Jump to content

Berget

Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Berget

  1. Hvilket rødpunktsikte vil dere anbefale til rifle? Blir brukt både på elgjakt og drivjakt. Maks pris 4500,-. Kan gjerne handle brukt. Skal sitte på ei Tikka T3 med picatinny rail.
  2. Berget

    GRS vs KKC?

    Stokken skal brukes til jakt på alt fra rype til elg, men ikkje reinsjakt så det blir ikkje kjempelange turer i steinete terreng. den skal og så bli brukt my til konkurranse skyting.
  3. Berget

    GRS vs KKC?

    Er veldig usikker på hva jeg vil ha
  4. Berget

    GRS vs KKC?

    Grs eller kkc ? Skal oppgradere T3'n med ny stokk så vil gjerne høre for og i mot
  5. Her betaler vi 300,- for både bukkejakt og vanlig rådyrjakt !! bra med dyr og flere store bukker
  6. Hei Jeg har Churchill trap hagla og har skutt ca. 1000 skudd med den. Det er ei kjempegod hagle som jeg anbefaler på det sterkest Billig til å være trap hagle, men du får mye for pengene
  7. Hei Er førstegangsjeger og skal på reinsjakt i Rondane til helgen. Jeg lurer da på utsyr som jeg trenger, hadde vært fint å fått en hel utstyrsliste. Hvordan gjør man det med de delen på kortet som man skal feste på dyret ? Håper på raskt svar for det haster !!!
  8. Har ein Tikka T3 som eg har vurdert å selge, men lurer på hvilken pris jeg kan ta for den Det er skutt 550 skudd og ser ut som den er ny, ble kjøpt ny for 6 mnd. siden og børsa har blitt pusset hver gang den har blitt brukt. pakken inneholder; Tikka T3 6,5x55 Burris Four X 3-12x56 Hausken JD191 Leupold baser og montasjer 5 og 3 skuddsmagasin Takk for svar!
  9. Jeg skulle ha hagle og ikke spade :-)
  10. Ønsker tips til hagle til rundt 10000,- kom gjerne med erfaringer rundt våpenet ! Krav: O/U Kaliber 12 Utskiftbare choker Har set litt på Churchill Trap Hagle (http://www.jaktogfriluft.no/display.asp ... odid=26485" target="_blank) men lurer på om noen har erfaringer med den ?
  11. Berget

    GRS vs KKC

    Jeg synes det kan være greit visst sluttstykket skal ut eller noen skal prøve våpnet
  12. Berget

    GRS vs KKC

    Jeg heller mere mot GRS enn KKC! Vekta har ikke så stor betydning. Blir den for tung så for jeg heller ta av et par hundre gram på min egen mage
  13. Berget

    GRS vs KKC

    Jeg syns GRS ser best ut og er lettest å justere og jeg har hørt at de har bedre finish og laminat, men kkc er jo lettere og den er jo god å holde i. jeg er veldig usikker på hva jeg skal kjøpe
  14. Berget

    GRS vs KKC

    Driver nå å skal kjøpe meg GRS- eller KKCstokk til min Tikka T3 6,5x55 og har da noen spørsmål; Hva er best av GRS og KKC? Hva er forskjellen på GRS jaktfeltstokk og GRS huntingstokk? Vil gjerne motta fordeler og ulemper ved begge!!
  15. Jeg er 15 år, men kanskje ikke kandidat utifra signaturen min ?
  16. Er ikke noe organisert trening. Det er kun jeg å 2 kompiser, men har fått mange råd tidligere å kommer nok til å få flere )
  17. Har akkurat gjort dette rett før du skrev det :)
  18. Hei Jeg skal på jakfelt trening løradag å lurer på om folk har tips til skyting og evt. utstyr. Jeg har det grunnleggende; rifle, ammunisjon osv. Jeg har skutt i flere år, men ikke jaktfelt. Kom med tips )))
  19. Har en annen jaktdress også, men ville ha en med signalcamo så jeg tror jeg kommer til å kjøpe den Får jo 6-7 biltema jakker til prisen av ei harkila jakke )
  20. takk for svar! Jeg har også vurdert den og så billig
  21. Noen som har prøvd jaktjakka til biltema (http://www.biltema.no/no/Fritid/Jakt/Kl ... kke-48100/) ?? Jakken kommer til å bli brukt på elgjakt på høsten. Kom gjerne med erfaringer med jakken og om det er ei god jakke.
  22. Halvauto vil jeg helst ikke ha pga. at jeg liker å kunne ha 2 løp med forskjellig choker i
  23. Jeg skal nå kjøpe meg ny hagle. Jeg driver mye med både jakt, trapskyting og litt press skyting. Siden budsjettet ikke er så høyt så vil jeg kjøpe en hagle som passer like godt på bane som på jakt. Budsjettet er på max.10000 Krav: Cal 12 Løse choker !!!Ikke Baikal!!! Er også villig til å kjøpe brukt
  24. Hva er den beste storvilt ammunisjonen i 6,5x55 ? Rifla er Tikka T3 m/Hausken JD191 og blir brukt til rådyr,hjort,rein og elgjakt
  25. Løpet er ikke kappet )
×
×
  • Create New...