Jump to content

Couger79

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Couger79 last won the day on December 15 2017

Couger79 had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Couger79

 • Birthday 04/07/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jakter ikke elg selv, men vil tippe denne her vil være tilnærmet perfekt til jobben (https://www.intersport.no/708770-fallkniven-wm1-skogskniv?gclid=Cj0KCQjwjpjkBRDRARIsAKv-0O2D5hI2BmJgnKJgeqLJnbDxoR7xvnciI3GbSxmNsaYz16tBtsWVVpkaAlSMEALw_wcB#342=45420&343=45540).
 2. Stikk innom nærmeste videregående skole der de har Teknikk og industriell produksjon linje, eventuelt Industriteknologi VG2. De har sikkert et sånt liggende som du kan få låne.
 3. Noen her som har erfaring med dette kikkertsiktet?
 4. Har laget en til min Remington 870 av et slikt et: https://www.biltema.no/bygg/elinstallasjoner/installasjonsror/flexror-proff-2000036814
 5. Har selv en Tre Spader Takaje og sliter med samme problemet. Det enkleste er nok å lage seg en "trakt" av en eller annen billig Ikea plastboks, slik at du slipper å få blod der sømmen kommer når du putter kjøtt i posene.
 6. Couger79

  Scout kikkert

  Jeg er godt fornøyd med scoutkikkerten. Skjønner ikke helt hva Skee mener med at han ikke finner viltet i kikkerten. Skyter man med begge øynene åpne har man full kontroll på alt rundt seg med et slikt oppsett. Er jo bare 2,5 i forstørrelse. Litt uvant på bane med så liten forstørrelse, men det er bare en vanesak.
 7. Couger79

  Scout kikkert

  Tror det må en ganske drøy kolbeforhøyer til hvis det skal fungere. Her er bilde av min Marlin 1895 GBL med en Leupold M8 2.5x28 IER Scout.
 8. Kjøp heller denne fra vertebrae.no : https://vertebrae.no/no/thlr/thlr-kinnstotte Behagelig i bruk uansett om det er minus- eller plussgrader.
 9. Skuddavstand koker vel stort sett ned til en kombinasjon av treningsmengde samt det å kjenne sin egen begrensning. Naturligvis da reel trening, altså trene på de holdene og under de forholdene man har planer om å jakte på.
 10. Noen som har ladet denne med Vithavuori N150 krutt? Planen er å bruke Norma hylser og Remington 9 1/2 tennhetter. Ser Hornady ladeboken oppgir COL: 81,8 mm.
 11. Noen her som har erfaringer med denne? Hvor langt vil det være realistisk å kunne se kulehull (kal. 6,5 og .30) i skiver med en slik en på full zoom? Er det eventuelt andre spottescope i samme prisklasse som folk kan anbefale? Planen er å bruke den til både jakt og trening så derfor er liten størrelse og lav vekt å foretrekke.
 12. Slipepasta på kontaktpunktene og en time med ladegrep foran tv'en, så blir det bra. Måtte gjøre det samme med min CZ 455. Begynn gjerne med medium slipepasta og avslutt med fin. Rengjør deretter godt og påfør til slutt litt olje.
 13. "We have also made a hidden pocket on the inside of the lower back with room for a seat pad for long waits and lunch breaks".
 14. Kok honningen inn i f.eks havregryn eller tamponger. Da varer den mye lenger. Mix gjerne også inn stjerneanis i blandingen. For å gjøre lokkematen musesikker: del en liten ølboks eller lignende på midten, stikk masse hull i den fra utsiden, ligg blandingen inni og tre den ene delen av boksen utpå den andre.
 15. Forstår godt at de pågrep han! Blokkfløyter burde vært forbudt. Har fortsatt mareritt om blokkfløytespilling fra barneskolen.
×
×
 • Create New...