Jump to content

Tess

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tess's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Da er fellene tatt inn for denne sesongen. Her har det vært helt tørke de siste ukene, ingen aktivitet i terrenget. Takk for tips og triks!
  2. Kammermusikk; den åta er sikkert bra nok i massevis. Jeg bruker bare økonomihonning fra Rema.. Vær raus med åta, og la den få seg en smak på stokken. Et tips med synning, er å legge honningkladden på lemmen. Men med såpass med spor, henger det nok en i løpet av ei uke eller to.
  3. Gordonsetter: Grattis med bra fangst! Hvor i landet fangster du? Her blir det nok litt "tørke" resten av sesongen, kort fangstlinje og mindre oppfølging av fellene.
  4. Mork: Mulig det var feilslag, men den hadde nok død relativt kjapt,ikke noe klor. Har hatt et skikkelig feilslag med synning, og da stod den skrått.
  5. Hentet ned nr. 14 i dag. Dette går over all forventning... Skal legge ut bilder senere.
  6. Takk, foldetre. Tja, si det... Jeg er mye i skogen store deler av året, jakter mye. Har lagt merke til at det er en plass der det ofte passerer forskjellig type vilt. Da fikk jeg troa på at også måren likte det "draget" i skogen også, noe den tydelgvis gjør.
  7. Hentet nr. 13 i kveld. Den 6. på samme sted, ihjælfelle. Bilde kommer etterhvert. -16 grader her nå, så overraska at det hadde gått i en. Skulle kanskje bare inn å varme seg...
  8. Noen som har erfaring med hvordan tømmerhogst i nærligende områder påvirker mårfangsten? Kan mår fra disse trekke inn i området det ikke blir hugd?
  9. Mår nr.12 for sesongen. Har kun 2 feller ute nå, men jammen ble det mår alikevel. Denne fella har tatt 5 stk. denne vinteren.
  10. Spent opp igjen de 2 ihjælfellene. La i 0,5 kg honning og ekorn i fellene før Jul, alt var borte nå. Det bør bli fangst i løpet av Januar. Har desverre ikke tid til å følge opp fellene like mye nå, og får ikke fangsta i et område med mye aktivitet. Det er 1,5 km til det området så håper at de trekker mot fellene i løpet av vinteren. Har ikke troa på de store fangstene resten av sesongen.
  11. Pen pels det der, Gordonsetter. Hvordan forer du synning? Legger du åta på lemmen?
  12. Liten ungmår tatt i synningfella.
  13. Hentet mår nr.11 for sesongen. Tatt i synning. Det var i en felle som var "herja" med for 14 dager siden. Bilde kommer senere.
×
×
  • Create New...