Jump to content

pederi

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pederi's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er ihvertfall et utrolig nydelig våpen å skyte med
  2. Har ei 8år gamle Beagle tispe, å prøve å kalle ho inn når ho først har los, kan jeg bare glemme. Men ho er meget lydig ellers, ang los så varierer det, fra 2-5 timer.
  3. Guldel-selger Blådel-kjøper Hvit og rosadel-våpenkontor Jeg har pleid å få igjen alle, beholder blå ved kjøp, oo ved salg leverer jeg resten sammen med våpenkort, da river dem ut den guledelen og får den i retur.
  4. Blåser litt liv i denne tråden igjen jeg. Var selv en tur på revejakt i høst, er så heldig å ha preditor-trerreng rett utenfor døra, hadde hatt ei runde i skogen, og kom ut på en skogsvei, hadde gått litt lenge enn jeg trodde, viste jeg ikke var på riktig terreng, så hagla var uladet,og sluttstykke trukket tilbake. Den første jeg møter var grunneier på dette terrenget, første han spurte om, om om det hadde blitt noe og hva jeg jakta på. enden på den visa var at jeg fikk 1000mål ekstra å jakte på, hehe Jeg bor i et boligfelt litt nord for kr.sand, heldig vise litt på på bygda, og mange jegere som bor her, på vei hjemgjennom feltet, hadde jeg hunden i bånd, og hagla på skuldra, traff jo på en jegernabo, og praten gikk, en til kom til. så kommer guttungen til han ene, og roper ut: Har du hvert på jakt? ja svarer jeg, ble det noe spør han, nei sa jeg, jeg bomma på en nøtteskrike, guttungen lyste opp, og sier: håper du treffer neste gang Gla jeg er så heøidg å få bo slik jeg gjør uten naboer som tror WW3 er brutt ut fordi dem ser et våpen.
  5. Jakt og friluft i arendal har 165grs accubond inne
  6. Tusen takk for tips og råd karer
  7. takk, får prøve på det
  8. hei, kom til å vri sluttstykket litt for mye etter rengjøring, så står det i spenn, men tennstemple ut? Noen som har noen råd å tips å komme med?
  9. Hei tenkte å lade 60gr partition med norma 200 og norma 202. i normas ladebok står det oppført med ei Hornady Sp i 60gr, ville disse kruttvektene funke. Min lading med 200 er 21gr og med 202 23gr?
  10. Heisann, har ei rolig Beagel tispe på 6år, ho er rolig som skjæra på tunet, og ikke redd for å sette andre hunder på plass.
  11. Har selv zastavaen, meget fornøyd så langt, samler like godt som cz til en kompis, med samme ammo.
  12. Takk for raskt svar
  13. Fikk denne demperen til jul, er det noe problem å bruke denne på ei .223 rifle? vil den dempe dårligere pga max 8 størrelsen?
×
×
  • Create New...