Jump to content

Pappkasse

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pappkasse

  1. Jeg har også en slik, kjøpt hos Intersport Bogstadveien. Det ser ikke ut til at det er en offisiell ny modell, bare en vanlig Stock 3 med noen factory options. Sto Stock 3 Extra på merkelappen min også. Har ikke fått skutt veldig mange hundre skudd med den ennå, men liker den godt. Har byttet ut rekyl- og hammerfjær til lettere utgaver nå, så får se om det også gjør en forskjell.
  2. Vær veldig forsiktig ved forsering av piggtrådgjerde i hvertfall...
  3. Har ikke noe med økonomi å gjøre der heller nei...
  4. Se der, ja. Det var andre tider det, gitt.
  5. Da ankom pakken i går. Stikker innom posten i dag for å finne ut hvor mye frakt ut til dere vil koste, og så får dere PM med betalingsinfo etter hvert.
  6. Jeg fikk også beskjed om å holde meg unna blykuler da jeg kjøpte min Tanfoglio hos Intersport Bogstadveien. Men det fikk jeg inntrykk av hadde mer med presisjon å gjøre. Jeg ble fortalt at kulene ikke ville spinne ordentlig fra et polygonalt løp, og dermed bli ustabile. Flere meninger om dette da tydeligvis. Men det er jo sjeldent at man har kun ett svar på spørsmål her inne.
  7. Er det polygonriflet pipe på pistolen din? I så fall kan det vel være dette man mener: http://firearmreviewer.blogspot.no/2013 ... -with.html" target="_blank
  8. Ser bra ut dette! Hvordan ligger du an i kampen mot grammene?
  9. Bestilling blir lagt inn i kveld etter kl 20 en gang. Hvis det er flere som vil være med så er det bare å slenge seg på innen da. De mente det skulle gå an å få inn ca 10 stk i esken. For å spare plass, legger de da ikke med papirutgaven av bruksanvisningen, som er den samme som jeg har linket til nederst i forrige post.
  10. http://www.rimfirecentral.com/forums/sh ... p?t=444354" target="_blank" target="_blank Her er en sticky fra RimfireCentral, hvor en bruker har postet youtubevideoer han har filmet ved både field strip, og fullstendig demontering av en High Standard Victor. (Hvordan man setter den sammen igjen er heldigvis også med ) Har bestilt meg nytt fjærsett fra Wolff, så her skal det mekkes. Ender vel opp med at ingenting funker. http://highstandardpartsonline.com/High ... 20PTS1.pdf" target="_blank" target="_blank En fin veiledning i hvordan man justerer magasiner, og litt til.
  11. OK, da er vi fem. Har sendt dem en mail for å sjekke hvor mange det er plass til i denne esken de snakket om . Antar det ikke er noe problem ennå. Jo flere vi er sammen, osv. Bare å melde seg på.
  12. OlavM er notert. Min Victor er jo bare ungdommen ennå da. Fortsatt i tredveåra. Men eldre enn eieren da. Litt artig det og... Håper bare jeg kan få den til å smelle hver gang. Mye problemer med utkast. Hylsen dras ut av kammeret, men blir ofte sittende fast i utkasteråpningen. Stovepipe kaller de det vel på utenlandsk.
  13. Den er grei, Seawolf. Da er vi tre. Venter et par dager med å bestille, i tilfelle flere vil slenge seg med.
  14. Joda, sant det, meeeen jeg tror jeg velger å kjøpe uansett.
  15. Er det noen flere High Standard-eiere der ute som trenger et magasinjusteringsverktøy? Jeg fant dette, som ikke er det originale som tilbys fra HS Houston, men som er litt billigere, og som jeg synes ser veldig bra ut. Liker at du kan bruke det som måleverktøy/mal for standardavstand og parallellitet også. http://highstandardpartsonline.com/magazine-adjustment-tool-for-high-standard-22-cal-p-13.html?cPath=3&zenid=0e4be72ae6ffb0e6c1bb69d3d898ee7c I nettbutikken står det at de bare sender til USA, men jeg har avtalt med dem at de sender til Norge. Fraktkostnader blir omtrent samme som prisen på produktet, men det er en fastpris for en gitt eske. Det er plass til flere verktøy i eska, for samme pris. Noen som vil være med på et lite gruppekjøp?
  16. Noen av de patronene har også rød sporlystupp, og halv svart hylsebunn. Mulig det er gamle loter kanskje. Har ikke sett annet enn hvit tupp på de som er i bruk nå. Ladningen i disse er redusert for at kulebanen skal være tilnærmet lik den som en pansergranat (hulladning) har.
  17. Sikkert lurt å skrive litt om hva den skal brukes til.
  18. Hører mye bra om Meindl Black Boa. Equipnor har de også.
  19. Jeg kjøpte mine hos Equipnor. Hadde dem også hos Oslo Sportslager, mener jeg. Godt fornøyd med mine.
  20. Jeg sto og sammenlignet litt i butikk for et par uker siden. Det jeg først og frems la merke til var at på Shadow var DA-avtrekket jevnt hele veien, mens på Stock 3 var det en markert overgang helt på slutten, hvor det ble litt tyngre. Jeg endte opp med en Stock 3. Mye på grunn av grepet. Kjøpte på Intersport Bogstadveien. De har noen med alu-grep og fibersikte fra fabrikk. (ikke Special)
  21. Ble halvannen uke fra innlevering på kontor, til den lå i postkassa. Må være bra det, i disse jaktvåpentider. Gikk betraktelig kortere tid derfra og til våpen var kjøpt.
×
×
  • Create New...