Jump to content

msp

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

msp's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Simle skutt på nordsiden av Skirådalskollen.. Min første, endelig.
  2. Hei, klarte å miste KKC kinnstøtta mi da jeg måtte jogge ned fra fjellet grunnet en innpåsliten Moskus som saboterte reinsjakta. I den klønette ferden ned til Kongsvoll, ramlet den av og jeg skulle gjerne hatt den tilbake. Noen som har sett den ? Eller noen som har en ekstra å selge? (farge ingen problem, har brun men svart er flott det også) Hvor kan en slik kjøpes uten å bli ranet?
  3. Da har jeg vært og prøvd ut jakten i år. Jeg og fattern fikk tildeling på samme område i fjor. I fjor ble det dessverre bare sånn at vi droppet jakta. Kanskje kunne noen flere ryper overleve... Virker ikke som det ble slik. Sitter her med mange flotte turer i fjellet i høst, og formen har ikke vært bedre på lenge. Men ryper var det lite av. Kunn en og annen skremt kylling. Bikkja fungerte derimot utmerket til tross for at rypa måtte nærmest plukkes opp fra trykkingen og kastes opp i lufta. Vi lurte ofte på hvorfor den trykket så mye og alle dagene i flere typer vær og temperaturer. Vi hadde hele tiden observert Korp, Fjellvåk, Ørn, Kråke mm som kretset over huet på oss til tider. Når vi kom hjem og telte opp var det overraskende at vi totalt sett så mere rovfugl der oppe enn ryper. Så heller nesten ikke noe småfugl heller. Det er tross alt turene som teller, men etter 4 dager er jeg fremdeles oppgitt over at det går å selge jaktkort i noe som for meg er et dødt terreng. Neste år bytter jeg ut prinsippene om å holde meg til nærområdene og jakte lokalt. Da blir det langtur nordnorge/sverige. Det vil trolig bli dyrere men sikkert verdt det. Noen som har en enkel oppskrift på hvor og hvorledes mann finner et OK rypeterreng der jeg kan fylle sekken byttelitt? Bor i Trondheim..
  4. msp

    Gåsejakta 2013

    Har du ikke råd til å bruke 2 skudd?
  5. msp

    Sakoklubben

    LIKE Det gjorde jeg, med min Sako 75 Hunter Long actions IV i cal. 6,5x55. Den hadde en kjedelig, men fin orginalstokk som umuliggjorde kontinuitet i seriene mht. kinnplassering. Kjøpte derfor en pent brukt KKC stokk som jeg pigmentfarget mørk-mørkbrun og oljet halvmatt. Den fikk en overhaling da den hadde noen små riper og hakk, samt at jeg mått pusse til løpsklaring. En tur til Rogne våpen på Heimdal og fikk fikset søylebedding, samt at A-tec demperen som tidligere eier hadde montert selv i fjøset!?!?! (skeivt) ble remontert og sjekket/kontrollert for feil. En Viper PST 4-16x50 fra http://www.astrosweden.se" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank ble også montert og funnet i orden. Har forøvrig intet å utsette på Tikka. Var forresten en Tikka T3 eier som overtalte meg å gå for Sakoen. Vi skyter frekke samlinger begge to... Etter:
×
×
  • Create New...