Jump to content

Gikkenturpaastien

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gikkenturpaastien

  1. Interessant! De har ikke noe sånt i nettbutikken nå, men kan sende dem en mail. Hvilken ammo var det? Tør jeg tippe Magtech 9K?
  2. Tenkte det ikke var verdt risken, har hørt om flere som har problemer med squib'er når de lader 9 mm subsonisk selv.
  3. Noen som har tips til 9x19 subsonic som selges her til lands? Eneste jeg har fått tak i er Sellier & Bellot 140 g FMJ. Mener å ha sett subsonic på XXL for lenge siden, men de hadde ikke sist jeg var der.
  4. Dere som har betalt faktura, fikk dere til å betale med KID? Nettbanken min sier at KID ikke kan brukes, selv om om jeg kopierer direkte fra .pdf jeg fikk på mail.
  5. Et medlem har spurt om klubben kan innvilge en 22 lr rifle til rekreasjonsskyting. På skyting.no står klubben vår registrert som både rifle og pistol, men vi har per i dag bare organisert pistolskyting. Har klubben lov til dette? Hvordan går man i så fall frem?
  6. Jeg bor i Bergen, og har lyst å prøve meg på dynamisk. Ikke bare pistol, men på sikt også rifle. Pistolklubben jeg er med i har ikke dynamisk, så jeg prøver å finne ut hvilken klubb som er mest attraktiv. Hvor stort er egentlig miljøet for dynamisk rifle i Bergen? Slik jeg forstår det, er det Bergen Pistolklubb og Bergen Skytterunion som driver med dynamisk rifle i Bergen. Stemmer dette? Stemmer det at Bergen Skytterunion kun har innendørsbane?
  7. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å kjøpe en Ruger 22/45, men så kom jeg over denne: AWC Amphibian S, og vips! så fikk jeg veldig lyst på en heldempet pistol i .22. Er det noen som vet om det finnes fulldempede pistoler tilgjengelig her til lands? Har ikke funnet noe selv.
  8. Hmm, i følge http://www.ppc1500.no har PPC blitt en øvelse innenfor NSF. Burde det ikke da være mulig å søke våpen til PPC? Det skjer jo dessverre ofte at de våpenkontorene ikke følger reglene.
  9. ah, takk for tips om http://www.sportsvapen.no, US M1. Tenkte ikke på at det kunne være noen form for dobbelimport. (var klar over at man får ekstra pipe til Sig'ene, men hensikten med tråden var å finne ut hvilke pistoler som er tilgjengelige i Norge bygget for bruk med demper, slik at man slipper å søke om og kjøpe ekstra pipe, og skifte siktene)
  10. Oi, for en frekkas jeg er som spør om hjelp og så forlater min egen tråd... Takk for bidrag folkens! Om noen kommer over denne tråden via søkefunksjonen: Den P226-modellen Ullsokk nevner er desverre ikke tilgjengelig i Norge. Jeg hørte med Våpen-Søilen som er min leverandør, og de sier den norske importøren kun tar inn de europeiske modellene, så man må gå på http://www.sigsauer.de/ istedenfor http://www.sigsauer.com/. (Den eneste Sig-pistolen med gjenget løp som er tilgjengelig i Europa er Mosquito i .22 LR.)
  11. Oi, jeg skulle til å beskrive min drømme-.22 som en heldempet 10/22 Takedown. Trodde ikke det fantes, men så har jaggu asylta postet en Hvor fant du den asylta?
  12. Jeg har lyst på en pistol som leveres fra fabrikk med gjenget løp og har sikter tilpasset lyddemper. Det eneste jeg har funnet så langt er Heckler & Koch USP i 9mm og .45, og HK Mk. 23 Socom. Er det noen som vet om andre alternativer tilgjengelige i Norge? (Alternativet blir å bygge om en Glock, men da ender jeg vel opp i open-klassen)
  13. Hei! Tenkte det var på høy tid at jeg oppretter en brukerkonto her på kammeret.no. Har lenge brukt forumet som informasjonskilde ved å søke i gamle diskusjoner. Var tidligere en aktiv skytter, og er nå tilbake etter en alt for lang pause. Har drevet mest med baneskyting, men nå er det i hovedsak håndvåpen og litt leirdue jeg driver med.
×
×
  • Create New...