenstig som en t3 lite med leupold std ringer og baser. Men da har jeg funnet ut at jeg trenger en skinne med tilt. Her trenger jeg hjelp, dette kan jeg ingenting om. Hvor mye tilt trenger jeg hvis jeg (en gang litt frem i tid) vil ha muligheten til å nå 1000m og samtidig kunne komme ned på 100m? Kan jeg bruke de ringene jeg har? Så vidt jeg kan forstå så er en skinne noe som erstatter basene?
  11. Så kjipt. Det er tysk #6. Hva er vitsen med 80 ledige klikk ned? Har det med hvor høyt siktet monteres? Er jo i så fall ingen som får montert det siktet så veldig mye lavere Var børsemaker som monterte dette, har ikke hatt det av enda. En ting jeg stusser over er noe som likner mistenkelig mye på en bit av en colaboks under den bakre basen.
  12. Har en Zeiss Duralyt 3-12x50 på leupold baser/ringer. Når den er innskutt på 100m så har jeg bare 30 klikk igjen oppover, men hele 80 klikk ned. Jeg skulle så gjerne prøvd meg på litt langhold, men i følge strelok kommer jeg bare litt over 400m. Er dette normalt?
  13. Jeg blir gjerne med på dette. Stiller med tikka t3 6,5x55, demper, tofot, duralyt 3-12x50. Kommer til å bruke diamond line eller golden target så sant jeg får tak i. Må forresten sjekke om jeg har nok klikk på kikkerten når jeg kommer hjem
  14. Takker for tipset, får se om jeg finner en snill grunneier med egnet plass
  15. Har fyrt av en 20pakning i 6.5 nå. En av patronene hadde en liten grop i blyet på tuppen. Det skuddet traff vel ca en halvmeter høyere enn der hvor kikkertsiktet lå på blinken. Bare en liten tankevekker hvis noen bruker disse til jakt Ellers var det grei presisjon.
×
×
  • Create New...