Jump to content

Bhgbren

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bhgbren's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ja, får høre med de. Eller så skyter jeg i vei
  2. Står bare en plakat på døra. "Ikke kraftigere enn 3006" Det er jo litt forvirrende syns jeg da. Det er jo et rimelig likt kaliber.
  3. På den lokale skytebana er det ikke lov med kraftigere kaliber enn 3006. Bruker selv 8x57. Kan jeg bruke den på skytebana eller må jeg finne en ny bane??
  4. Bhgbren

    Rifle nr2

    Det blir brukt mest til elgjakt og kanskje noe rev.. Lader og ammunisjonen selv, og blir jo veldig ensformig å lade kun et kaliber.
  5. Bhgbren

    Rifle nr2

    Har en cz550 i 308, men etter noen sesonger får man lyst på noe nytt og spennende..Har lenge sett etter noe i 8,57 ,men virker vanskelig å finne noe brukt hvertfall..Hvordan er f.eks 270win i forhold? Vil og samtidlig ha noe som ikke alle andre har.. Noen som har noen innvendinger, eller forslag til andre kaliber?
  6. Takk for svar . Da må jeg nok gå for et jaktkort, så blir vel å undersøke til neste år Sitter på bare 200daa og minstemålet var 1500daa
  7. Mulig feil tråd, men prøver Hva skal til for å kunne skyte seg en fin bukk? Vet at avgifter og skyteprøve må være i orden + en ettersøkshund eller avtale. Men regner jo med at dette er det kvoter på, og at det ikke er fritt fram. Skal dette søkes om til kommunen osv?
  8. Mulig feil tråd, men prøver Hva skal til for å kunne skyte seg en fin bukk? Vet at avgifter og skyteprøve må være i orden + en ettersøkshund eller avtale. Men regner jo med at dette er det kvoter på, og at det ikke er fritt fram. Skal dette søkes om til kommunen osv?
  9. Noen som har erfaring med GMX 150gr ladet med n140 i en 308win ? Ladet noen med 41grs , og syns det var ubehagelig rekyl og smell. Har relativt kort løp med lyddemper. Patronlengden er 70,93mm. Fant ingen tegn til overtrykk eller sot på hylsene.
  10. Da blir det nok BT til trening og kanskje rev Så da ser jeg litt på Hornady GMX 150grs istedet. Noen som har data på denne da?
  11. Noen som har data på denne i 308? Erfaringer rundt denne kula? Tenkte å prøve denne til elgjakta. Har n140 krutt
  12. Da regner jeg med at det ikke har noe å si Takk for svar
  13. Og er det noen andre ting jeg burde ta hensyn til?
  14. Driver å lager meg et rom til å lade selv, og der står sikringsskapet. Spiller det noen rolle, med tanke på evnt støv og brann osv?
  15. Noen som har erfaring med Geco 165 grains Express?
×
×
  • Create New...