Jump to content

Butch

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Butch

  1. Butch

    Rössler-tråden

    Kjøpte meg også denne i høst, sånn rimelig spontant. Har ikke fått skutt allverden med den enda, men det lille jeg har brukt den funker den kjempefint. Samler godt i 30-06 uten at jeg har fått prøvd veldig mye. Liker veldig godt løpsbyttesystemet, virker veldig solid. Syns også den ligger bra i nevene. Avtrekket er ogaå helt suverent etter min standard. Har forstått det sånn at det var de tidlige versjonene som hadde småproblemer. Det skader heller ikke at den er pen å se på i mine øyne hvertfall;-) Kjøpte den rustfrie versjonen og har en zeiss conquest hd5 5x25 på toppen. Venter bare på å få gjenget løpet så den blir litt mer nabovennlig med demper på, så skal mikkel få smake på den:-)
  2. Butch

    Røssler Titan 6

    Hei, har kjøpt en ny titan 6 rustfr i 30-06. Det jeg lurer litt på er hvilke kalibre man kan bruke med samme sluttstykke? Har lett litt på nett men finner ingen god oversikt. Gi meg gjerne en link hvis noen vet av:-)
  3. Her er min M96 fra 1942, med Timney avtrekk, Boyds stokk, Leupold kikkert og en Sonic 45 demper. Kaliber 6.5x55. Beklager litt dårlig bilde.
  4. Hva med denne? http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... e=30214431
  5. Noen forslag? Skal brukes på en 17hmr til revejakt i dårlig lys. Gjerne med punkt i stedet for kors...
  6. Skal du utelukkende bruke denne til kråkejakt? Er du veldig avhengig av at den lager ekstremt lite lyd? Hvis du tåler litt mer lyd og skal bruke den til jakt så ville nok mange foretrekke en 22 wmr eller en 17hmr. Det er ganske stor forskjell på rekkevidde og dødelighet til denne type jakt på disse to kontra den vanlige 22lr. Men for all del, du kan drepe mye kråke med 22lr, bare ikke veldig treffsikker på litt hold.
  7. Har en sånn i skapet. Billig og grei, men samler samtidig meget bra. Så som så finish og uttrekkeren kan fuske.
  8. Har du bare penger nok får du lov å være så snobbete du bare vil for min del:-) Spørsmålet her var jo en førstehagle på et stramt budsjett. Når han da får råd om å heller spare i stedet for å kjøpe ei dugende billig hagle så syns jeg det er bortkastet tid han kunne jaktet på
  9. Når det kommer til hagle så syns jeg mange generelt er noe "snobbete". I det terrenget jeg jakter rype blir hagla brukt som både stokk og "machete" i kratt. Har gått med en side by side star baikal i 20 år og det detter like mye rype av den som fra en beretta. Til konkurranseskyting på lerdue kan det sikkert stille seg noe annerledes.
×
×
  • Create New...