Jump to content

dusjanbe

Members
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dusjanbe's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har sjekket at hevearmen går fritt fra alt treverk og hviler på låskassen som den skal. Tennåla stikker 2,8mm ut fra sluttstykket så det skal vel være rikelig. Sluttstykket er helt reint og fint innvendig ikke noe størknet fett eller lignende så det ser fint ut.
  2. Selvsagt!! Putter ikke noe i kammeret og trykker av uten at jeg vet det passer!!!!!!!!!!
  3. Hei,har nylig fått i hende en Mauser model 98 fra 1940. Den har stått i et "fg" godkjent kleskap de siste 40 år ca før den kom til meg.Nå er den pusset oljet og stelt og ser riktig fin ut men problemet kom da jeg skulle prøveskyte,den går ikkje av! Har demontert bolten under pussing og alt ser bra ut inni der. Avtrykket i tennhetta er veldig svakt så min konklusjon er at fjøra er for svak etter å ha stått oppspent i en liten mannsalder??? Kan det være riktig?Noen som har lignende erfaringer eller tips til meg? (har fått skutt med lånt bolt)
  4. dusjanbe

    Browning B25

    Har en Browning B 25 for hånd som er produsert i 1952. Treverket ser noe brukspreget ut men stålet er fint,hva er en grei pris for denne og kan den skytes med stål??
  5. Hei,lurer på å kjøpe en Hardcore TMD 45 og lurer på om noen har erfaring med å montere denne på varmintløp? Er vel ikke stor nok åpning bak til å få den på et 22mm løp men er det mulig å dreie ut bakstykket så jeg kan få den til å passe. Har aldri sett en fysisk så litt dumt å kjøpe noe jeg ikke får montert..
  6. Har tenkt i de baner selv men er usikker på hvilke kruttmengder jeg bør prøve. Testserien gikk fra 35 til 38 grain N150.
  7. Soter på hele hylsa,har skutt Norma Jaktmatch for å få hylser og de er ingen tegn til soting på.
  8. På lapua sine sider står det 80mm på scenar som er ganske lik den kula jeg bruker. Samme på Norma sin 130grs hpbt. Nosler har selv skutt med 76,8 i col i sine tabeller og der har jeg vert frem til nå med soting på alle serier med prøvelading fra min til max.
  9. Det er hovedsakelig COL jeg lurer på,for å få kulediameteren i kulehold blir den ca 73mm og med de dataene jeg finner står det 80 mm. Har brukt 76,8mm men da er det såvidt kula sitter. Har hatt litt problem med soting og lurer på om det er lite kulehold som er årsaken.
  10. Lurer på om noen har ladedata for nosler cc 123grs med vv150. Skal skytes i en Blaser R93 med 57 cm løp. Noen med QL som kan kjøre denne kombinasjonen der.
  11. Sitering av overforstående innlegg er slettet jmonsen Lapua sier 43,5 gn med N150 som max med sierra hpbt som vel match king er. Det gir ca 784 mps i 24" løp med 1 in 12" twist.
  12. Dette har nok lite med de "blå-svarte" å gjøre - saken kom opp nå, etter høringsrunden. Hvis du leser artikkelen, vil du se at det var tverrpolitisk enighet, bl.a ble dette siteret: Mulig det ikke passer inn i verdensanskuelsen til en del personasjer her inne - men norsk jakt og norske jegere har støtte fra hele det politiske spektret (kanskje unntatt noen av Rasmus sine mest virkelighetsfjerne tilhengere). Til Jegermeistern... Du som moderator bør holde deg for god til å slå politisk mynt og snakke nedsettende om de som har andre politiske oppfatninger en deg. Når du har tatt på deg jobben som moderator bør det være et minstekrav at du følger forumets egne retningslinjer. Les Forumets egne regler om vi vil ikke ha og nettetikette.. Burde kanskje lagt til noe med blå skrift men det holder jeg meg for god til..
  13. Samme erfaring her Har 2 rifler i 308 en remington 700 og en tikka m590. Går så godt som dønn likt med begge kuletyper i begge rifler. Lader og til et par kompiser med 30-06 og samme erfaring der.. Fikset sitering, kaaredump.
  14. De er desverre tom for N150.. fikk vi beskjed om..
×
×
  • Create New...